Кой ще наследи Герб?

Все същите
Публикувай отговор
annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа:
shshtt написа:не, севте ги виждам, но не ми вдъхват доверие - едно лице няма на сайта
само като прочетох първото изречение, че конституцията ще променят и се отказах
Мен доматчето ме заинтригува на пръФ поглед. После нещо...
кое доматче?

Няма имена.
Сдружение или каквото и да е там, дето основната му цел е да променя конституцията - ми ОК, кои сте вие? Щом целите ви са благородни, не би трябвало да се притеснявате да застанете с имената си зад тях.
Нали това ви казвам - неясни бизнес-политически формирования с живот до след изборите. Основна цел - да си вкараме няколко лобисти в съответните (местни или държавни) структори, които взимат решения и раздават пари и дотук.

ПС. Видюх няколко имена все пак - Харалан Александров и Нинел -нам - коя си.
Нинел - "Баща ми много е искал да има момче и да ко кръсти Ленин" :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не ми вдъхват доверие и на мен.

Няма да има нова партия и нов месия. Някоя от старите ще яхне тая вълна.

Дано да е СДС, :grin: ма едва ли.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

pocti_bezobidna написа:
кое доматче?
На линка от първия ми пост има видео - рекламата, която видях по тв-то всъшшшноссс и която ме накара да погледна що за хора са това. За граф Доматкула, риш`ли.
А иначе по темата - досегашния опит говори, че появи ли се отнякъде някой "спасител" моменталически печели изборите. След което се окаква и се появява следващият. Не знам кой ще е, но съм сигурен, че ще е поредния суперобещател, дето ще се оправи за има-няма 800 дни. После пак ме убеждавайте в смисъла да се гласува на избори.

В една книжка наскоро ми попадна: Правото на глас не означава, че имаш право на избор.
Тва е.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Gaspode написа:
pocti_bezobidna написа:
кое доматче?
... че появи ли се отнякъде някой "спасител" моменталически печели изборите. След което се окаква и се появява следващият. Не знам кой ще е, но съм сигурен, че ще е поредния суперобещател, дето ще се оправи за има-няма 800 дни. После пак ме убеждавайте в смисъла да се гласува на избори.

В една книжка наскоро ми попадна: Правото на глас не означава, че имаш право на избор.
Тва е.
ах..ти пък! печелил изборите...да не е тото това? не ги печели, а хората, които имат право да гласуват го ИЗБИРАТ
Блажени са бедните духом
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Gaspode написа:
Тва е.
Много правилно за нашите условия.
Единственият път, когато гласувах по съвест беше балотажът Първанов-Сидеров. Втрисаше ме при мисълта вторият да е представителното лице на страната ни пред света!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Sweety написа: ах..ти пък! печелил изборите...да не е тото това? не ги печели, а хората, които имат право да гласуват го ИЗБИРАТ
а също и тези / като мен/, които не упражняват правото си на глас.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа:
Gaspode написа:
Тва е.
Единственият път, когато гласувах по съвест беше балотажът Първанов-Сидеров. Втрисаше ме при мисълта вторият да е представителното лице на страната ни пред света!
то затова е балотаж. трябва да ИЗБЕРЕш един от двамата, точно това е прекрасен пример за право на глас= право на избор!
Блажени са бедните духом
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа:
Gaspode написа:
Тва е.
това е единственият път, който гласувах по принуда - тоест, за човек, когото не харесвам и не смятам, еч ще се справи със задълженията, произхождащи от длъжността.
И мен ме втрисаше от мисълта Сидеров да ни е президент.

Правото на глас и правото на избор - хм.
Имаш право на глас, имаш право и да не гласуваш - това също е вид избор.
А дали изборът е добър или лош, обикновено си проличава след известно време.
То със сичко е така, не само с политиката.
Само изборът си го правим ние и следователно си носим отговорност за съответния избор.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа:
Sweety написа: ах..ти пък! печелил изборите...да не е тото това? не ги печели, а хората, които имат право да гласуват го ИЗБИРАТ
а също и тези / като мен/, които не упражняват правото си на глас.
ето това също е избор, т.е. възползвала си се от правото на избор, отказвайки се от правото си на глас
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:...Не знам кой ще е, но съм сигурен, че ще е поредния суперобещател, дето ще се оправи за има-няма 800 дни....
Няма да има такъв.

