Къде ли се "изпаряват"
преди два дни гледах Монгол...и чингиз хан вика на сина си "Най-трудното нещо на този свят, сине, е да си избереш жена ":lol:...те ги избират когато са на 9-10...
Пък жена му каза, че тя си го избрала, но във филма беше почти едновременно...за 5 sec две деца се избраха един друг за цял живот...
е тоя чингиз хан е много точен пич!
Аххх, дето някой тука каза, че много филми и реклами гледали жените, ама защо не ги гледат и мъжете, бе?
то не бяха мачове и формула1!:winkw:
Пък жена му каза, че тя си го избрала, но във филма беше почти едновременно...за 5 sec две деца се избраха един друг за цял живот...
е тоя чингиз хан е много точен пич!
Аххх, дето някой тука каза, че много филми и реклами гледали жените, ама защо не ги гледат и мъжете, бе?
Блажени са бедните духом
До преди 2-3 седмици даваха сериала "Отчаяни съпруги". Аз сериали не гледам, но този го гледах (по веднъж седмично вървеше). И освен дъщеря ми (която кой знае защо се лепна и тя да го следи), го гледаше и мъжа ми. И то с интерес. Първо се зазяпа, а после му стана интересно.Sweety написа:
Тя за какво беше тази тема?holi_day написа:хехе а дори няма караница в темата, аSweety написа:а!? ураааааа!
аз съм първа на 11 страница!
:-):-)
Ама много обидно прозвуча мъжжж като каза - те темите си имали собствен живот.
- Green Light
Аз пък гледах "Тюдорите". Ама Нова май не са купили третия сезон.vyara написа:До преди 2-3 седмици даваха сериала "Отчаяни съпруги". Аз сериали не гледам, но този го гледах (по веднъж седмично вървеше). И освен дъщеря ми (която кой знае защо се лепна и тя да го следи), го гледаше и мъжа ми. И то с интерес. Първо се зазяпа, а после му стана интересно.Sweety написа:
ПП. От "Стъклен дом" съм приятно изненадана. Много добре като за сериал. Български при това.
Аз лично не обръщам много внимание къде за кое пиша, защото се хващам ако нещо ми е интересно. И после следя тази тема, защото съм писала в нея. Понякога като не пиша в някои теми, не ги и чета и така изпускам. Ей на днес едва се зачетох в темата за капучиното, щото си мислех, че е за капучино, а тя била за доверието.holi_day написа:може би е решил, че правим изкуствено дишане на темата, а тя си пулсира и си се разклонява в нови теми, които са интересни на тези, които пишат
стане нещо като - от дума на дума...
Ама то много теми, много диалози, бе!
А с кого и на кого пишеше следиш ли. Щото аз повече с това съм заета.vyara написа:Аз лично не обръщам много внимание къде за кое пиша, защото се хващам ако нещо ми е интересно.
П.П.
Заглавието също ориентира.
от "лятно вино" веднага ми става ясно, че тия хора, дет пишат там, се оплакват че са унищожили дозите, дето им се полагат за сезон пролет и са започнали количеството, дето им е определено за лятото
Последно промяна от holi_day на 23.04.10, 10:54, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Еййй. Забравих, бе! Мислех да пиша че ми харесва. Ама първа серия гледах само. Убиха Серго, начи. Хем даже и тва изтървах, в кухнята бях.pocti_bezobidna написа:Аз пък гледах "Тюдорите". Ама Нова май не са купили третия сезон.vyara написа:До преди 2-3 седмици даваха сериала "Отчаяни съпруги". Аз сериали не гледам, но този го гледах (по веднъж седмично вървеше). И освен дъщеря ми (която кой знае защо се лепна и тя да го следи), го гледаше и мъжа ми. И то с интерес. Първо се зазяпа, а после му стана интересно.Sweety написа:
ПП. От "Стъклен дом" съм приятно изненадана. Много добре като за сериал. Български при това.
Не май твърде. Общо взето гледам да си следя мисълта и идеята.holi_day написа:А с кого и на кого пишеше следиш ли. Щото аз повече с това съм заета.vyara написа:Аз лично не обръщам много внимание къде за кое пиша, защото се хващам ако нещо ми е интересно.
Веднъж, не знам дали помниш, имаше идея да се разменят никове, да се пише без никове ли, какво беше там, за да се види хората от никове и отношения ли се вълнуват или от мисли и идеи.
хмммммvyara написа:Не май твърде. Общо взето гледам да си следя мисълта и идеята.
Веднъж, не знам дали помниш, имаше идея да се разменят никове, да се пише без никове ли, какво беше там, за да се види хората от никове и отношения ли се вълнуват или от мисли и идеи.
хммммммммммм
хммммммммммммммммм
дали пъ не мое, а
един рандъм по юзърите в php-то за постване и воала
това е тоvyara написа:Не май твърде. Общо взето гледам да си следя мисълта и идеята.
като отсъствам все на първи април и не може да се отбележи, както е редно!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Паролите същите?Remmivs написа:хмммммvyara написа:Не май твърде. Общо взето гледам да си следя мисълта и идеята.
хммммммммммм
хммммммммммммммммм
дали пъ не мое, а
един рандъм по юзърите в php-то за постване и воала
Обратимо ли е?
Кога го правим?
Да бе, малко поргармиргане. Чудесата на софтварето. Няма проблем с пароли и имена. И е обратимо, естествено (бекъп на стария скрипт хехехе). Нещо повече, всеки път като постваш ще е с различен ник или поне така си мисля, че ще е готино.vyara написа:Паролите същите?
Обратимо ли е?
Кога го правим?
