Наистина ли само драматизъм видя?pocti_bezobidna написа:
Аз злонамереност не виждам.
Нито от твоя страна, нито от страна на хората в клуба.
Виждам малко драматизъм от твоя страна, ама не пречи
ПП. Да се занимавам със себе си?!? Къде отива удоволствието от клюката тогава
Защо
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
ПЪТник написа:Аз съм, не е оня плазмодий.БоЕВ написа:
Може да прозвучи параноично, но съм готов да се обзаложа че това не е ПЪТник-а от дир-а, по хленченето и въртенето в кръг около собствената си персона страшно много ми прилича на един друг храстовиден ник.
Няма да се изненадам, ако оня плазмодии е използвал смутното време и се е намъкнал тук под чужда самоличност.
Вярно, че преигравам малко, но иначе ще умрем от скука и еднообразност.
Какво ми е на темата, много си е на място ако не се взимахме толкова насериозно в този живот.
Какво да правя, като ми харесва да сме такива?
Моето е амо друга гледна точка с друг вид емоции.
Щото лично аз се дразня като някой ми казва, че е по-добре да се караме, вместо да ни е скучно.
Също че като се караме /или караме отсрещнаия да се обяснява до безкрай/, виждаме другия истински. И че ще си видим и лошите страни. Ми мерси, както се казва. И е ясно.
Това е проблем с егото и който не си го решава не е тук. Точно щото е взимане на сериозно. Принципно говоря.
Проблемът /който го няма, щото тука има само уника лни, добронамерени, високи, красиви, умни и забавни хора
се решава точно като не си мери човек някои работи
или да си играе с бели мишки.
това последното също е трудно за осмисляне, но е приятно когато го.
пак да повторя - понеже всеки може да прави така.
но на мен ми е приятно, че тук никой не го прави.
и разбира се с наздраве проблеми няма
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Драматизъм, йоще ощипаност. Ама това щото не си достатъчно открит. И всичките ти плямпания не са по някакъв въпрос, ами са дреби заяждания като връщане на топката и правене на огледало (ама със слънчеви зайчета).ПЪТник написа: Наистина ли само драматизъм видя?
Бе нямаш проблем, бе! Я колко си готин. Амче отпусни се малко! Какво като разберем, че не си толкоз умен, примерно. Трудно е да се направи човек на по-умен, отколкото е, казвам ти!
На мен ми се привижда какво ли не, обаче в момента има бачкане и няма как да си бърборим безцелно.ПЪТник написа:Наистина ли само драматизъм видя?pocti_bezobidna написа:
Защото се ядосваш, щом е така ако не съм аз то друг ще те ядоса, по- добре аз да съм. За теб по -добре защото ще си минеш реда за днес с ядосването, а за мен по- добре защото съм далечен и несериозен и мога лесно да ти простя.Semiramis написа:общо взето почваш да ме ядосваш.
Щото лично аз се дразня като някой ми казва, че е по-добре да се караме, вместо да ни е скучно.
Също че като се караме /или караме отсрещнаия да се обяснява до безкрай/, виждаме другия истински. И че ще си видим и лошите страни. Ми мерси, както се казва. И е ясно.
Това е проблем с егото и който не си го решава не е тук. Точно щото е взимане на сериозно. Принципно говоря.
Проблемът /който го няма, щото тука има само уника лни, добронамерени, високи, красиви, умни и забавни хора/
Кой се кара в тази тема тук?
Сега пък ти драматизираш.vyara написа:Драматизъм, йоще ощипаност. Ама това щото не си достатъчно открит. И всичките ти плямпания не са по някакъв въпрос, ами са дреби заяждания като връщане на топката и правене на огледало (ама със слънчеви зайчета).ПЪТник написа: Наистина ли само драматизъм видя?
Бе нямаш проблем, бе! Я колко си готин. Амче отпусни се малко! Какво като разберем, че не си толкоз умен, примерно. Трудно е да се направи човек на по-умен, отколкото е, казвам ти!
Какво за теб значи умен, поясни?
Ако не ти е истинско пояснението, какво да разбера от последвалата от теб логика за умен и неумен?
А щом темата ми е плямане и заяждане ти какво правиш в нея и ми отговаряш?
Плямпаш и се заяждаш или ми показваш какво е да е умен един човек?
Казах аз, че се взимаме прекалено насериозно, ама никой не ме разбира:bigsmile:
Ти навита ли си да поместиш тук една твоя достатъчно открита снимка?
