???
???
!!!
Когато умираха хиляди в Таити, защо не бяхме в траур???
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Re: ???
ех...винаги може сам да решиш да си в траур...за тези от ХаитиЪн написа:!!!
Защо трябва някой да ти го обявява?
предполагам че си дал някой лев за огтаналите живи в Хаити..
а за този траур, да може да е малко изсилено, ама е човешко..и е за хубаво
Блажени са бедните духом
траурът ще е в неделя,Sweety написа:ти пък!:-) и ти си скица... и недей да се хилиш толкова...windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
това е тема за траур все пак:winkw:
все пак
да не го почваме от днес
наздраве!
Последно промяна от Неф на 16.04.10, 17:26, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours
простете:shy:Sweety написа:ти пък!:-) и ти си скица... и недей да се хилиш толкова...windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
изнасям се по чорапи от темата:?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
окНефертити написа:траурът ще е в неделя,Sweety написа:ти пък!:-) и ти си скица... и недей да се хилиш толкова...windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
все пак
да не го почваме от днес
наздраве!
наздраве!!!!
P.S. Лелееее, сега се сетих какво пих снощи..първо Бейлис, после бира, после ..whisky но whisky свърши и пак си налях пак Бейлис...
няма да казвам какво пих сутринта
Блажени са бедните духом
о, признавам те за пиЯЧКА.Sweety написа: ок
наздраве!!!!
P.S. Лелееее, сега се сетих какво пих снощи..първо Бейлис, после бира, после ..whisky но whisky свърши и пак си налях пак Бейлис...
Какво пи сутринта, казвай бързо?
Аз само 2 кафета.
Последно промяна от Неф на 16.04.10, 17:35, променено общо 1 път.
ама!:blink:...виж! цели два пъти съм ти намигнала...windcolours написа:простете:shy:Sweety написа:ти пък!:-) и ти си скица... и недей да се хилиш толкова...windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
изнасям се по чорапи от темата:?
(просто си голяма сладърана...sometimes)
Блажени са бедните духом
Нефертити написа:о, признавам те за пиЯЧКА.Sweety написа: ок
наздраве!!!!
Какво пи сутринта, казвай бързо?
Аз само 2 кафета.
обикновено пия чай...или натурален сок
сок нямаше, чай ме домързя да си правя и накрая си изпуших цигарата с едно Бакарди Брййзър
P.С. А бе чувала ли си, че имало тинеййърки дето правили свирки срещу брййзъри?
Блажени са бедните духом
- windcolours
ми.....припряно ми е нещо,че тъка на 5 стана и чета и аз по диагонал...и тази тема ли обърнахте на алкохолнаSweety написа: ама!:blink:...виж! цели два пъти съм ти намигнала...значи се (опитвам) да се майтапя
(просто си голяма сладърана...sometimes)
- сър Айвънхоу
- windcolours
Ейй, абе нищо не е обещавал Ън.сър Айвънхоу написа:мисля, че е крано време да се научиш, че, когато обещаваш нещо на жена, то тя това нещо си го търси, като наследство после...Ън написа:windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
Еййййййййй, вадидушници такива....
Просто попита за цветята и всички си развихриха фантазиите защо пита.
И сега на, обещал.
Ън, рисувай, няма измъкване.
Аз не бързам. Защото очаквам най-малко градината на някой замък, пълна с всичките цветя по заявката. Че и замъка си представям като фон. И хич не бързам (шия гоблени и това е още по-бавно, свикнала съм). Ъъъъ... представям си ни и нас сред цветята с дълги рокли. Моята е розова тафта. Е, що розова пък! Моята по-добре да е тюркоазена. И имам на врата един камък скъпоценен - тюркоазено-изумруден цвят. Много държа на цвета! И.. ъъъ...сър Айвънхоу написа:мисля, че е крано време да се научиш, че, когато обещаваш нещо на жена, то тя това нещо си го търси, като наследство после...Ън написа:windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
Еййййййййй, вадидушници такива....
И никак не бързам, никак. Освен това аз казах поне емнайсе вида цветя, повечето от които храсти.
- сър Айвънхоу
извинявай, скъпа ми Верке, ама... ти му е.а мамата на художника...vyara написа: Аз не бързам. Защото очаквам най-малко градината на някой замък, пълна с всичките цветя по заявката. Че и замъка си представям като фон. И хич не бързам (шия гоблени и това е още по-бавно, свикнала съм). Ъъъъ... представям си ни и нас сред цветята с дълги рокли. Моята е розова тафта. Е, що розова пък! Моята по-добре да е тюркоазена. И имам на врата един камък скъпоценен - тюркоазено-изумруден цвят. Много държа на цвета! И.. ъъъ...Другите да си кажат сами роклите и бижутата, че да не ми се сърди после Ън на мен. Аз да не съм виновна, че са толкоз придирчиви останалите?!
