Сори

Правила, проблеми и друга информация
Аватар
maggot
BOFH

Сори

Мнение от maggot »

За жалост, дори след пачовете, днес заранта пак трих лайна. :(
Гепих че идват от някакви китайски провайдери, които смятам да сложа в бан-листа (надявам се няма някой от нас дето е в Китай или Хонг-Конг?).
ОБАЧЕ! Имаше и един щатски, което може да рече, че ще забраня достъпа на някои хора до тук, което е тъпо :?

Ко да праяяяяя?
Ограничаването на писането тук само за регистрирани не ме кефи като идея, ама ... не ме кефи и факта, че вместо сутрин да изджаскам някой пасианс за събуждане, трия маймуняци :mad:
И ся?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Re: Сори

Мнение от Dark Angel »

ся таковато.....

:-) добър ден
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

maggot написа:За жалост, дори след пачовете, днес заранта пак трих лайна. :(
Гепих че идват от някакви китайски провайдери, които смятам да сложа в бан-листа (надявам се няма някой от нас дето е в Китай или Хонг-Конг?).
ОБАЧЕ! Имаше и един щатски, което може да рече, че ще забраня достъпа на някои хора до тук, което е тъпо :?

Ко да праяяяяя?
Ограничаването на писането тук само за регистрирани не ме кефи като идея, ама ... не ме кефи и факта, че вместо сутрин да изджаскам някой пасианс за събуждане, трия маймуняци :mad:
И ся?
Аз, ако направя още нЕкое предложение и вече ще ме отстрелват...:mad:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

И аз много не искам да се обаждам, но като гледам 99% от писането е от страна на регистрирани. Ако някой много държи да пише, също ще се регистрира. Моето предложение е да се ограничи писането само за регистрирани в името на общия 99%-тен интерес. :-)
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ми убу, ще пусна една анкета, пък ще видим.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

И аз така мисля, още отначало - да може да се пише само регистриран
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

maggot написа:Ми убу, ще пусна една анкета, пък ще видим.
Пусни, пусни...а мод-овете да имат по глас и половина.... два :grin: като компенсация за изгубеното време за триене на жълти и други паразити :cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

maggot написа:За жалост, дори след пачовете, днес заранта пак трих лайна. :(

Ко да праяяяяя?
И ся?
Не виждам проблем в това да пишат само регистрирани. И без друго много хора се регистрират, дори и никога да не пишат. Не знам защо го правят, така че........ако това с регистрациите е някакво решение, аз съм ЗА
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор