мисъл на деня
а, не
няма черен вторник

има само черни очила
но за силно слънце
няма черен вторник
има само черни очила
но за силно слънце
Последно промяна от Неф на 30.03.10, 20:41, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Re: мисъл на деня
bead_ написа:каквато и работа да подхванат прокажените, винаги си оставят пръстите
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
мисъл
Ако утрото не ни будеше за нови радости, ако вечерта не ни оставяше никаква надежда, би ли си струвало труда да се обличаме и събличаме? Гьоте
- windcolours
мислете си и през деня
НИделно такова
Констатирах, че Джаз е И романтик.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: мисъл
По всичко личи, че този, не е ходел на работа:lol::lol::lol:Нефертити написа:Ако утрото не ни будеше за нови радости, ако вечерта не ни оставяше никаква надежда, би ли си струвало труда да се обличаме и събличаме? Гьоте
Добро утро

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- windcolours
Re: мислете си и през деня
Къде видя романтика в поста му?:shocked: Аз друго прочетох ...Нефертити написа:
Констатирах, че Джаз е И романтик.:winkw:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
Ходил е. Бил е освен всичко друго, и адвокат, и министър във Ваймарската републикаfrisky lioness написа:По всичко личи, че този, не е ходел на работа:lol::lol::lol:Нефертити написа:Ако утрото не ни будеше за нови радости, ако вечерта не ни оставяше никаква надежда, би ли си струвало труда да се обличаме и събличаме? Гьоте
Добро утро
Но е пиел като обикновен...програмист примерно:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Алкохола на прощава никому...windcolours написа:Ходил е. Бил е освен всичко друго, и адвокат, и министър във Ваймарската републикаfrisky lioness написа:По всичко личи, че този, не е ходел на работа:lol::lol::lol:Нефертити написа:Ако утрото не ни будеше за нови радости, ако вечерта не ни оставяше никаква надежда, би ли си струвало труда да се обличаме и събличаме? Гьоте
Добро утро
Но е пиел като обикновен...програмист примерно:lol:
Не знам за Гьоте и другите, но аз сутрин напускам леглото си единствено заради пари
...
каквото и да си говорим:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: мислете си и през деня
Ааа, всеки вижда това, което искаwindcolours написа:Къде видя романтика в поста му?:shocked: Аз друго прочетох ...Нефертити написа:
Констатирах, че Джаз е И романтик.:winkw:
Ти какво видя?
- windcolours
Блазе ти. Аз обикновено напускам леглото, за да спра малкия си син да изяце поредния боклук, изваден от плика с отпадъци или да си метне обувката в тоалетната чиния. А пари за този подвиг никой не ми даваfrisky lioness написа:
Алкохола на прощава никому...
Не знам за Гьоте и другите, но аз сутрин напускам леглото си единствено заради пари
...
каквото и да си говорим:shy::winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Жив и здрав да ти е:-)windcolours написа:
Блазе ти. Аз обикновено напускам леглото, за да спра малкия си син да изяце поредния боклук, изваден от плика с отпадъци или да си метне обувката в тоалетната чиния. А пари за този подвиг никой не ми дава
Този филм всички сме го играли
Внимавай обаче, какво си пожелаваш:winkw:

- windcolours
Толкова ли не мога да си пожелая като ставам- да извличам и материални дивиденти от това?:roll: Все пак не е като да искам да ми се плаща, когато лягамfrisky lioness написа:
Жив и здрав да ти е:-)
Този филм всички сме го играли
Внимавай обаче, какво си пожелаваш:winkw:
Леглото лесно го напускам превантивно,windcolours написа:
Блазе ти. Аз обикновено напускам леглото, за да спра малкия си син да изяце поредния боклук, изваден от плика с отпадъци или да си метне обувката в тоалетната чиния. А пари за този подвиг никой не ми дава
но комп-а вече доста ме отплесва,
вие сте виноФни мноооо
ей и сега:
-разлят айран
изрисувани крачета
за тапета да не споменавам
готвим 2 картини едновременно, ама то близнаци кво да очаквам
При нас е весело
windcolours,
ние сме щастливки
не бързай да порасва Малчо.
Малки деца-малки кахъри/проблеми.
брей това ще да е хай класwindcolours написа:Толкова ли не мога да си пожелая като ставам- да извличам и материални дивиденти от това?:roll: Все пак не е като да искам да ми се плаща, когато лягам
първо плащаш...
пък после каквото там
- windcolours
бе ей...Нефертити повлече крак с туй сутрешно нИделно либидо и глей кво става:lol:Remmivs написа:брей това ще да е хай класwindcolours написа:Толкова ли не мога да си пожелая като ставам- да извличам и материални дивиденти от това?:roll: Все пак не е като да искам да ми се плаща, когато лягам
първо плащаш...
пък после каквото там
:blum::blum:
въздействам,windcolours написа:
бе ей...Нефертити повлече крак с туй сутрешно нИделно либидо и глей кво става:lol:
привличам,
повличам
Фнимавайте
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз съм съгласна да ми плащат като "си лягам"
Искам да работя за някой производител на матраци
Лягам, спя...
На сутринта пиша подробен доклад как съм спала и какво съм сънувала
В добавка може и по някой друго хонорарче от производители на възглавници, нещо крайно необходимо от от съществена важност за качеството на съня
Лягам, спя...
На сутринта пиша подробен доклад как съм спала и какво съм сънувала
В добавка може и по някой друго хонорарче от производители на възглавници, нещо крайно необходимо от от съществена важност за качеството на съня

веднага получавашfrisky lioness написа:Аз съм съгласна да ми плащат като "си лягам"
Лягам, спя...
На сутринта пиша подробен доклад как съм спала и какво съм сънувала![]()
заповядай

страшшна идеяfrisky lioness написа:Аз съм съгласна да ми плащат като "си лягам"
Лягам, спя...
На сутринта пиша подробен доклад как съм спала и какво съм сънувала![]()
да имаше само някой да записва какво съм сънувала, че не помня...
- windcolours
Тва е нищо! На съвестта на Дамян лежи СД уредбата ми, пералнята редовно я препрограмира, фурната работи нон стоп, щото и нея знае как да пуска, да не говорим за изядената хлебарка и разпилените по земята книги от първите два рафта на библиотеката ми- подът е покрит с Дикенс, Камю и ХесеНефертити написа: Леглото лесно го напускам превантивно,
вие сте виноФни мноооо
ей и сега:
-разлят айран
изрисувани крачета
- frisky lioness
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=rd1dQXhg ... re=relatedwindcolours написа:Тва е нищо! На съвестта на Дамян лежи СД уредбата ми, пералнята редовно я препрограмира, фурната работи нон стоп, щото и нея знае как да пуска, да не говорим за изядената хлебарка и разпилените по земята книги от първите два рафта на библиотеката ми- подът е покрит с Дикенс, Камю и ХесеНефертити написа: Леглото лесно го напускам превантивно,
вие сте виноФни мноооо
ей и сега:
-разлят айран
изрисувани крачета
Сега е хванал касетофона за антената и го влачи наоколо като шейна....