Квото кажеш! В клуба на слънчасалите имаме и очила, и шапки, и якета!Нефертити написа: раздай слънчевите шапки
Привет Луничке,
едно коктейлче?
Коктейлче!? Направи ги две, че нещо напоследък не ме хващат....
wild_moon написа:Квото кажеш! В клуба на слънчасалите имаме и очила, и шапки, и якета!Нефертити написа: раздай слънчевите шапки
Привет Луничке,
едно коктейлче?
Коктейлче!? Направи ги две, че нещо напоследък не ме хващат....
Нямам ни сили, ни желание да прочета по другите теми...Нефертити написа:
надникни в темата за облаците и виж коктейлите там.
после кажи дали не те хващат!
Без сл.очила не излизам!
Дори и само да стоят на главата ми, но са с мен.
Виж шапка може да пробвам някоя нова.
Каква е модната тенденция за пролет-лято 2010?
наздраве!!!Нефертити написа:на масаELBI написа:трябва да се обсъди подробно майЖокерите се дават на конкретни етапи иначе ... може да объркат или просто да са излишни
с вино
с приятели
да
знам
трябва
наздраве!
http://www.youtube.com/watch?v=ZT40yD4l ... re=relatedELBI написа:наздраве!!!Нефертити написа:на масаELBI написа:трябва да се обсъди подробно майЖокерите се дават на конкретни етапи иначе ... може да объркат или просто да са излишни
с вино
с приятели
да
знам
трябва
наздраве!
http://vbox7.com/play:4555c7f7Нефертити написа:наздраве!
наздраве!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZT40yD4l ... re=related
Избрах Нарочно Вас
сексито е винаги на мода. Модата не винаги е сексиRemmivs написа:не е ли секси?
или аз (пак) не съм попътен с модните платна
ELBI написа:сексито е винаги на мода. Модата не винаги е сексиRemmivs написа:не е ли секси?
или аз (пак) не съм попътен с модните платнаКакто казваше чичко Оскар - модата е такова отвратително състояние, че се налага да се сменя на всеки 6 месеца
Жена ми (моден дизайнер) много се ядосваше на това
мисля, че зависи за къде... За града - минито или смарта са удобни. За извънградско - нещо друго, за планината - езда, ски, т.н. - трето...Нефертити написа:ELBI написа:сексито е винаги на мода. Модата не винаги е сексиRemmivs написа:не е ли секси?
или аз (пак) не съм попътен с модните платнаКакто казваше чичко Оскар - модата е такова отвратително състояние, че се налага да се сменя на всеки 6 месеца
![]()
да,
чичо ми Оскар е прав.
п.п. И не че съм грандоман, но Миникупъра може ли да го менкаме за нещо по-внушително и комфортно.
Навици просто
да,ELBI написа:мисля, че зависи за къде... За града - минито или смарта са удобни. За извънградско - нещо друго, за планината - езда, ски, т.н. - трето...Нефертити написа:ELBI написа:сексито е винаги на мода. Модата не винаги е сексиRemmivs написа:не е ли секси?
![]()
да,
чичо ми Оскар е прав.
п.п. И не че съм грандоман, но Миникупъра може ли да го менкаме за нещо по-внушително и комфортно.
Навици просто
така се стига до битов алкохолизъмНефертити написа:пийни чаша вино на по-големи глъДкиbead_ написа:хлъц!:blink:ELBI написа: Жена ми (моден дизайнер)
наздраве
не може. баланс търсиме, моме. с големи очила, голяма шапка и голяма усмивка не можеш да седнеш в шевролет! а ако ще менкаме минито за нещо по-внушително ще трябва да си с мааалки диамантени обеци, маааалка черна рокля и мааалка бенка ала мерилинНефертити написа:
Навици просто
квото съм си сготвил, такова и поднасям...Green Light написа:bead_ написа:хлъц!:blink:ELBI написа: Жена ми (моден дизайнер):rotfl24::rotfl24:
Елби, бе, човече, по- внимателно ги поднасяй такива неща!
веднага се договорихмеbead_ написа:не може. баланс търсиме, моме. с големи очила, голяма шапка и голяма усмивка не можеш да седнеш в шевролет! а ако ще менкаме минито за нещо по-внушително ще трябва да си с мааалки диамантени обеци, маааалка черна рокля и мааалка бенка ала мерилинНефертити написа:
Навици просто
сипи от розе-то, да я преглътна тази новина, че си отидох зян млада и зеленаELBI написа:квото съм си сготвил, такова и поднасям...Green Light написа:bead_ написа:хлъц!:blink:ELBI написа: Жена ми (моден дизайнер):rotfl24::rotfl24:
днес стола работи на утвърдено от ББ меню от миналия петък ...bead_ написа:сипи от розе-то, да я преглътна тази новина, че си отидох зян млада и зеленаELBI написа:квото съм си сготвил, такова и поднасям...Green Light написа:bead_ написа:хлъц!:blink:ELBI написа: Жена ми (моден дизайнер):rotfl24::rotfl24:
в последния момент обаче...bead_ написа:"хъм. на пръв поглед не изглеждаше толкова коравосърдечен" - помисли си бийд и се пренесе тихо в отвъдното, изцъклена, изпружена и с напрегнат в очакване на живителна глъДка мерло поглед
http://www.vinography.com/archives/imag ... ewvine.jpgbead_ написа:"хъм. на пръв поглед не изглеждаше толкова коравосърдечен" - помисли си бийд и се пренесе тихо в отвъдното, изцъклена, изпружена и с напрегнат в очакване на живителна глъДка мерло погледELBI написа:
днес стола работи на утвърдено от ББ меню от миналия петък ...
стана малко по холивудски, но покорно благодаря!!!Remmivs написа:в последния момент обаче...bead_ написа:"хъм. на пръв поглед не изглеждаше толкова коравосърдечен" - помисли си бийд и се пренесе тихо в отвъдното, изцъклена, изпружена и с напрегнат в очакване на живителна глъДка мерло поглед
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=270793#270793