а ми се искаше
а ми се искаше
на Ботевите дни да ида
снимки от "Околчица"
парапланеризъм..
омръзна ми от съдружници, дето ме "източват" от кинтите, с километри приказки
добре поне, че ще вали..та няма да ме е толкова яд, че още нямам кола
снимки от "Околчица"
парапланеризъм..
омръзна ми от съдружници, дето ме "източват" от кинтите, с километри приказки
Последно промяна от WALL-E на 02.06.10, 22:23, променено общо 1 път.
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Green Light
Re: а ми се искаше
Ти си изтървал Околчица, а аз парапланеризма. Тръгнах по тая пътека обаче нали знаеш. Съдружници, километри приказки и така. Яд ме е многоsandmam написа:на Ботевите дни да ида
снимки от "Околчица"
парапланеризъм..
омръзна ми от съдружници, дето ме точат с километри приказки
ти пъ ногу лесно купуваш коли...Неф написа:А ти се искаше,
а не ти стискаше...
а все времето ни виновно,
работата...
и що така с тая кола още си наникъде?
Взимай една нова, може от разпродажбата снощи един Мержан
и потегляй.
Стига оправдания, казах!
А добрутро, кафето моля!
че пъ се и грабваш и хукваш нанякъде
може секи ден да е 1-ви април, но не секи ден е великден - holi_day
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Мерцедес лесно купувам, вЕрно е това!holi_day написа: ти пъ ногу лесно купуваш коли...
че пъ се и грабваш и хукваш нанякъде
може секи ден да е 1-ви април, но не секи ден е великден - holi_day
Хуквам, когато имам цел и посока!
Велик е денят, когато си го направиш такъв! - Нефертити
"Спаси си деня!" - Green Light
Бе аз не съм гледала ни един турски сериал, въпреки, че все се каня да седна да видя що за чудо е това.Неф написа:Една колежка вчера каза:
-Послучай празника на Ботев, почва нов турски сериал!
Та, значи, правят си хората купища сериали (въртяха се по разните ТВта поне 7-8), продават си ги на кило къде ли не. Сапунки, верно, ама продават. Ние като нямаме к`во да продадем, може да се оправдаем с Ботев.
- Green Light
- сър Айвънхоу
тъй де... ние ВИНАГИ намиераме с какво да се оправдаем. я, с турското робство, я с "монархофашизма", я с комунистите, а с капиталистите, международното положение ни пречи, сушата, кишата, гришата, тройната коалиция, пък на нея царя и т.н. важното е, че НИЕ сме добре, всички други ни пречат, или са ни оставили страшни бакии...Green Light написа:pocti_bezobidna написа:... Ние като нямаме к`во да продадем, може да се оправдаем с Ботев.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
я къФ си критичен и опак днессър Айвънхоу написа:тъй де... ние ВИНАГИ намиераме с какво да се оправдаем. я, с турското робство, я с "монархофашизма", я с комунистите, а с капиталистите, международното положение ни пречи, сушата, кишата, гришата, тройната коалиция, пък на нея царя и т.н. важното е, че НИЕ сме добре, всички други ни пречат, или са ни оставили страшни бакии...Green Light написа:pocti_bezobidna написа:... Ние като нямаме к`во да продадем, може да се оправдаем с Ботев.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Абе не знам дали е оправдание или смесване. Аз сапунки не гледам - се тая дали са турски, порторикански, мексикански или венецуелски. Факт е, че сума ти хора гледа турски сериали и им харесват.vyara написа:Това не е оправдаване, а смесване на нещата.
Оправдание е поста на мъж - искаше ми се много, но съдружниците ми са виновни, че не ме хванаха и заведоха, а ми обещаха, гадовете.
Ние че няма да направим "Тюдорите" в БГ версия - да кажем за Асеневци - няма.
Ама и "Перла" няма да направим, щото сме един хора на изкуството, такива масови зрелища са ни под нивото.
Еми... това е - всеки с възможностите си.
Къде ги дават тез Тюдори, бе, да не е някоя софийска кабелна?pocti_bezobidna написа:Абе не знам дали е оправдание или смесване. Аз сапунки не гледам - се тая дали са турски, порторикански, мексикански или венецуелски. Факт е, че сума ти хора гледа турски сериали и им харесват.vyara написа:Това не е оправдаване, а смесване на нещата.
Оправдание е поста на мъж - искаше ми се много, но съдружниците ми са виновни, че не ме хванаха и заведоха, а ми обещаха, гадовете.
Ние че няма да направим "Тюдорите" в БГ версия - да кажем за Асеневци - няма.