Кога? Не знам. Дали? И това не знам. Не е ли редно да питаме всички?
- snowprincess
В ничии. Даже си представям, че пиша отговор на нечие мнение и чак след като го пусна, виждам от кой ник съм писала. Така всичко ще се върти само около мненията, защото няма да се знае кой кой е.snowprincess написа: лудетина, в кои обувки искаш да влезеш
на мен така ми изглежда ужасно, имам някакво смътно лошо усещане (като предпоставка за влошаване на взаимоотношенията)
предпочитам нови, непознати никове
Не ти ли се вижда интересно? Това според мен е добър самоопознавателен експеримент.
Яко!vyara написа:В ничии. Даже си представям, че пиша отговор на нечие мнение и чак след като го пусна, виждам от кой ник съм писала. Така всичко ще се върти само около мненията, защото няма да се знае кой кой е.snowprincess написа: лудетина, в кои обувки искаш да влезеш
на мен така ми изглежда ужасно, имам някакво смътно лошо усещане (като предпоставка за влошаване на взаимоотношенията)
Не ти ли се вижда интересно? Това според мен е добър самоопознавателен експеримент.
Ако искате можем да си бием шамари, да видим кой колко ще издържи! Опознавателно е, кво...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Ън написа:
Яко!
Ако искате можем да си бием шамари, да видим кой колко ще издържи! Опознавателно е, кво...
днес пловдивската агитка сте кръвожадни направо....
Последно промяна от windcolours на 23.04.10, 12:43, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
хехе, и според мен ще е интересно, само дето имам едно подозрение, че много лесно ще се разпознаем кой кой е, познаваме си стила на писанеvyara написа: В ничии. Даже си представям, че пиша отговор на нечие мнение и чак след като го пусна, виждам от кой ник съм писала. Така всичко ще се върти само около мненията, защото няма да се знае кой кой е.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
хич не ми се иска да се обяснявам в момента, щом не виждаш препъникамъните, ноvyara написа:В ничии. Даже си представям, че пиша отговор на нечие мнение и чак след като го пусна, виждам от кой ник съм писала. Така всичко ще се върти само около мненията, защото няма да се знае кой кой е.snowprincess написа: лудетина, в кои обувки искаш да влезеш
аз се шегувам и закачам в повечето си постове
1. представи си, че мое писано излезе от името на някой когото ревнуват вкъщи и му създаде проблем!?
2. аз, например, спазвам дистанция с определени клубари, не щото не ми харесват, а защото виждам, че не проявяват желание за дърдоркане и празни приказки, това ще се прехвърли към притежателите на новите никове
3. могат да станат много караници и в клуба
4. ...
честно, на мен идеята не ми харесва в този вид
мога да си говоря с познати и непознати, но ще усещам вътрешен блокаж да кажа каквото и де е ако не знам кой на кого ника е взел

Ами на този ден ти нали няма да знаеш на кого пращаш целувки, примерно, тъй че ще пращаш ли изобщо? Няма да си в състояние да проявиш отношение към човека, защото няма да знаеш кой кой е, а само към мнението му. И караници не могат да станат, защото караниците са на лична основа, а не заради съдържанието на дадено мнение.snowprincess написа: хич не ми се иска да се обяснявам в момента, щом не виждаш препъникамъните, но
аз се шегувам и закачам в повечето си постове
1. представи си, че мое писано излезе от името на някой когото ревнуват вкъщи и му създаде проблем!?
2. аз, например, спазвам дистанция с определени клубари, не щото не ми харесват, а защото виждам, че не проявяват желание за дърдоркане и празни приказки, това ще се прехвърли към притежателите на новите никове
3. могат да станат много караници и в клуба
4. ...
честно, на мен идеята не ми харесва в този вид
мога да си говоря с познати и непознати, но ще усещам вътрешен блокаж да кажа каквото и де е ако не знам кой на кого ника е взел
Или подозираш, че някоя ревнива съпруга ще седне да чете след извесно време назад и ще види как този ник си е дърдорил с теб?! И той после няма да може да й докаже, че не е той?! Ами нали темата с определената дата (примерно де) ще си стои и той ще може да я размаха пред разярената си половинка и направо ще се спаси от сигурен развод. Ох....
- windcolours
Да, ще се разпознаем, а някой може и да се опитат да се направят на други.latrevw написа:хехе, и според мен ще е интересно, само дето имам едно подозрение, че много лесно ще се разпознаем кой кой е, познаваме си стила на писанеvyara написа: В ничии. Даже си представям, че пиша отговор на нечие мнение и чак след като го пусна, виждам от кой ник съм писала. Така всичко ще се върти само около мненията, защото няма да се знае кой кой е.
Според мен ще е забавно, но никак не държа на тази идея, само се сетих за нея.
Щом ще разбиваме семейства, няма да го правим.
Ще го биеш, ако си признае кой е. И той може и да не знае от кой ник ще излезе мнението, когато го пише.windcolours написа:Ако някой напише "Само Левски!" от моя ник, направо шгу бия, няма да се карамsnowprincess написа: 3. могат да станат много караници и в клуба
Бе я да не си разваляме биографиите. Мръсници такива. Няма да ми пишете кофти работи из биографията. После някой да вземе да ми прочете всичките 20-30 хиляди мнения някой ден и да не ме хареса. Я!
хехе, Ън що точно шамари, а? Що не ритници под кръста?Ън написа:Шегичка, беwindcolours написа:Ън написа:
Яко!
днес пловдивсака агитка сте кръвожадни направо....
И аз съм навит на експеримента
Пациенти да ти довдем, ясно, да!
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours