Нали
- Green Light
Нали
знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
И бавничко изплува мъничка забележка, която са ви казали. Преди малко, преди минути. Сякаш е отминала забележката, разминали сте се или са излезли от офиса ви вече. Две три срички казани между другото, без значение, усмихнал се е даже, усмихнали сте се в отговор....
И още по бавно всякаква усмивка слиза от лицето и започвате да си хапете кокалчетата. Аз сега си ги хапя.
И бавничко изплува мъничка забележка, която са ви казали. Преди малко, преди минути. Сякаш е отминала забележката, разминали сте се или са излезли от офиса ви вече. Две три срички казани между другото, без значение, усмихнал се е даже, усмихнали сте се в отговор....
И още по бавно всякаква усмивка слиза от лицето и започвате да си хапете кокалчетата. Аз сега си ги хапя.
Re: Нали
Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
Аз пък чакам в 12 ч. една пациентка, с която ми е много нервно и напрегнато да работя....направо в ужас изпадам....и от сутринта ми е терсене...
Кво ти казаха? Че си голям...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
а, да видиш ти кво изпитват ВСИЧКИ пациенти при срещата с теб!Ън написа: Аз пък чакам в 12 ч. една пациентка, с която ми е много нервно и напрегнато да работя....направо в ужас изпадам....и от сутринта ми е терсене...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
сори батка. знам какво е!... дано се оправят нещата! успех!Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
Bella Ciao
Bella Ciao
Спри да ми се лезиш, бе!сър Айвънхоу написа:а, да видиш ти кво изпитват ВСИЧКИ пациенти при срещата с теб!Ън написа: Аз пък чакам в 12 ч. една пациентка, с която ми е много нервно и напрегнато да работя....направо в ужас изпадам....и от сутринта ми е терсене...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

сър Айвънхоу написа:а, да видиш ти кво изпитват ВСИЧКИ пациенти при срещата с теб!Ън написа: Аз пък чакам в 12 ч. една пациентка, с която ми е много нервно и напрегнато да работя....направо в ужас изпадам....и от сутринта ми е терсене...
- сър Айвънхоу
ми т'ва е целта на занятието, бре!Ън написа: Спри да ми се лезиш, бе!Мноу мъ дразниш...
ъъъ... таковата... да не забравя
и (не) за последно:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Имам една приятелка зъболекар, пардон, денталнен лекар, която има точно една такава пациентка и по същия начин преди срещата с нея...Ън написа: Аз пък чакам в 12 ч. една пациентка, с която ми е много нервно и напрегнато да работя....направо в ужас изпадам....и от сутринта ми е терсене...
Знам че е лесно да се каже: "Не се кахъри предварително.", а е трудно да се изпълни, но ще цитирам Сенека:
"Повече от необходимото страда този, който страда преди да е необходимо."
Това се отнася и за кахъренето, и за притесненията... изобщо за много неща.
- сър Айвънхоу
и "зъбар" да кажеш/напишеш, пак ще те разберем...Stranniche написа: зъболекар, пардон, денталнен лекар,
Bella Ciao
Bella Ciao
Мислиш, че е бил прав?Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Дано дяволът не е толкова черен.Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
тези дни нещо хем съм по отправянето на забележки, хем съм в мир със себе сиGreen Light написа:...И бавничко изплува мъничка забележка, която са ви казали. Преди малко, преди минути. Сякаш е отминала забележката, разминали сте се или са излезли от офиса ви вече. Две три срички казани между другото, без значение, усмихнал се е даже, усмихнали сте се в отговор....
нещо на едни хора не им премълчавам... уж не им казвам кой знае какво и няма кво да ми отговорят, ама витае тяхната сърдитост във въздуха...
сутринта пъ се съгласих с един човек и го изслушах, и потвърдих, че това, с което се оправдава да не свърши нещо е обективна пречка, ама стана на моята... ми не може при 3 седмици да се е ангажирал с нещо, пъ сега опалянка - ни моа да го свърша. с негово неудобство, но ще стане. прекалено внимателно го слушах. що хората се опитват толкова да лъжат и шикалкавят...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Най-често това са неща, казани с лош умисъл. Човек почва да търси вината в себе си и ... се хапе, че не я намира. Когато я намери е супер - казва си - да, бях виновен или нещо от рода, но когато не може да намери ни изход, ни причина - почва хапенето.Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
Някакъв сложен, шибан живот, но пък в същият него има и хубави моменти. Явно не е писано да са само те. Кой знае защо. Лош проект, дизайн и технологична линия на Човек. Или поне - не съвършен - а новите версии - и те не винаги са на ниво. Пък и повтарят грешките и проблемите на старите версии.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
... като риш те знаят ква си. Това си е въпрос.holi_day написа:.... що хората се опитват толкова да лъжат и шикалкавят...