Ама и "Перла" няма да направим, щото сме един хора на изкуството, такива масови зрелища са ни под нивото.
Еми... това е - всеки с възможностите си.
Аз вчера почнах да гледам една поредица за импресионистите по Виасат Хистъри. Кой каквото му харесва, матрял и сериал има за всички. Но пък трябва да се потърси, иначе гледаш квото ти сготвят по "гледаните" телевизии.
Първите два сезона ги зазяпах по Нова ТВ. Кабел и сателит нямам - много рядко ми остава време за телевизия. Вчера ми препоръчаха "С аромат на маргаритки" или нещо подобно - американско приключение на режисьора на "Амели Пулен".vyara написа: Къде ги дават тез Тюдори, бе, да не е някоя софийска кабелна?
Аз вчера почнах да гледам една поредица за импресионистите по Виасат Хистъри. Кой каквото му харесва, матрял и сериал има за всички. Но пък трябва да се потърси, иначе гледаш квото ти сготвят по "гледаните" телевизии.
- Green Light
АВе написа:Тихо са, че ми почва повторението на "Листопад"!:blum:Неф написа:Една колежка вчера каза:
-Послучай празника на Ботев, почва нов турски сериал!
Мдам.
За Боев се сетих!
Наздраве Боев, където и да си с кораба на мечтите!
Тоя съм го забранила със закон вкъщи!
Перла дребосъчето гледаше като зомби и цитираше имената, ужасТ .
Няма как да стане втори път, нц!
Между другото, точно "Листопад" май (ако отва дават по бТВ от 8 вечерта) накара НОва да си премести Брадъра с един час по-късноНеф написа:
Много ми беше забавно - скъпичко шоу, толко труд, толко усилия, кастинги, къщи, реклама, лайфове, и изведнъж - сапунката те оставя без зрители
- Green Light
Чудя се, дали ако в канал едно бяха решили да пуснат синьо лято като вечерен сериал, дали нямаше да ударят тия сапунки в земята?pocti_bezobidna написа:Между другото, точно "Листопад" май (ако отва дават по бТВ от 8 вечерта) накара НОва да си премести Брадъра с един час по-късноНеф написа:
Много ми беше забавно - скъпичко шоу, толко труд, толко усилия, кастинги, къщи, реклама, лайфове, и изведнъж - сапунката те оставя без зрители
Впрочем аз така и не гледах синьо лято
бе що имам чувството, че вървиш след мен и нарочно ме торзмозиш?!vyara написа:Това не е оправдаване, а смесване на нещата.
и точно русенец е този дето си строи къща и както преди месец и нещо премести сметката в друга банка и загубих достъп до сумите /карти, онлайн банкиране джиджибиджи/, същия тоз сега е решил и да не прведе кинтите в удобна за мен сметка, както се бяхме разбрали преди 2 седмици шото му трябвали за къщата
затова ти дишах русенския въздух в онази почти безмислена командировка след зочовската сбирка
и затова съм без кола, а вече съм я избрал, подал документи и върнали 3 оферти с планове от лизинга...трябваше просто първата вноска..
добре, че имаше наистина нещо хубаво в цялото ходене та ми я осмисли
а до околчица без кола не се ходи
еле в това време и обичайните проливни дъждове с гръмотевици там
освен с пълна екипировка планинска, ама пак е тегаво
И като е русенец, аз какво съм виновна?! Искаш ли да спра да отговарям на твои мнения и да те споменавам? Само кажи и нямаш проблеми никакви.sandmam написа: затова ти дишах русенския въздух в онази почти безмислена командировка след зочовската сбирка
и затова съм без кола, а вече съм я избрал, подал документи и върнали 3 оферти с планове от лизинга...трябваше просто първата вноска..
?fx!vyara написа:И като е русенец, аз какво съм виновна?! Искаш ли да спра да отговарям на твои мнения и да те споменавам? Само кажи и нямаш проблеми никакви.sandmam написа: затова ти дишах русенския въздух в онази почти безмислена командировка след зочовската сбирка
Ъъъъ....БМой!
Не Мой, а Бой!
Няма само скандали да има тук! Искам екшън! Истински!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

не сиvyara написа: И като е русенец, аз какво съм виновна?! Искаш ли да спра да отговарям на твои мнения и да те споменавам? Само кажи и нямаш проблеми никакви.
само дето пак ми обясняваш кво е и кво /не/ съм казал...
