Мнемо

Все същите
Аватар
shshtt

Мнемо

Мнение от shshtt »

сега отивам на работа, но довечера ако поне не си ми се усмихнала в темата ще :twak:
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Мнемо

Мнение от сър Айвънхоу »

shshtt написа:сега отивам на работа, но довечера ако поне не си ми се усмихнала в темата ще :twak:
и аз ще помагам! :mad:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Усмихни ми се веднага, твойта кожа!
Няма
Бам един тупаник. Шсе усмихнеш ли, бе гад?
Тцъ, не
Шут, прас, йе маваши гери. Усмихвай сее!
Не, никога, за нищо на света
Бе къде ми е бухалката на мене?
Нямаш бухалка, на къв се правиш, борче нещо май, а.
Усмихвай се!
Не!
Аре, бе, моля ти се!
Мое да ми се молиш до утре.
Ма ште претепа като куче, бейч
Тцъ
Имам пистолет
Мнцъ! Не!
Ми за бонбонче?
Какво бонбонче?
Рафаело.
3 броя
Е, на
Тцъ, малко ми беше. Бяхгай за още. И сладолед бос от белия.
Тичам, връщам се.
И кафенце и пастичка
Скърцам, стискам и пуфтя
...усмииих
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Знаете ли, че имаме само една единствена истинска усмивка?
Не мога да започна да работя сума време вече.
Сред хилядите всъщност май са десетки хиляди гримаси, които можем да образуваме с лицевите си мускули има една единствена искрена усмивка. Разпознавала се някак си. Един от признаците беше че е абсолютно симетрична. Не може значи ускренно да е усмихнем на една страна, иронично, под мустак, намигвайки... можем, де но вътре в нас нищо не се смее.
Само една единствена усмивка! Егати!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:Знаете ли, че имаме само една единствена истинска усмивка?
Не мога да започна да работя сума време вече.
Сред хилядите всъщност май са десетки хиляди гримаси, които можем да образуваме с лицевите си мускули има една единствена искрена усмивка. Разпознавала се някак си. Един от признаците беше че е абсолютно симетрична. Не може значи ускренно да е усмихнем на една страна, иронично, под мустак, намигвайки... можем, де но вътре в нас нищо не се смее.
Само една единствена усмивка! Егати!
И аз така на излизане от колата им казах на моите деца и мъж - усмихнете се, бе хора. Вяра от сутринта стана с гъза нагоре понеже днес не било никакъв ден на детето, защото нямало слънце, какъв ден на детето било това. И рев! Баща й добричък почва да я успокоява и да й съчувства, но тя си държи на своето. Аз си тананикам и си казвам - чудесен ден е, не вали, цяла нощ валя, а вече дори си е направило труда да изсъхне и да не вали, това малко ли е да се усмихна. Вяра обаче се мръщи и иска на всички да им е скофтено като на нея. Питам мъжа ми - абе дали всички жени сме така, като ни е нещо гадно, държим и другите непременно да разберат и непременно по лошия начин да спечелим вниманието им. Защо да се усмихнем, когато те ни се усмихват?! Не може ли да ни се намръщят в отговор и да ни покажат съпричастността си към нашето мръщене, м? :mad: Ха така!
Аз само си пея - тралалалала, усмихнете се, бе хора, има хора, които точно сега умират, страдат от нерешими проблеми, а вие се кахърите поради глупост. Мирко, ти нали не си кахърен, мама. Не, усмихва ми се той, слънчице! Скачам от колата и им се усмихвам за хубав ден. Тралалалала... трябва ли да се чувствам виновна, че други са станали с гъза нагоре и въпреки моите усмихнати усилия искат целия им ден да е такъв? Не, не трябва, казвам аз. Има по-важни неща, за които да си мисля.
:winkw::bigsmile:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе не само жените сте така. И мъжете сме. Терминаторите непременно държат да стане ясно, че страдат и то несправедливо. Често страдат безутешно заради времето, като Вяра, но също така много са гадни и часовниците, телевизора, интернет, производителите на играчки, морето ни е далече, техни приятели липсват, точно когато трябва да са у нас за да минат тва ниво и така нататък. Но най- често съм виновен аз.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа: И аз така на излизане от колата им казах на моите деца и мъж - усмихнете се, бе хора. Вяра от сутринта стана с гъза нагоре понеже днес не било никакъв ден на детето, защото нямало слънце, какъв ден на детето било това. И рев! Баща й добричък почва да я успокоява и да й съчувства, но тя си държи на своето. Аз си тананикам и си казвам - чудесен ден е, не вали, цяла нощ валя, а вече дори си е направило труда да изсъхне и да не вали, това малко ли е да се усмихна. Вяра обаче се мръщи и иска на всички да им е скофтено като на нея. Питам мъжа ми - абе дали всички жени сме така, като ни е нещо гадно, държим и другите непременно да разберат и непременно по лошия начин да спечелим вниманието им. Защо да се усмихнем, когато те ни се усмихват?! Не може ли да ни се намръщят в отговор и да ни покажат съпричастността си към нашето мръщене, м? :mad: Ха така!
Аз само си пея - тралалалала, усмихнете се, бе хора, има хора, които точно сега умират, страдат от нерешими проблеми, а вие се кахърите поради глупост. Мирко, ти нали не си кахърен, мама. Не, усмихва ми се той, слънчице! Скачам от колата и им се усмихвам за хубав ден. Тралалалала... трябва ли да се чувствам виновна, че други са станали с гъза нагоре и въпреки моите усмихнати усилия искат целия им ден да е такъв? Не, не трябва, казвам аз. Има по-важни неща, за които да си мисля.
:winkw::bigsmile:
:bigsmile:

благодаря! :kiss:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Но най- често съм виновен аз.
хм! че кой друг? :-)
Bella Ciao
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемо,
Може и да не хванеш вяра, ама днес и вчера се чудих къде си. Знам само,че си някъде ТАМ, а не ТУК. И даже се чудих къде и как да зачекна темата, но слава богу, някой вече е подел инициативата!:bigsmile:
И като те няма, няма и как да ти кажа какво открих-че цветята от аватара ти са един от символите на остров Бали :) Отсъствието ти тук е оправдано единствено ако си отскочила дотам да им се порадваш наживо. Ма и това е до време. А след това искаме да ги видиме и ние. В аватара ти :kiss:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
annonymus

Мнение от annonymus »

Абе хора, може да е ангаже Мнемо! И просто да няма време да пише тук.
Кво сте я юрнали! :shocked:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ми аз, като не мога да пея и кво да правя? Юркам
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

shshtt написа:сега отивам на работа, но довечера ако поне не си ми се усмихнала в темата ще :twak:
Ама пък гледай как хубаво се разпи(с)ваш, като ме няма. :lol:

Ще дойда, бе, спокойно, само още малко да ми се проветри главата...
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Мнемозина написа:
Ама пък гледай как хубаво се разпи(с)ваш, като ме няма. :lol:

Ще дойда, бе, спокойно, само още малко да ми се проветри главата...

:friends:

http://www.bgmuzika.net/musicvideo.php?vid=3385edcc9
Публикувай отговор