Ако имаше изгледи нямаше да пускам темата. Нямаше да е интересно. Дали ГЕРБ ще спечели не съм се чудел и не съм и пускал теми. Според мен сегашната ситуация е ако не уникална, то поне интересна с безинтереса(прощавай за заигравката) на народа.
Цялото внимание на медии и аналитици е фокусирано към провала на ГЕРБ. Изобщо никой не се интересува от това което казват другите партии или па някакви сдружения.
Татяна Дончева какво казва? Серго? Мартин Димитров сигурно от цяла България само аз знам, че пее за дупката в бюджета и предупреждава че нещо ще ни се случи ако стане и милимунда по- голяма. Намерил, нали, кога. Иван Костов пък направо си знае че няма смисъл да се хаби. Яне, Волен и Расате да ме извинят ако са казали нещо, при тях мозъка ми изкючва отсамосебе си и не мога изобщо да разбера казват ли нещо или се прозяват, но само предполагам че и там нещата са същите. Каракачанов щях да го забравя. И не само аз, нали...
Никой не се интересува от спаители. Спасителите са досада сега в България. Така ни е хубаво да гледаме смешки, че ако ни прекъснт ще ни е яд.
Така че да вържеме бас, ако искаш че спасител няма да дойде. 5 лева пък директно печелиш ако дадеш обосновано предположение откъде изобщо да го чакаме
Последно промяна от Green Light на 24.06.10, 11:12, променено общо 1 път.
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа:
windcolours написа:
Gaspode написа:
Тва е.
то затова е балотаж. трябва да ИЗБЕРЕш един от двамата, точно това е прекрасен пример за право на глас= право на избор!
Ама и в този случай може да не гласуваш. :grin:
И после да кажеш - аз съм твърде над нещата за ад избирам между лошо и по-лошо, виновно е географското положение, защото ни обуславя претендентите за поста.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:
windcolours написа:
Gaspode написа:
Тва е.
Аз съм от гласуващите и яд ме хваща от Гаспода, в това можеш да си сигурна, но да ме прощаваш Суити, балотажа Първанов Сидеров е абсолютен пример как правото ми на глас не означава че имам право на избор.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Gaspode написа:...Не знам кой ще е, но съм сигурен, че ще е поредния суперобещател, дето ще се оправи за има-няма 800 дни....
Няма да има такъв.
Така че да вържеме бас, ако искаш че спасител няма да дойде. 5 лева пък директно печелиш ако дадеш обосновано предположение откъде изобщо да го чакаме
Аз смятам, че ще има формация на малки и доста различаващи се по идеология партийки.
Това, ако съдя по ставащото по комшиите от бившия Източен блок. Лявото и дясното се изхабяват и се формират някакви странни правителсва на разни странни мини-партийки.

Сега, ако ББ въпреки всичко изкара пълен мандат, СДС биха могли (аз това и на предишните избори си го мечтаех, но не стана) да земат да се земат в ръце и да се държат като партия с визия, а не да дърпат ключовете от централата и да ес карат кой да командва парада.

Това е почти невъзможно, така че остават малките партийки - Яне, там който от каквого и от когото се отцепи, който се усети нещо да си формира.

И така.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Аз смятам, че ще има формация на малки и доста различаващи се по идеология партийки.
Това, ако съдя по ставащото по комшиите от бившия Източен блок. Лявото и дясното се изхабяват и се формират някакви странни правителсва на разни странни мини-партийки.

Сега, ако ББ въпреки всичко изкара пълен мандат, СДС биха могли (аз това и на предишните избори си го мечтаех, но не стана) да земат да се земат в ръце и да се държат като партия с визия, а не да дърпат ключовете от централата и да ес карат кой да командва парада.

Това е почти невъзможно, така че остават малките партийки - Яне, там който от каквого и от когото се отцепи, който се усети нещо да си формира.

И така.
Това би бил един добър сценарий, който аз и ти искаме. А ако се замислим какво не искаме, не ти ли изгрява Георги Първанов? И не е ли той най- вероятната възможност?
annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа:
pocti_bezobidna написа:
кое доматче?
На линка от първия ми пост има видео - рекламата, която видях по тв-то всъшшшноссс и която ме накара да погледна що за хора са това. За граф Доматкула, риш`ли.
/quote]

Интересно. По коя телевизия? Странно, това политическа реклама ли е или не?
Ако е - как толко време преди избори политическа реклама по ТВ-то?
Ако не е - каква е тогава?