пак си прочети поста на който отговорих
Добре, явно съм разбрала под "съдружници, които ме точат с километри приказки" съдружници, които с приказките си са те наточили за ходене на Околчица. Така го разбрах аз, а явно е било друго. Както и да е. Съжалявам за недоразумението си.sandmam написа:не сиvyara написа: И като е русенец, аз какво съм виновна?! Искаш ли да спра да отговарям на твои мнения и да те споменавам? Само кажи и нямаш проблеми никакви.
само дето пак ми обясняваш кво е и кво /не/ съм казал...
пак си прочети поста на който отговорих
така и си помислихvyara написа: Добре, явно съм разбрала под "съдружници, които ме точат с километри приказки" съдружници, които с приказките си са те наточили за ходене на Околчица. Така го разбрах аз, а явно е било друго. Както и да е. Съжалявам за недоразумението си.
затова попитах
не с..лош тон /поне според мен
зВерчу, поправих гоsandmam написа: явно съм разбрала..
като си прочетох поста с "други очи", верно и това е версия при това без запетайка доста по-достоверна
наистина неясно съм го написал
ама не ми се връща към правилен български с пунктуация и морфологични правила на изречението
пусти недоразумения..
понеже не се похвалих 
в събота и неделя правих разни огледи на колици
в рамките на кинтите, дето имам в джоба
въпреки гореизписаното, съм разумен човек и се простирам според чергата си в момента
като явно няма да карам октавия сънтравъл, нито матиз лизингови..
в неделя дойде едно дългокосо 22 годишно момче и ми покааза фиестата си
фордче, кънка- ролкова
газ, климатик, цвят бордо...нищо особено
да си плати семестриалните такси в НБУ я продава
но в момента, когато ми каза, че си има име "Буратино"
познах си я
днес я купих, сега я "поливам"
ще я видите по следващите клипове с полети сигурно, стига всичко да мине по вода там пред кат, щот ще я прехвърля като ми дадат бележката за платените нотариални такси
за мен кола, която има име ...е гледана. както и самолетите ми, които всички са кръстени
лек ми и безавариен път
нищо, че стара /95/, ефтина и дърта колко мен
кола с име! е кола!
а "Буратино" се казвала, щото все някога щяла да стане истинска кола!
Наздраве!
RAMMSTEIN - БУРАТИНО
в събота и неделя правих разни огледи на колици
в рамките на кинтите, дето имам в джоба
въпреки гореизписаното, съм разумен човек и се простирам според чергата си в момента
като явно няма да карам октавия сънтравъл, нито матиз лизингови..
в неделя дойде едно дългокосо 22 годишно момче и ми покааза фиестата си
фордче, кънка- ролкова
газ, климатик, цвят бордо...нищо особено
да си плати семестриалните такси в НБУ я продава
но в момента, когато ми каза, че си има име "Буратино"
познах си я
днес я купих, сега я "поливам"
ще я видите по следващите клипове с полети сигурно, стига всичко да мине по вода там пред кат, щот ще я прехвърля като ми дадат бележката за платените нотариални такси
за мен кола, която има име ...е гледана. както и самолетите ми, които всички са кръстени
лек ми и безавариен път
нищо, че стара /95/, ефтина и дърта колко мен
кола с име! е кола!
а "Буратино" се казвала, щото все някога щяла да стане истинска кола!
Наздраве!
RAMMSTEIN - БУРАТИНО
Ън написа:Честито и безаварийно!sandmaN написа:
И аз карам форд. Форд е най- яката кола! Тоест, най- яко и се нагъват ламарините при удар!
Сестра ми има Форд Фиеста от няколко години.
За големия град е перфектна, особено за паркиране на разни местица.
Малко гори, добре върви.
Дано да не разбира как се гъне.
Леко и безаварийно шофиране.
Неф написа:Ън написа:Честито и безаварийно!sandmaN написа:
И аз карам форд. Форд е най- яката кола! Тоест, най- яко и се нагъват ламарините при удар!
Малко гори, добре върви.
Аз пък имам едно голямо Мондео- трудно се паркира и много гори!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мондеото вози меко и комфортно като ладия лека. Лодкарю...Ън написа:Неф написа:Ън написа:Честито и безаварийно!sandmaN написа:
Малко гори, добре върви.
Аз пък имам едно голямо Мондео- трудно се паркира и много гори!И знам как се гъне
Да си кажем значи, че ние сме по големите неща,:lol:
имам Рено Меган Сценик и не искам да знам как се гъне.
За Вартбург знам прекалено добре, спомени от младостта лудешка.
Късмет!
И умната!
Без русата
Последно промяна от Неф на 09.06.10, 06:54, променено общо 1 път.