А за пари ли работиш?pocti_bezobidna написа:На мен ми се привижда какво ли не, обаче в момента има бачкане и няма как да си бърборим безцелно.ПЪТник написа:Наистина ли само драматизъм видя?pocti_bezobidna написа:
Ми ето, виж си мнението. Само ми доказваш подозренията.ПЪТник написа:Сега пък ти драматизираш.vyara написа:Драматизъм, йоще ощипаност. Ама това щото не си достатъчно открит. И всичките ти плямпания не са по някакъв въпрос, ами са дреби заяждания като връщане на топката и правене на огледало (ама със слънчеви зайчета).ПЪТник написа: Наистина ли само драматизъм видя?
Какво за теб значи умен, поясни?
Ако не ти е истинско пояснението, какво да разбера от последвалата от теб логика за умен и неумен?
А щом темата ми е плямане и заяждане ти какво правиш в нея и ми отговаряш?
Плямпаш и се заяждаш или ми показваш какво е да е умен един човек?
Казах аз, че се взимаме прекалено насериозно, ама никой не ме разбира:bigsmile:
Ти навита ли си да поместиш тук една твоя достатъчно открита снимка?
Аз съм помествала много свои открити снимки (дано нямаш предвид друго). Виждали са ме хората, знаят ме и т.н.
Re: Защо
А защо трябва да се интегрираш?ПЪТник написа:не успявам да се интегрирам във форума?
Все още ми изглеждате чужди и далечни!
Къде е проблема?
пиши си и не (се) взимай толкова насериозно
Забавно ти е - стоиш.
Доскучава ти - изчезваш.
Не. За единия хляб.ПЪТник написа:А за пари ли работиш?pocti_bezobidna написа:На мен ми се привижда какво ли не, обаче в момента има бачкане и няма как да си бърборим безцелно.ПЪТник написа:Наистина ли само драматизъм видя?pocti_bezobidna написа:
ПП. И за малко кашкавал.
безцелното дрънкане за едното дрънкане наиситна ме ядосва. Хубаво е да уважаваш чуждото време. Особено, когато е отделено за теб.
ПЪТник
вместо да задаваш въпроси разни
изпей по една песен
за всяка жена от клуба
изпей по една песен
за всяка жена от клуба
Вече много се ядосах:lol:vyara написа: Ми ето, виж си мнението. Само ми доказваш подозренията.
Аз съм помествала много свои открити снимки (дано нямаш предвид друго). Виждали са ме хората, знаят ме и т.н.
Ти четеш ли другите, разбираш ли думите , или само си говориш едно и също каквото си знаеш наизуст, като машинка.
Аз те питам ще ми покажеш ли твоя достаъчно открита снимка, ти ми отговаряш, че си помествала твои открити снимки.
Схващаш ли разликата и смисъла?
Щото смисъла е че ти каза, че е проблем, че не съм достатъчно открит?
Ядосах се, защото щом не ми прати такава снимка, значи добре разбираш.
Че и на админа се оплакваш.
А защо не каза на админа, че ти първа поиска от мен да съм достатъчно открит?
Аз пък разбирам мнението ти за мен, че не съм достатъчно умен за да се открия, а ти си достатъчно умна за да се прикриеш?:blum:
ПЪТник написа:Защото се ядосваш, щом е така ако не съм аз то друг ще те ядоса, по- добре аз да съм. За теб по -добре защото ще си минеш реда за днес с ядосването, а за мен по- добре защото съм далечен и несериозен и мога лесно да ти простя.Semiramis написа:общо взето почваш да ме ядосваш.
Проблемът /който го няма, щото тука има само уника лни, добронамерени, високи, красиви, умни и забавни хора/
Кой се кара в тази тема тук?
Ох колко сме ядосани само!ПЪТник написа:Вече много се ядосах:lol:vyara написа: Ми ето, виж си мнението. Само ми доказваш подозренията.
Ти четеш ли другите, разбираш ли думите , или само си говориш едно и също каквото си знаеш наизуст, като машинка.
Аз те питам ще ми покажеш ли твоя достаъчно открита снимка, ти ми отговаряш, че си помествала твои открити снимки.
Схващаш ли разликата и смисъла?
Щото смисъла е че ти каза, че е проблем, че не съм достатъчно открит?
Ядосах се, защото щом не ми прати такава снимка, значи добре разбираш.
Че и на админа се оплакваш.
А защо не каза на админа, че ти първа поиска от мен да съм достатъчно открит?
Аз пък разбирам мнението ти за мен, че не съм достатъчно умен за да се открия, а ти си достатъчно умна за да се прикриеш?:blum:
Ами то разлика между откритост в диалога и открити снимки на участниците в него няма, прав си.
Re: ПЪТник
Ами заслужават си наистина.Ellhnida написа:вместо да задаваш въпроси разни
изпей по една песен
за всяка жена от клуба
Бог ми е свидетел, че първо опитах с добро и чак накрая ще им попея.