Иначе лъженето и шикалкавенето е верният път към успеха, та затва.
- Green Light
Не всички, ЕЛБИ. Ако, мисля си, се включвам само когато се отнася до мен тогава ще си е лайф. Обиждам примерно някой дядо защо се бави, а когато остарея и получа обида тогава да започна да чета лекции какви са младите пък ний какви бяхме. И да съм искрен. Или пък да спирам пред всеки гараж, а обиден от дън душа да пукам гуми за това че са спрели пред моя. Тогава ще съм камък на мястото си. Ще съм спокоен и уврен, а не вечно дръпнат назад от въпроса има ли и друга гледна точка. Всъщност. Другите гледни точки трябва да се забранят. Това е отвратителен въпрос който ти дърпа и най- елементарната хапка успех или пък злорадство от устата. Така и така са недостижими.ELBI написа:.....Лош проект, дизайн и технологична линия на Човек. Или поне - не съвършен - а новите версии - и те не винаги са на ниво. Пък и повтарят грешките и проблемите на старите версии.
Така че проекта "Човек" си е 100% успех. "Златното сечение" минус "гледна точка" Всичко останало е брак
Някаква зависимост от отправилия завележката?Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
Синестиматична или финансова ...?
Ако нито едното, нито другото ... остави кокълчетата на пръстите си намира.
Пъзела се нарежда ... рано или късно.
действам зле на хората това е ясно и в двата вариантаGreen Light написа:... като риш те знаят ква си. Това си е въпрос.holi_day написа:.... що хората се опитват толкова да лъжат и шикалкавят...
сърдят се и се натоварват като се въздържат да си кажат, че им е криво
или пъ вършат някви неща
пфуу
а дори не викам, не заповядвам, не отправям обиди, не псувам...
толкова смешен ден беше днес.... не се случва всеки ден такъв цирк, но доста се смях на някви абсурди
като не съм роднина, началник, съсед, сват, брат, клиент... на никого от тия изброените, що се съобразяват в крайна сметка
а на теб къф ти бе тоя със забележката
в крайна сметка прав ли бе той
яд те е, че не успя да го догониш и да отвърнеш ли повече отколкото за казаното
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
100% успех значи 100% кеф и съвършенство. Малцина са тези, които си го вярват и го усещат през цялото време. При това те са или адски тъпи, или адски нагли. Което според мен е за брак. Е - много пъти съм казвал, че всеки човек е 100% прав за себе си - ерго - 100% съвършен/вселена (но пак със забележката - за себе си). Т.е. забрана за други гледни точки. И все пак си мисля, пич как не съществува супер кеф и щастие, освен за онези в Тибет, дето им е еня за всичко и карат на просия и разговори с Бога. Което надали ще стигна, щото .. пък кой знае.Green Light написа:Не всички, ЕЛБИ. Ако, мисля си, се включвам само когато се отнася до мен тогава ще си е лайф. Обиждам примерно някой дядо защо се бави, а когато остарея и получа обида тогава да започна да чета лекции какви са младите пък ний какви бяхме. И да съм искрен. Или пък да спирам пред всеки гараж, а обиден от дън душа да пукам гуми за това че са спрели пред моя. Тогава ще съм камък на мястото си. Ще съм спокоен и уврен, а не вечно дръпнат назад от въпроса има ли и друга гледна точка. Всъщност. Другите гледни точки трябва да се забранят. Това е отвратителен въпрос който ти дърпа и най- елементарната хапка успех или пък злорадство от устата. Така и така са недостижими.ELBI написа:.....Лош проект, дизайн и технологична линия на Човек. Или поне - не съвършен - а новите версии - и те не винаги са на ниво. Пък и повтарят грешките и проблемите на старите версии.
