18+
Кво правим после?!
Или.... "колатерал дамидж".
Кой требе да набием заради грешките?!
много интересно кой и кога не е грешил...Мнемозина написа:И аз не ги виждам.
И съответно нямам идея за какво грешим в тая тема точно.
Но си мисля, че грешките са много важно нещо. Те помагат на човека да не се самозабравя. Стига да може да си ги признае, разбира се.
Най-опасно е да се чувстваш безгрешен.
Така е замислено.МЪЖжжж написа:www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0
18+
Кво правим после?!
О, ето го безгрешния ГосподGaspode написа:Понеже линка на Мъжжж нещо не работи...
СтатУя (на руски)
Видеото
статУя - в-к Сега
Хоп и отлетях
Почва да ми омръзва да обяснявам, че по-малко гОспод няма как да съм. гАспод съм и си държа на името. Но като гледам колко често се бърка, май ще трябва да се прекръстя... дори съм си избрал име вече... почти... ама пуста сантименталност...Нефертити написа: О, ето го безгрешния Господ
слезе, рече, отсече и отлетя
Gaspode написа:Почва да ми омръзва да обяснявам, че по-малко гОспод няма как да съм. гАспод съм и си държа на името. Но като гледам колко често се бърка, май ще трябва да се прекръстя... дори съм си избрал име вече... почти... ама пуста сантименталност...Нефертити написа: О, ето го безгрешния Господ
аре сега - омръзнало му било - да си си избрал друг ник...Gaspode написа:Почва да ми омръзва да обяснявам, че по-малко гОспод няма как да съм. гАспод съм и си държа на името. Но като гледам колко често се бърка, май ще трябва да се прекръстя... дори съм си избрал име вече... почти... ама пуста сантименталност...Нефертити написа: О, ето го безгрешния Господ
Аз.ELBI написа:много интересно кой и кога не е грешил...Мнемозина написа:И аз не ги виждам.
И съответно нямам идея за какво грешим в тая тема точно.
Но си мисля, че грешките са много важно нещо. Те помагат на човека да не се самозабравя. Стига да може да си ги признае, разбира се.
Най-опасно е да се чувстваш безгрешен.
Да, видях сега.МЪЖжжж написа:www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0
18+
Кво правим после?!
Така и така я оспамихме тая тема, поне да ти кажа - първоаприлските ти пингвини бяха вдъхновяващи.Gaspode написа:Понеже линка на Мъжжж нещо не работи...
СтатУя (на руски)
Видеото
статУя - в-к Сега
Хоп и отлетях
да,Мнемозина написа:Така и така я оспамихме тая тема, поне да ти кажа - първоаприлските ти пингвини бяха вдъхновяващи.Gaspode написа:Понеже линка на Мъжжж нещо не работи...
СтатУя (на руски)
Видеото
статУя - в-к Сега
Хоп и отлетях
Естествено, че не си! Не може и двамата да сме...Gaspode написа:Почва да ми омръзва да обяснявам, че по-малко гОспод няма как да съм. гАспод съм и си държа на името. Но като гледам колко често се бърка, май ще трябва да се прекръстя... дори съм си избрал име вече... почти... ама пуста сантименталност...Нефертити написа: О, ето го безгрешния Господ

Не ние грешим, а те! Българи не съм чул да разстрелват иракчани...МЪЖжжж написа:www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0
18+
Кво правим после?!

За мен остана да ви дублирам в каскадите.Ън написа:Естествено, че не си! Не може и двамата да сме...Gaspode написа:Почва да ми омръзва да обяснявам, че по-малко гОспод няма как да съм. гАспод съм и си държа на името. Но като гледам колко често се бърка, май ще трябва да се прекръстя... дори съм си избрал име вече... почти... ама пуста сантименталност...Нефертити написа: О, ето го безгрешния Господ
Хм, благодаря. Аз си го отварям...ама може и да се е кеширало при мен.Gaspode написа:Понеже линка на Мъжжж нещо не работи...
и си е така!Remmivs написа:войната е бизнес
печалба
вчера си говорихме с грийн и латрев и уишеса
капитална грешка е налагането на "ценностите" на белия
с меч и огън
губим човешкото си лице,
така мисля аз де
Целокупното цивилизоване от времето на колониите още е всъщност налагане на ценности и е протичало в общата маса от случаи все така. И всички знаем какво е стояло зад това и че не ценностите са били основното.Remmivs написа:войната е бизнес
печалба
вчера си говорихме с грийн и латрев и уишеса
капитална грешка е налагането на "ценностите" на белия
с меч и огън
губим човешкото си лице,
така мисля аз де
А като всички знаеме, защо го оправдаваме?..Мнемозина написа:
Целокупното цивилизоване от времето на колониите още е всъщност налагане на ценности и е протичало в общата маса от случаи все така. И всички знаем какво е стояло зад това и че не ценностите са били основното.
Изобщо...

За горките индианци не си ли жалил едно време?Ън написа:А като всички знаеме, защо го оправдаваме?..Мнемозина написа:
Целокупното цивилизоване от времето на колониите още е всъщност налагане на ценности и е протичало в общата маса от случаи все така. И всички знаем какво е стояло зад това и че не ценностите са били основното.
Изобщо...
не са виновни парите. те са листчета хартия и метал. А болните мозъци човешки.Remmivs написа: пари, пари, пари
проклети да са
Всъщност не съм съвсем съгласна тук. Имало е моменти, в които човечеството е оцелявало именно благодарение на зъбите си, ноктите си и на физическата си сила. Да си спомним ерата на пещерите, саблезъбите тигри и мамутите... И не само...до ден днешен животът ни изправя пред ситуации, в които, за да оцелеем разчитаме именно на тези си атрибути.Remmivs написа:добре
права си
и не си
защото
ние сме оцелели като вид защото сме милосърдни и съчувстваме и си помагаме
не заради острите ни зъби, ужасните ни нокти или зверската сила
Пак ще посоча оня филм /книгата е по-добра/:Remmivs написа: сравни това с избиването на невинни с името господне на уста
или защото ти плащат добре
има нещо генерално сбъркано в общата насока, в "ръководните" принципи на обществото ни
не твърдя, че всички сме хора