но тържествата са вече трети ден.
малка разходка из града от мен
паметникът "Майка България" в центъра

мостът над р.Янтра

за повдигане на адреналина скокове с бънджи

конниците / от мен спец. за Боев/

уникалната архитектура:

Имаш едно Болярка от менwindcolours написа:Еха, Нефертити, благодаря за снимките....в този град съм ходила на възраст от която човек почти няма спомени..ехееее...задължително трябва да дойда отново за по-обстойна обиколка:-) и за по бира с местните
Remmivs написа: И ние имаме един хълм.
обожавам планината, прекланям се пред величието и.Remmivs написа:бе така казваме тука у шоплука, ма има, я съм се качвал даже, по рила и пиринаSemiramis написа:правя графика и ще тръгвам по хълмовете
хубава ни е татковината
много хубава
Оооооо, благодаря!!!Нефертити написа:

Remmivs написа: хубава ни е татковината
много хубава

Ън написа:Оооооо, благодаря!!!Нефертити написа:
Този град е страхотен!
Архитектурата е поразителна, хората са открити и мили\поне такива ми се видяха преди ъъъъъъ.....чакай да сметна- 23 години/ когато кандидатствах история във Великотърновския университет.
Взеха, че ме приеха
Ама след казармата други акъли ииии така. Ся щях да съм даскал- луд. Аз и без тва съм си малко....
А иначе мечтата ми беше археологията- за тва и кандидатствах с история. Ама ми обясниха какви шансове имам да стана археолог.
хехе,Ън написа:Оооооо, благодаря!!!Нефертити написа:
Този град е страхотен!
Архитектурата е поразителна, хората са открити и мили\поне такива ми се видяха преди ъъъъъъ.....чакай да сметна- 23 години/ когато кандидатствах история във Великотърновския университет.
Взеха, че ме приеха
Ама след казармата други акъли ииии така. Ся щях да съм даскал- луд. Аз и без тва съм си малко....
А иначе мечтата ми беше археологията- за тва и кандидатствах с история. Ама ми обясниха какви шансове имам да стана археолог.
Хехе,Нефертити написа:
хехе,
и мен някога ме бяха приели и в Пловдив, но...
съдба.
Търново е Моят град, но от Бг най-много харесвам Пловдив.
Кой каквото си няма, нали?
Един добре оформен женски прасец е доста изкусителна, даже еротична бих казал гледка.МЪЖжжж написа:Кат съм си говорел с търновчанки...имало 3 посоки на света там. Нагоре, надоле и по стълбите..
Градски транспорт немало, затова в глезените са кат римски пехотинци.
Такова?! У Търново?!БоЕВ написа: Един добре оформен женски прасец е доста изкусителна, даже еротична бих казал гледка.
Във ВТ съм виждал най-хубавите женски крака и не само щото съм бил войник.

Втората снимка от поста ти я виждам сега - не знам какво да кажа. Туристки или не, в легнало положение няма да е от особено значение.МЪЖжжж написа:Туристки си гледал друже!БоЕВ написа: Говорех за друга част от краката, ама и тая не е никак зле.Те там се въдят с автобуси...
А питаш ли ме мен глътнал бастуна до една скала у тоя нос дет снимах с "морската сирена" и пътечката еНа тясна... направо се отърка докато ме подминаваше и се усмихна на сичко отгоре гадтта с гад?!БоЕВ написа: Втората снимка от поста ти я виждам сега - не знам какво да кажа. Туристки или не, в легнало положение няма да е от особено значение.
А бе, щом си се осеферил и да снимаш - немаш геле.МЪЖжжж написа:А питаш ли ме мен глътнал бастуна до една скала у тоя нос дет снимах с "морската сирена" и пътечката еНа тясна... направо се отърка докато ме подминаваше и се усмихна на сичко отгоре гадтта с гад?!БоЕВ написа: Втората снимка от поста ти я виждам сега - не знам какво да кажа. Туристки или не, в легнало положение няма да е от особено значение.
И после разправяй, че жените това и онова...Бившата се разсърди тоя следобед
Ма не заради девойката, а щото съм отишъл с приятелите на кея да ловим риба.
Вместо следобеда... кхъ, кхъ..
Верно е!БоЕВ написа: А бе, щом си се осеферил и да снимаш - немаш геле.
Повечето(включително и аз) изглеждаме доста идиотски при подобни разминавания, затова и снизходителните погледи
2 - по баира и по стъпалата!МЪЖжжж написа:Кат съм си говорел с търновчанки...имало 3 посоки на света там. Нагоре, надоле и по стълбите..
Градски транспорт немало, затова в глезените са кат римски пехотинци.
ех, батка... с таз снимка как ми напомняш нещо, за което още тъжа...Remmivs написа: Те!