Така че проекта "Човек" си е 100% успех. "Златното сечение" минус "гледна точка" Всичко останало е брак
Малко съм уморен от куп проблеми тези дни, та може да не съм прав
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
алоооу, пускай в ход една мантра "аз съм велик, аз съм велик"Green Light написа: Аз сега си ги хапя.
п.п. да не говорим, че е вярно
just perfect
не е вярно, разбира се! Мантрата е : "Аз съм най-велик, аз съм най-велик!"bead_ написа:алоооу, пускай в ход една мантра "аз съм велик, аз съм велик"Green Light написа: Аз сега си ги хапя.
плагиати! това си е моята мантра пък!!!ELBI написа:
не е вярно, разбира се! Мантрата е : "Аз съм най-велик, аз съм най-велик!"
just perfect
Хубаво е да се копира от най-великият. Всъщност Грийна не може да е плагиат, щото ти най-много да мантруваш "Аз съм най-великата, аз съм най-великата!"bead_ написа:плагиати! това си е моята мантра пък!!!ELBI написа:
на санскрит няма родовеELBI написа:Хубаво е да се копира от най-великият. Всъщност Грийна не може да е плагиат, щото ти най-много да мантруваш "Аз съм най-великата, аз съм най-великата!"bead_ написа:плагиати! това си е моята мантра пък!!!ELBI написа:
just perfect
а има ли мантри? Кинти? ШЛ? ЧВ?bead_ написа:на санскрит няма родовеELBI написа:Хубаво е да се копира от най-великият. Всъщност Грийна не може да е плагиат, щото ти най-много да мантруваш "Аз съм най-великата, аз съм най-великата!"bead_ написа:плагиати! това си е моята мантра пък!!!ELBI написа:
1. даELBI написа:
а има ли мантри? Кинти? ШЛ? ЧВ?
2. отчасти
3. нц
4. от време на време
п.п. обаче има много от естествените плътски наслади
just perfect
някои по-по-най- са били навсякъдеbead_ написа:1. даELBI написа:
а има ли мантри? Кинти? ШЛ? ЧВ?
2. отчасти
3. нц
4. от време на време
п.п. обаче има много от естествените плътски наслади
- Green Light
bead_ написа:алоооу, пускай в ход една мантра "аз съм велик, аз съм велик"Green Light написа: Аз сега си ги хапя.
Бе аз май не съм мантраджия. Искам си другите да ме харесват.
Но не допускам да ми проличи. Не можеш да имаш фирма и да управляваш нещата, да си търсиш парите, правата, и да караш хората да вършат неща, които са им неприятни, и да допуснеш да ти личи че търсиш одобрение.
И през кво ли не минах начи и кви ли не джудженца видях или па съвсем истински великани... Даже ми се случи най- невероятното нещо- минах 40 години. Хем бая си ги минах. И значи вече съм циник, нали, аз би трябвало да знам кое как се прави по- добре от всички останали. И аз си го знам, знам, че знам, не би трябвало изобщо да ми пука за чуждо мнение. Обаче още си ми пука. Тая работа с мантрите хич не я научих.
значи трябва да организираш околните да ти ги пеятGreen Light написа: Обаче още си ми пука. Тая работа с мантрите хич не я научих.
just perfect
Green Light написа:знаете как понякога си действате нещо, усмихвате се лекичко на тоя и оня, бързате с някакви свои мисли в главата. Денят върви.
Ами, случва се от време на време, някой да ме уцели така.
Всички си имаме някакви такива болезнени местенца. И си мисля - щом таз болежка се обажда, значи и е дошло времето за се излекува. Така сме устроени - не е грешка или недостатък, просто работа, която трябва да се свърши. Другият вариант е симптоматично лечение (не се препоръчва).
Хубу че се ожених, че да има кой да ми казва, че са ми забелязали нещо или се бъзикат с мене. Можи да ми липсва гънка или цял лоб някакъв - на вината:shy:. Това за междучовешкото общуване. Иначе бол се чуствам виновен ко стане нещо гадно на работа или се карам със семейството...Сякаш е отминала забележката, разминали сте се или са излезли от офиса ви вече. Две три срички казани между другото, без значение, усмихнал се е даже, усмихнали сте се в отговор....
п.п. А...научих ощи че най-големите гадости се казват от някой подсмихващ се. Като тъщата например. То не че съм ангел де:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.