въпреки, че не харесвам
въпреки, че не харесвам
книги от типа "10 начина да направиш пари" и "как да спечелиш любовта само в 3 хода" ми се стори интересен този текст. може пък на някой да му помогне в практически план http://book.debono-bg.com/Little_Purple ... 052010.pdf
п.п. на всички останали препоръчвам великолепната "обичате ли брамс" /до която се докопах едва снощи и привърших днес в градината на един много приятен и празен ресторант/ на не по-малко великолепната франсоаз саган
п.п. на всички останали препоръчвам великолепната "обичате ли брамс" /до която се докопах едва снощи и привърших днес в градината на един много приятен и празен ресторант/ на не по-малко великолепната франсоаз саган
just perfect
Re: въпреки, че не харесвам
Ахаааа!bead_ написа:книги от типа "10 начина да направиш пари" и "как да спечелиш любовта само в 3 хода" ми се стори интересен този текст. може пък на някой да му помогне в практически план http://book.debono-bg.com/Little_Purple ... 052010.pdf
докато другите работят ли работят, тя чете книжки, а?!
кой работи, бре?!? сервитьорът дет се дотътри с една салата и тва беше. целият персонал лапаше мухи. а аз се самоусъвършенствах, демек РАБОТЕХ върху себе си. наеш колко е трудоемко и безполезноpocti_bezobidna написа:
Ахаааа!
докато другите работят ли работят, тя чете книжки, а?!
just perfect
Ти си виновна!!!!bead_ написа:кой работи, бре?!? сервитьорът дет се дотътри с една салата и тва беше. целият персонал лапаше мухи. а аз се самоусъвършенствах, демек РАБОТЕХ върху себе си. наеш колко е трудоемко и безполезноpocti_bezobidna написа:
Ахаааа!
докато другите работят ли работят, тя чете книжки, а?!:winkw:
Що не си поръча нещо по-засукано, сложно, завъртяно - щяха да работят.
Видя ли сега какво направи
- Green Light
това въпросник за филе с бадеми и маслинки ли е?bead_ написа:..."обичате ли брамс" /до която се докопах ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Изабел
Чета я в момента. Харесва ми...
- Green Light
Gaspode написа:Изабел
...В една свещена, населявана от духове нощ, веднъж в годината, когато падат границите между Живота и смъртта и по хълмовете пламват огньове....
Няма да го пропусна и това.
Накрая книгите от нощното ми шкафче ще се срутят върху мен докато спя. 1вия в света случай на смърт заради това че "възможностите му за четене бяха по- малки от амбициите"
Green Light написа:...Няма да го пропусна и това.
Накрая книгите от нощното ми шкафче ще се срутят върху мен докато спя. 1вия в света случай на смърт заради това че "възможностите му за четене бяха по- малки от амбициите....за разлика от други негови възможности, проявяващи се до степен, че всяка жена го изтощаваше толкова много, че той в един момент забравяше азбуката и отлагаше четенето за следващия ден..."
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
ELBI написа:Green Light написа:...Няма да го пропусна и това.
Накрая книгите от нощното ми шкафче ще се срутят върху мен докато спя. 1вия в света случай на смърт заради това че "възможностите му за четене бяха по- малки от амбициите....за разлика от други негови възможности, проявяващи се до степен, че всяка жена го изтощаваше толкова много, че той в един момент забравяше азбуката и отлагаше четенето за следващия ден..."
Няма нищо по досадно от добра книга след секс
Тая пролет се просмуква във всички теми май...Green Light написа:ELBI написа:Green Light написа:...Няма да го пропусна и това.
От друга страна, съдейки но темите при нас е вечна пролет...
... и нищо по-добро от секс след досадна книга...Green Light написа:ELBI написа:Green Light написа:...Няма да го пропусна и това.
-
Megi_Koleva
Благодаря за идеята! Днес си купих четири произведения на Франсоаз Саган- "Обичате ли Брамс?", "Усмивка почти", "Вкусът към живота" и "Добър ден, тъга". Яко четене ми се отваря...bead_ написа:книги от типа "10 начина да направиш пари" и "как да спечелиш любовта само в 3 хода" ми се стори интересен този текст. може пък на някой да му помогне в практически план http://book.debono-bg.com/Little_Purple ... 052010.pdf
Саган пише интересно. Доколкото разбрах от продавачката в книжарницата, тази авторка въпреки голямата си известност, не е била превеждана и издавана у нас до миналата година. Това ми се видя доста странно.
Вярно, че е много известна и често цитирана като бунтарка и икона на определени среди на френското общество (или просто сочена като характарна негова част). Любопитно, наистина, защо никой не я е бил превеждал след 1990-та...Megi_Koleva написа:Саган пише интересно. Доколкото разбрах от продавачката в книжарницата, тази авторка въпреки голямата си известност, не е била превеждана и издавана у нас до миналата година. Това ми се видя доста странно.
- Green Light
Малък формат едри букви, като за мене.bead_ написа:... "обичате ли брамс" ....
"Особен урок" едно към едно обаче по- хубаво, може би защото е книга. И едно от следните две неща е верно: Никога няма да ги разбера тия французи. Ненормалници са всичките, винаги съм си го мислил. Останалите сме кажи речи един тертип, само френците ми седят като извънземни. Като кажат или в случая като напишат нещо, човек изобщо не може дасе ориентира как защо, какво. Французин ли е, изобщо няма нужда да се опитва, след бонжур нататък не разбирам, точка!
Или пък да са жените.