,да ви върна за
снемане на отпечатъци

Розово пухче:-)Нефертити написа: Това са спомени и от моето детство. Идеята всъщност отново бе на баща ми. Той бе подстрекателя. Явно детето още живее в сърцето му.
Да ми е здраво и калено детенцето!

Благодаря Боев!БоЕВ написа:Много хубави следи!:-)
Да ти живо, здраво и много послушно жабчето!
Така е, явно е по наследство!:lol:frisky lioness написа:
Розово пухче:-)
Живо и здраво да е чедото ти
А баща ти да запази още дълги години младежкия си дух:winkw:
Да ти е живо и здраво детенцето, много е сладко и усмихнато!Нефертити написа: Играйте с децата си, забавлявайте се и вие с тях.
Защото игрите оставя трайни отпечатъци в съзнанието им, така както и шамарите, които им раздавате.
Само, че първите ги обогатяват, дават им сила и самочувствие, радост и усмивки; а вторите ги осакатяват, фрустрират, озлобяват, посява се огресията- започват и те да бия първо куклите си, после другарчетата, а накрая и самите вас.
Мдам, такива ти ми работи!
Дайте свобода на децата си/да не се бърка със слободия/, позволете им да изразяват емоциите си, споделете радостта и вълненията им, когато можете.
ММного нравоучително стана.
Абе... забавлявайте се повече, бе хора. С децата си се забавлявайте.
Истината е, че пипа и рови навсякъде, отвързва, откопчава, отвива всякакви обезопасения по шкафове и чекмеджета вече. Много е наблюдателна и веднага попива всичко.windcolours написа:Предложения имам много ,но трябва да се знае с каква част от покъщнината си си готова да се разделишзащото някои са особено деструктивни
windcolours написа:Време е значи да се научи да бъде домакиня...

Да, така е, човек трябва да си създава положителни емоции, за да бъде в кондиция и добро настроение.Нефертити написа:Благодаря Боев!БоЕВ написа:Много хубави следи!:-)
Да ти живо, здраво и много послушно жабчето!
Твоите са вече големи, но вярвам, че и ти ги даряваш с подобни емоции. Пързаляне с найлони, снежни топки, това остава за цял живот.
Все по-малко удоволствия и безгрижие имаме и ние, и децата ни. Не бива да пропускаме нито един момент, който ни се удаде, за да се позобавляваме всички.
А на жабчето послушанието не и е известно.
Палавница си имам аз!:-)