Отивам вчера на работа, малко по-рано както винаги и пред болницата очукана Астра:lol: и като наближих от вътре изкочи една генно модифицирана българка /с повече кафяв ген/ и вика...
Тя - Абе тебе чакаме бе докторе , абе чакаме те ТЕБЕ:shocked:
Аз -
Пак Аз - Ко толкоз е станало ма:mad:
Тя - булката ше ражда:blink:
Аз - ми честито:lol:
Тя - ма тя е в колата...
Аз -:shocked: Проврях си главата през джама и ко да видя вътре...ена друга ГМБ, с огромен корем и пъшка. Щеше да бъде много красива, ко не я обезорозяваше лекото кривогледство, огромния сплескан нос, два дълги косми на точно под брадичката и липсата на около две дузини зъби...
Пак Аз - /ама се развиках, чак един милиционер си изпусна кифлата докато минаваше покрай нас, в Суворово има приемна на РПУ - Девня понеже/
................- бе ко чакате тука, бе да ви ... и лелята и вуйната и да ма Божи прости:mad::mad::mad:
Тя - Ми за направелнение
Аз -
Тя - ама да не я върнат....
Аз - Бе още ли сте тука бе:mad::mad::mad:
Хеле потеглиха с мръсна газ. Пък аз седях дълго до кифлата на милиционера и си мислех, чи ибаси права е била Жената, дето ми набиваше в канчето, че мен ме храни главно човешката простотия тука... За всевъзможни глупости викат линейка, пък ще оставят амен амен момичето да роди на плочника пред поликлиниката...
И тва не е сичко....
После си влизам в кабинета, обличам си мантата, гледам някъф български филм, ям, пия вода и си лягам към 12 посред нощ...
Сутринта в просъница долявам някви крясъци от коридора...и цок-цок-цок ....женски токчета. Скачам щоти си викам че някой е много зле сигурно, отварям врата и ко да видя:shocked:
Пак генно модифизирана българка, ма друга...
Аз - какво е станало, ко да помогна:?
Тя - Булката май ше ражда има болки....
Аз-:blink::blink::blink:
Пак аз - Къде ма?
Тя - В къщи... Докторе, обади се по телефона да додат да я земат
Аз - / беше ми паднала батерията/ - ма вий нямата ли телефон ма?
Тя - Имам четери и ги вади, едното е хтц:shocked:
Аз - ми 112 и готово:mad:
Тя - Знам ма ти си дофтур и на теб не можат да ти откажат. По АВТОРИТАРНО ше прозвучиш...
Аз - Още ли си тука ма:mad:
Тя - Бързам-бързам чао чао доктОре:rotfl24:
Затрива се от простотия цяла една копанарско каста ибаси. И българската не е по назад обаче. Същите копанарки можеше и да са си чисти българки или туркини или кви ли още не европоиди от тука...