Кажи им, кажи им че съм кавалер, пусни им да чуят каква песен съм ти измислил и посветил специално за теб, кажи им колко много те обичам и как:lol:
Търпях, търпях ама вече не се сдържам.
Аз така и нищо не казах по сериозната час, друг път..Semiramis написа:
животът ми е по-ценен от това на ден по веднъж задължително да се ядосвам. И казах каквото имах да казвам по сериозната част. Сега мисля да изпия едно кафе и да слушам Шуми, шуми Яворе на български.
И аз искам да я чуя на български, дай линк към хубаво изпълнение, моля?
ПЪТник написа:Ами заслужават си наистина.Ellhnida написа:вместо да задаваш въпроси разни
изпей по една песен
за всяка жена от клуба
Кажи им, кажи им че съм кавалер, пусни им да чуят каква песен съм ти измислил и посветил специално за теб, кажи им колко много те обичам и как:lol:
лош момент
заслепени сме от картини в момента
vyara написа:Да! Бе няма ли го и на английски или поне на испански!Semiramis написа:Сега мисля да изпия едно кафе и да слушам Шуми, шуми Яворе на български.
Има го и на испански : http://www.youtube.com/watch?v=1F0gcR2G ... re=relatedvyara написа:Да! Бе няма ли го и на английски или поне на испански!Semiramis написа:Сега мисля да изпия едно кафе и да слушам Шуми, шуми Яворе на български.
и на английски: http://www.vbox7.com/play:fc90539c
съвсем неRemmivs написа:чудя се
наистина ли сравнявате двете песни
по-скоро си влияем лошо
песента е страхотна!
Елементарно е истински мъж да ви оправи момента...Semiramis написа:ПЪТник написа:Ами заслужават си наистина.Ellhnida написа:вместо да задаваш въпроси разни
изпей по една песен
за всяка жена от клуба
лош момент
заслепени сме от картини в момента
Та къде е този мъж, че и на мен да помогне....
не си измисляй, да оправи момента става дума.
Ти ли?ПЪТник написа:Ами заслужават си наистина.Ellhnida написа:вместо да задаваш въпроси разни
изпей по една песен
за всяка жена от клуба
Ти ли имаш нужда от подкрепа?
Който си обладал сърцата на всички жени ... Там!
Май наистина ми има нещо не в ред, как не збелязах до сега, че дамите тук си падат по мен:bigsmile:Ellhnida написа:
Ти ли?
Ти ли имаш нужда от подкрепа?
Който си обладал сърцата на всички жени ... Там!
Ако наистина съм ги прелъстил е време да ги изоставя!
- windcolours
А! В тази тема вече на вълна секс ли стеПЪТник написа:О, аз съм и споделил, че съм немощен старец и тя няма такова обладаване предвид.
От 15 години не съм правил секс.
Абе Пътник, я се успокой и се забавлявай
Тука поне се пие, яде и плямпа на корем
Никой никого не гони, всеки е приветстван, щом влезе в клуба
Казах ти вече- не може всички да ръкопляскат на постовете ти/ми/ни
давай по-лежерно, не го приемай лично
важното е ти да цениш себе си. Тогава има кой да цени и теб. Ма по-важното е първото. Щото ти си си най-добрия приятел и най-лошия враг. Всичко е в теб
И не търси под вола теле
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Пък аз си помислих, че стигнахме най- после до секса!:blum:Remmivs написа:не говорех за сексПЪТник написа:О, аз съм и споделил, че съм немощен старец и тя няма такова обладаване предвид.
От 15 години не съм правил секс.
Ами като стигнахме до секса секс правите ли?windcolours написа:
А! В тази тема вече на вълна секс ли сте
Абе Пътник, я се успокой и се забавлявай
Тука поне се пие, яде и плямпа на корем
Никой никого не гони, всеки е приветстван, щом влезе в клуба
Казах ти вече- не може всички да ръкопляскат на постовете ти/ми/ни
давай по-лежерно, не го приемай лично
важното е ти да цениш себе си. Тогава има кой да цени и теб. Ма по-важното е първото. Щото ти си си най-добрия приятел и най-лошия враг. Всичко е в теб
И не търси под вола теле
Щото в един друг клуб казват, че не правят секс защото жените прихващали някакви "кукички" и ставали зависими от мъжете с които правят секс?
Ти зависима ли си?
Ще питам и другите, ама още не мога да запомня кой е мъж и коя е жена.
- windcolours
аз съм моногамна. и държа връзката ми да е с моногамен също.ПЪТник написа: Ами като стигнахме до секса секс правите ли?
Щото в един друг клуб казват, че не правят секс защото жените прихващали някакви "кукички" и ставали зависими от мъжете с които правят секс?
Ти зависима ли си?
Ще питам и другите, ама още не мога да запомня кой е мъж и коя е жена.
надявам се, че ти отговорих
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте