и ми допадна едно изречение
това, за океана от дрехи, в който аз от време на време се давяФешън моловете са прекалено разголени и прозрачни, коментира Мишел Мартин, главен дизайнер на женската колекция на "Мартин+Оса". "Те се един океан от дрехи."
това, за океана от дрехи, в който аз от време на време се давяФешън моловете са прекалено разголени и прозрачни, коментира Мишел Мартин, главен дизайнер на женската колекция на "Мартин+Оса". "Те се един океан от дрехи."

Дарки, ти си една от мнооого малкото жени, които търсят нещо обикновено, явно.Dark написа:за витрините на магазините и т.н.
и ми допадна едно изречениетова, за океана от дрехи, в който аз от време на време се давяФешън моловете са прекалено разголени и прозрачни, коментира Мишел Мартин, главен дизайнер на женската колекция на "Мартин+Оса". "Те се един океан от дрехи."и изплувам полудавена и без нищо и леко изнервена, защото ми трябва нещо просто и обикновено, а такова нЕмма
хареса ми това за насипаните камъчетасър Айвънхоу написа: Дарки, ти си една от мнооого малкото жени, които търсят нещо обикновено, явно.
Като знам каква е новата тенденция в трикотажа например...
Ако няма поне една щампа, и няколко (разбирай все едно са сипани като жито за сеене) камъчета, няма да бъде поръчана за производство ни-ко-га!
Така, че... примирявай се и се включвай в армията на добре "оперените" (пардон, оцветените) мадами, за да не се главоблъскаш... ;)

Моем те уредим! Ама трикотажни - таквоз правим ние :)Dark написа:хареса ми това за насипаните камъчетасър Айвънхоу написа: Дарки, ти си една от мнооого малкото жени, които търсят нещо обикновено, явно.
Ако няма поне една щампа, и няколко (разбирай все едно са сипани като жито за сеене) камъчета, няма да бъде поръчана за производство ни-ко-га!
Така, че... примирявай се и се включвай в армията на добре "оперените" (пардон, оцветените) мадами, за да не се главоблъскаш... ;)
неща да се включвам в шаренката армия - аз съм Дарк, требе ми черен панталон и черна пола. прости. дарк. без камъчета, пайети и 3 ципа напреки
Опитай само с черно бельо. По семпло от това нема.Dark написа:аз съм Дарк, требе ми черен панталон и черна пола.
класиката * кърти мивкиМЪЖжжж написа: Опитай само с черно бельо. По семпло от това нема.Ефекта ще е неописуем..

благодаря за предложениетосър Айвънхоу написа: Моем те уредим! Ама трикотажни - таквоз правим ние :)

Туй като го четох се сетих за оня виц на Слави Трифонов, дето мацката решила да разнообрази програмата с черно бельо, а любимият и супруг крещял в спалнята "Що си са почернила ма, да не умряла майка ми"...МЪЖжжж написа:Опитай само с черно бельо. По семпло от това нема.Dark написа:аз съм Дарк, требе ми черен панталон и черна пола.Ефекта ще е неописуем..
Глен написа: Туй като го четох се сетих за оня виц на Слави Трифонов, дето мацката решила да разнообрази програмата с черно бельо, а любимият и супруг крещял в спалнята "Що си са почернила ма, да не умряла майка ми"...

Нощното е много лекичко, пък главата му...мале мале;)Dark написа:Глен написа: Туй като го четох се сетих за оня виц на Слави Трифонов, дето мацката решила да разнообрази програмата с черно бельо, а любимият и супруг крещял в спалнята "Що си са почернила ма, да не умряла майка ми"...:rotfl24:
такъв не е ли да го праснеш с нощното шкафче по главата
ми колко жени могат да дигнат фотьойлаГлен написа:
Нощното е много лекичко, пък главата му...мале мале;)

Еййй... па не четете!Dark написа: ми колко жени могат да дигнат фотьойла
Ти си по вдигането на столове, по-добре знаеш.МЪЖжжж написа:Еййй... па не четете!Dark написа: ми колко жени могат да дигнат фотьойлаНеобразовани ще си идете от тоя свят.
Прочети ПРАВИЛАТА на съров и ще видиш отговора:
Заповядва се на мъжот да вдигне фотьойла и да се прасне по главата.
Ма тва тогава беше щото Дарки си го пожела, а всички нейни желания са заповед за мене!vyara написа: Ти си по вдигането на столове, по-добре знаеш.
ми какво да правя като фантазията ми работи на максМЪЖжжж написа:Ма тва тогава беше щото Дарки си го пожела, а всички нейни желания са заповед за мене!vyara написа: Ти си по вдигането на столове, по-добре знаеш.Което и потвърждава въведението, тезата, изложението и заключението.

Аз ей заради такива кат тебе не говоря на глас.Dark написа: ми какво да правя като фантазията ми работи на макс
като вървя, или чакам, или просто си стоя чувам парченца разговори, поглеждам хората и си представям и едвам се удържам да не се изхиля на глас
аха, мислите не почват ли да се бият, че искат сред хораМЪЖжжж написа: Аз ей заради такива кат тебе не говоря на глас.

Записвам си ги на мислофон и после ги пускам да се изкажат в "бяла стая" с шумо, вибро, радио, и секва друга изолация. Само онези дългите ръкави дето ми ги връзват на гърба ми пречат понякога...Dark написа:аха, мислите не почват ли да се бият, че искат сред хораМЪЖжжж написа: Аз ей заради такива кат тебе не говоря на глас.
аз съм добър слушателМЪЖжжж написа: Записвам си ги на мислофон и после ги пускам да се изкажат в "бяла стая" с шумо, вибро, радио, и секва друга изолация. Само онези дългите ръкави дето ми ги връзват на гърба ми пречат понякога...![]()

Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...Dark написа:аз съм добър слушателМЪЖжжж написа: Записвам си ги на мислофон и после ги пускам да се изкажат в "бяла стая" с шумо, вибро, радио, и секва друга изолация. Само онези дългите ръкави дето ми ги връзват на гърба ми пречат понякога...![]()
ама наистина, толкова ми е интересно да слушам /е, от някои ми иде да забегна аа как бих оценила интересните личности иначе/
Ще ме прощавате...не знам вие с Дарки къде си пазарувате, но такива дрехи има, поне в Пловдив. Дамски костюми (делови) в две части, вариации на панталон и сако и пола и сако, в нужните за тази (бизнес) цел цветове и нюанси:-)сър Айвънхоу написа:Дарки, ти си една от мнооого малкото жени, които търсят нещо обикновено, явно.Dark написа:за витрините на магазините и т.н.
и ми допадна едно изречениетова, за океана от дрехи, в който аз от време на време се давяФешън моловете са прекалено разголени и прозрачни, коментира Мишел Мартин, главен дизайнер на женската колекция на "Мартин+Оса". "Те се един океан от дрехи."и изплувам полудавена и без нищо и леко изнервена, защото ми трябва нещо просто и обикновено, а такова нЕмма

е да де ама в костюм, а не винаги ти трябват доспехи пълен комплектfrisky lioness написа:Ще ме прощавате...не знам вие с Дарки къде си пазарувате, но такива дрехи има, поне в Пловдив. Дамски костюми (делови) в две части, вариации на панталон и сако и пола и сако, в нужните за тази (бизнес) цел цветове и нюанси:-)сър Айвънхоу написа:Дарки, ти си една от мнооого малкото жени, които търсят нещо обикновено, явно.Dark написа:за витрините на магазините и т.н.
П.П. Добрютро. Днес вали....и още не съм пила кафе:(
Верно, че сега модата е такава.....,но има и друго-който търси намира. Говоря конкретно за черно. И чанти съм виждала и единични дрехи (панталони, пуловери). По-голям проблем ми се чини, ако човек реши да си купи чанта, която да е в по-специален цвят. Мисия невъзможна. Дори бежови трудно се намират, какво остава например за зелени или......ОРАНЖЕВИ:winkw:Пипилота Шантиклер написа:
е да де ама в костюм, а не винаги ти трябват доспехи пълен комплект
не обичам да ходя по магазините, но преди като че ли по-лесно си намирах дрехи
сега наистина с тия пайети и щуротии може да полудее човек
3 месеца не можах например да си купя чанта - накичени, наблъскани с разни украси, ужас!
каква е тая мода не мога да разбера