И никак не бързам, никак. Освен това аз казах поне емнайсе вида цветя, повечето от които храсти.
- windcolours
Ако Рем беше запитал-щяхме да очакваме поезия за цветя.Нефертити написа: Ейй, абе нищо не е обещавал Ън.
Ако Мъжжжж беше запитал-щяхме да очакваме тема "Защо изобщо жените харесват и искат цветя?"
Ако Айвъна беше запитал- трябваше да очакваме финансов анализ колко пари ще са необходими, за да задоволиш желанието на всяка конкретна жена от форума да получи определено цвете./само да вметна, че с моите кокичета, момини сълзи и слънчогледи, излизам сравнително евтино.Не, че нещо....
И така нататък...
Ън да не ни е е показвал свои рисунки.
vyara написа:Аз не бързам. Защото очаквам най-малко градината на някой замък, пълна с всичките цветя по заявката. Че и замъка си представям като фон. И хич не бързам (шия гоблени и това е още по-бавно, свикнала съм). Ъъъъ... представям си ни и нас сред цветята с дълги рокли. Моята е розова тафта. Е, що розова пък! Моята по-добре да е тюркоазена. И имам на врата един камък скъпоценен - тюркоазено-изумруден цвят. Много държа на цвета! И.. ъъъ...сър Айвънхоу написа:мисля, че е крано време да се научиш, че, когато обещаваш нещо на жена, то тя това нещо си го търси, като наследство после...Ън написа:windcolours написа:аз пък влизам и гледам Ън пуснал тема, и си викам: А! Нарисувал е цветята най-накрая
Еййййййййй, вадидушници такива....Другите да си кажат сами роклите и бижутата, че да не ми се сърди после Ън на мен. Аз да не съм виновна, че са толкоз придирчиви останалите?!
Верче, изби рибата у фонтанчето пред замъка.
Ън, само нема се пУашиш! Рисуваййй
ох, смея се на глас.
Рокли казваш, замъци,
и мен ми харесват средните векове отминали.
windcolours написа:Ако Рем беше запитал-щяхме да очакваме поезия за цветя.Нефертити написа: Ейй, абе нищо не е обещавал Ън.
Ако Мъжжжж беше запитал-щяхме да очакваме тема "Защо изобщо жените харесват и искат цветя?"
Ако Айвъна беше запитал- трябваше да очакваме финансов анализ колко пари ще са необходими, за да задоволиш желанието на всяка конкретна жена от форума да получи определено цвете./само да вметна, че с моите кокичета, момини сълзи и слънчогледи, излизам сравнително евтино.Не, че нещо..../
И така нататък...
Ън да не ни е е показвал свои рисунки.
Всъщност и Ън каза, че тоя път щял да пише,
ама да сте го чели пък!
изобщо не е вярно твасър Айвънхоу написа:извинявай, скъпа ми Верке, ама... ти му е.а мамата на художника...vyara написа: Аз не бързам. Защото очаквам най-малко градината на някой замък, пълна с всичките цветя по заявката. Че и замъка си представям като фон. И хич не бързам (шия гоблени и това е още по-бавно, свикнала съм). Ъъъъ... представям си ни и нас сред цветята с дълги рокли. Моята е розова тафта. Е, що розова пък! Моята по-добре да е тюркоазена. И имам на врата един камък скъпоценен - тюркоазено-изумруден цвят. Много държа на цвета! И.. ъъъ...Другите да си кажат сами роклите и бижутата, че да не ми се сърди после Ън на мен. Аз да не съм виновна, че са толкоз придирчиви останалите?!
напротив, оказва му ценна помощ в момент на чудене относно рокли, бижута и други подробности около цветята на дамите
той какво е виновен, че са толкова придирчиви
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
късно е вече за китки,сър Айвънхоу написа:да внимава друг път какво пита...Мнемозина написа:Леле, Ън, как се подреди сега...
Хубаво, де, ами ако не е искал да рисува и е питал заради нещо друго?
трябва да рисува!
Няма да има мира, видяло се е!
Но за него това е удоволствие и ще го направи, знам аз!
поуките са за/от всяка тема!TerE написа:това е за съседната тема... с поуката от опарванията, правилата, котките... и киткитесър Айвънхоу написа:да внимава друг път какво пита...Мнемозина написа:Леле, Ън, как се подреди сега...
Хубаво, де, ами ако не е искал да рисува и е питал заради нещо друго?
наздраве Тере, Ън, дружина!
всички сме в едно!
- сър Айвънхоу
- windcolours
идаааааа