е, Пътник аналогичен случай ли е - питам, защото не съм го челаЪн написа:Зеления? Капинчо?Мнемозина написа:
Никога не съм си и помисляла, че бих могла да кажа подобно нещо някому тук.
Поне в мислите си?..
Крал Кристиян, Дания
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
не дирете скандал, моля!latrevw написа:Бе и аз се зачудих какво става, но не съм чела темата нагореМнемозина написа:Никога не съм си и помисляла, че бих могла да кажа подобно нещо някому тук.Нефертити написа:
Пътник, време е да си дириш пътя!
Трасето ти вече е чисто.
"Спаси си деня!" - Green Light
да бе, то остана и на лични да тръгнем да бистримНефертити написа: да, и аз
нека всеки отговаря за думите и действията си
подробности на лични,
моля!
наздраве момичета!
каквото такова
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ън"]Зеления? Капинчо? 
Поне в мислите си?..
[/quote]
Тцъ. Пътника е в ролята на плесени и дрожди във всеки клуб, в който се включи. Светкавично развитие при изключително влажен климат и благоприятни клубни условия. Понякога дори успява да направи хемороидални образувания в теми, развиващи се добре и казващи нещо.
Посетен от извънземни преди 20 год. според негова декларация. Той, рийш, знае вече всички отговори, дори на въпросите, които не са му зададени.
Все тая. Игнор и това е. [повръщам]
Поне в мислите си?..
Тцъ. Пътника е в ролята на плесени и дрожди във всеки клуб, в който се включи. Светкавично развитие при изключително влажен климат и благоприятни клубни условия. Понякога дори успява да направи хемороидални образувания в теми, развиващи се добре и казващи нещо.
Посетен от извънземни преди 20 год. според негова декларация. Той, рийш, знае вече всички отговори, дори на въпросите, които не са му зададени.
Все тая. Игнор и това е. [повръщам]
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Изборът, разбира се, е твой.Нефертити написа:благодаря за разбиранетоlatrevw написа:да бе, то остана и на лични да тръгнем да бистримНефертити написа: да, и аз
подробности на лични,
моля!
наздраве момичета!
каквото такова
Обаче все пак ми се иска да си кажа, че в случаите, в които правиш рязко публично движение, без да можеш публично да обясниш мотивите за него, от мен няма да срещнеш разбиране.
Ако имаш лични проблеми с Пътника или когото и да било друг, разберете се извън ефир. Но тук е преди всичко общо място.
Panta rhei...
Мнемо, пристрастието ти е неуместно, извинявай!Мнемозина написа:Изборът, разбира се, е твой.Нефертити написа:благодаря за разбиранетоlatrevw написа:да бе, то остана и на лични да тръгнем да бистримНефертити написа: да, и аз
подробности на лични,
моля!
наздраве момичета!
каквото такова
Обаче все пак ми се иска да си кажа, че в случаите, в които правиш рязко публично движение, без да можеш публично да обясниш мотивите за него, от мен няма да срещнеш разбиране.
Ако имаш лични проблеми с Пътника или когото и да било друг, разберете се извън ефир. Но тук все пак е общо място.
И никога не казвай никога! Аз никога... аз никога... такова понятие няма!
Аз проблеми тук нямам! В конфликти и свади не участвам, благодаря! Уважавам съфорумците си, които считам за приятели, вкл. и теб, и винаги съм апелирала за мир и разбирателство. Миналите ви раздори не ми се нравят и се опитвам да предотвратя подобни бъдещи такива, доколкото е възможно.
Хайде да не ровим, че верно мирише. А и Обектът не заслужава внимонието, което му отделяме. Поне моето!
Ако теб съм те засегнала с нещо, извинявай!
Re: Крал Кристиян, Дания
И баща ми - ако действието с баща ти се развива в Пловдив също, разказваше за разквартируваните у дядо ми немски офицери - на ул. Кракра се развива действието. Бил е на 7-8. Били са много възпитани, играели са си с него и си спомняше вкуса на шоколадите, които са му подарявали...Баща ми ми разправяше, че когато бил 8-9 годишно хлапе по време на войната, в къщата на дядо ми бил разквартирован немски офицер.
Вежлив, усмихнат и доброжелателен, често си играел с баща ми и лакомства му подарявал. Веднъж, баща ми решил да го зарадва и го поздравил с "Хайл Хитлер". Онзи само го погледнал тъжно, затворил се в стаята си и до вечерта не излезнал...
Не, не си ме засегнала.Нефертити написа: Мнемо, пристрастието ти е неуместно, извинявай!
И никога не казвай никога! Аз никога... аз никога... такова понятие няма!
Аз проблеми тук нямам! В конфликти и свади не участвам, благодаря! Уважавам съфорумците си, които считам за приятели, вкл. и теб, и винаги съм апелирала за мир и разбирателство. Миналите ви раздори не ми се нравят и се опитвам да предотвратя подобни бъдещи такива, доколкото е възможно.
Хайде да не ровим, че верно мирише. А и Обектът не заслужава внимонието, което му отделяме. Поне моето!
Ако теб съм те засегнала с нещо, извинявай!
"Никога" употребявам само за минало време, в което съм що-годе сигурна. Само в един случай мога да кажа "никога" - и това е, че презрителното отношение към някого никога не ми е приятно.
А за хората, пишещи в клуба, предпочитам да имам свое мнение и сама да реша заслужава ли някой внимание (това и към АВе).
Това е, нищо повече.
Последно промяна от Мнемозина на 17.03.10, 23:57, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Ето тук сме в единомислие!Мнемозина написа: А за хората, пишещи в клуба, предпочитам да имам свое мнение и сама да реша заслужава ли някой внимание (това и към АВе).
Това е, нищо повече.
Аз винаги имам/градя свое мнение за хората!
п.п. Презрението е последния етикет, който може да се лепне на нас с АВе! Конфликтността пък съвсем!