Да бе, защо всички магазини зареждат стока от едно и също място по една и съща мода. Когато беше модата на обувките с остри и дълги върхове като на малкия Мук, направо бях изпаднала в потрес. Всички обувки по всички магазини бяха в синхрон с някаква глупава мода. А аз си знаех какво искам, пък го нямаше. Все едно ми налагат нещо. Много тъпо.frisky lioness написа:Верно, че сега модата е такава.....,но има и друго-който търси намира. Говоря конкретно за черно. И чанти съм виждала и единични дрехи (панталони, пуловери). По-голям проблем ми се чини, ако човек реши да си купи чанта, която да е в по-специален цвят. Мисия невъзможна. Дори бежови трудно се намират, какво остава например за зелени или......ОРАНЖЕВИ:winkw:Пипилота Шантиклер написа:
3 месеца не можах например да си купя чанта - накичени, наблъскани с разни украси, ужас!
сър Айвънхоу написа: Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...

А кво да кажем ние с гайдите, дето сичко по магазините е като за 16-годишни девойчета. Все едно сме цяла държава манекенкиvyara написа: Да бе, защо всички магазини зареждат стока от едно и също място по една и съща мода. Когато беше модата на обувките с остри и дълги върхове като на малкия Мук, направо бях изпаднала в потрес. Всички обувки по всички магазини бяха в синхрон с някаква глупава мода. А аз си знаех какво искам, пък го нямаше. Все едно ми налагат нещо. Много тъпо.
ндаааа, и аз преди по-лесно се кпувахfrisky lioness написа:Верно, че сега модата е такава.....,но има и друго-който търси намира. Говоря конкретно за черно. И чанти съм виждала и единични дрехи (панталони, пуловери). По-голям проблем ми се чини, ако човек реши да си купи чанта, която да е в по-специален цвят. Мисия невъзможна. Дори бежови трудно се намират, какво остава например за зелени или......ОРАНЖЕВИ:winkw:Пипилота Шантиклер написа:

като бяхме из Европата всеки ден минавах покрай един магазин за пищни дами - страхотни неща, с нетърпение чаках да видя новата витрина, за да видя стил, съчетания, идеи. просто страхотни неща. и номерацията почваше от № 40 или 424avdar4e написа:
А кво да кажем ние с гайдите, дето сичко по магазините е като за 16-годишни девойчета. Все едно сме цяла държава манекенкиНикой не мисли за пищните дами
, има само едни две магазинчета, обаче там пък е отврат това, което продават. Та, да са живи и здрави вносителите от Германия, Дания и т.н.

Ще ми се обадиш ли?Dark написа:
утре съм в Пловдив и ако ми остане време се впускам по главната улица
ако сега успея да спестя 1 час от времето се мятам в МОЛ-а

Хе-хе, моя приятелка в Германия пък се чудеше на рускините, с които работи. Интелигентни мадами, с по няколко чужди езика, образование и т.н. Обаче тя разказваше, че някак си успявали да се обличат с басмени роклички, при това новозакупени.Dark написа: като бяхме из Европата всеки ден минавах покрай един магазин за пищни дами - страхотни неща, с нетърпение чаках да видя новата витрина, за да видя стил, съчетания, идеи. просто страхотни неща. и номерацията почваше от № 40 или 42
а тук, тук искайки да бъда спортна рискувам да се облека като любимата на големия син
имам близка позната която се облича в стил "Вива Ла Еспания", та малко се стряскам понякога като влезнем в някое кафе и тя съблече палтото4avdar4e написа:
Хе-хе, моя приятелка в Германия пък се чудеше на рускините, с които работи. Интелигентни мадами, с по няколко чужди езика, образование и т.н. Обаче тя разказваше, че някак си успявали да се обличат с басмени роклички, при това новозакупени.Явно там има сичко...

Е аз не съм Дарк, а по-скоро БлондDark написа:
хареса ми това за насипаните камъчета
неща да се включвам в шаренката армия - аз съм Дарк, требе ми черен панталон и черна пола. прости. дарк. без камъчета, пайети и 3 ципа напреки
Сетих се за оня виц:Dark написа:сър Айвънхоу написа: Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...чудо а
ПП/ чудо е на галено нали![]()
ППП/ от чудовище
Ами... то всичко, което е внесено от Германия, Дания и пр., преди тов ае изнесено от България, Румъния, Македония и пр. там...4avdar4e написа:А кво да кажем ние с гайдите, дето сичко по магазините е като за 16-годишни девойчета. Все едно сме цяла държава манекенкиvyara написа: Да бе, защо всички магазини зареждат стока от едно и също място по една и съща мода. Когато беше модата на обувките с остри и дълги върхове като на малкия Мук, направо бях изпаднала в потрес. Всички обувки по всички магазини бяха в синхрон с някаква глупава мода. А аз си знаех какво искам, пък го нямаше. Все едно ми налагат нещо. Много тъпо.Никой не мисли за пищните дами
, има само едни две магазинчета, обаче там пък е отврат това, което продават. Та, да са живи и здрави вносителите от Германия, Дания и т.н.
Как е на китайски съпруг? Ах максър Айвънхоу написа:Сетих се за оня виц:Dark написа:сър Айвънхоу написа: Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...чудо а
ППП/ от чудовище
На китайски жена било "чу" и от там:
собствена жена - "чу-ма"
чужда жена - "чу-до"
Именно! Тъкмо мислех да го допиша като отговор, ама ти отне сладостта ми за днес... ;)vyara написа:Как е на китайски съпруг? Ах максър Айвънхоу написа:Сетих се за оня виц:Dark написа:сър Айвънхоу написа: Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...чудо а
ППП/ от чудовище
собствена жена - "чу-ма"
чужда жена - "чу-до"
Как е на китайски любовник? Ах пак.
За сметка на това ти остава удоволствието да си общуваш с менсър Айвънхоу написа:Именно! Тъкмо мислех да го допиша като отговор, ама ти отне сладостта ми за днес... ;)vyara написа:Как е на китайски съпруг? Ах максър Айвънхоу написа:Сетих се за оня виц:Dark написа:сър Айвънхоу написа: Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...чудо а
ППП/ от чудовище
собствена жена - "чу-ма"
чужда жена - "чу-до"
Е, това просто засенчва всякакви негативни емоции... Толкова е ... просветляващо и вдъхновяващо.........vyara написа:За сметка на това ти остава удоволствието да си общуваш с менсър Айвънхоу написа:Именно! Тъкмо мислех да го допиша като отговор, ама ти отне сладостта ми за днес... ;)vyara написа:Как е на китайски съпруг? Ах максър Айвънхоу написа:Сетих се за оня виц:Dark написа:сър Айвънхоу написа: Все повече се убеждавам, че ти си някакво природно чудо! Била добър слушател!! Лелееее толкова малко сте жените, дето изобщо ползвате ушите си по предназначение, а не за поставки на обеците...чудо а
ППП/ от чудовище
собствена жена - "чу-ма"
чужда жена - "чу-до"