Намеренията им са сериозно, като че ли, ще трябва да поразровя малко... :grin:

Стефан Гамизов и той май е в лигата - новата политзвезда на хоризонта.
Аман.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа: Аз смятам, че ще има формация на малки и доста различаващи се по идеология партийки.

.......

..... така че остават малките партийки - Яне, там който от каквого и от когото се отцепи, който се усети нещо да си формира.

И така.
На мене не ми вдъхва доверие подобна формация. Най-малкото заради предположението, че след като са с различни идеологии, въпросните партийки ще започнат едно дърпане на чергата всяка към себе си и народът пак ще се окаже в ролята на зрител, а не на доволен от избора си гласоподавател
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:Ама и в този случай може да не гласуваш. :grin:
И после да кажеш - аз съм твърде над нещата за ад избирам между лошо и по-лошо, виновно е географското положение, защото ни обуславя претендентите за поста.
ама разбира се! и точно това е то ИЗБОР!
Има само двама кандидати, а можеш да избираш измежду ТРИ начина как да постъпиш!
И това ако не е демократично!:grin:

P.С.На теория, ако windy не смяташе ,че има толкоз много ълоши хора да гласуват за Сидеров и все пак иска да изрази нехаресването си на Първанов, нямаше да отиде да гласува, и ако имаше и други такива хора, достатъчно свободни и смели да ползват правото си на избор, може би щеше да има повече уважение между институциите и нас самите
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:

И така.
Това би бил един добър сценарий, който аз и ти искаме. А ако се замислим какво не искаме, не ти ли изгрява Георги Първанов? И не е ли той най- вероятната възможност?
ма Първанов да няма партия и той?
Блажени са бедните духом
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Рано е още.
Зависи Първан какво ще предложи.
Класическото ляво (в образа на Серго) се изтърка, компрометира и провали.
Засега Първанов не предлага нищо различно.
Популизмите са вървежни, така че ориентирай се по тези, дето пускат популизми - те са следващите.
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа: ма Първанов да няма партия и той?
Не още.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Sweety написа:
windcolours написа:
Gaspode написа:
Тва е.
Аз съм от гласуващите и яд ме хваща от Гаспода, в това можеш да си сигурна, но да ме прощаваш Суити, балотажа Първанов Сидеров е абсолютен пример как правото ми на глас не означава че имам право на избор.
след като си се възползваал от правото си на глас и си гласувал, и най-важното си направил избор, и то предполагам доброволен, просто не е ЛОГИчНО да казваш, че си нямал!
Помисли си как звучи. Гласувах, избрах, (макар и да не ме кефи), но нямам право на избор!
Блажени са бедните духом
annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа:
P.С.На теория, ако windy не смяташе ,че има толкоз много ълоши хора да гласуват за Сидеров и все пак иска да изрази нехаресването си на Първанов, нямаше да отиде да гласува, и ако имаше и други такива хора, достатъчно свободни и смели да ползват правото си на избор, може би щеше да има повече уважение между институциите и нас самите
защо непременно "лоши"?
Тук по се гласува на принципа "да накажем тия, дето до днес ни управляваха".
Малко са тези, дето гласуват за Сидеров, щото си падат по фашизоидната му обвивка.
Гласуват, щото той обещава да накаже лошите и да въздаде справедливост.
(Е, има и такива, дето искат да направят циганите на сапун, да изтребят хомосексуалистите и да затворят психично болните в каменна кариера, но искрено се надявам, че тези дето наистина го искат отва са под 1%)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:
Sweety написа: ма Първанов да няма партия и той?
Не още.
:lol:
ма колко му е! ей, сега ще му спретнем една...сега разбирам защо ги пуска green тези теми!:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:
Sweety написа:
...
защо непременно "лоши"?
:lol:е как защо лоши?! ами защото windy е добра и с оня избор иска да се протовопостави на лошите, които независимо от какви подбуди, ще изберат Сидеров, и на нея това няма да и хареса...
Нали не искаш да смятам, че windy и Green не са добри, а?:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Убивате ме, начи, с тва право на избор. Казвал съм ги тез примери, знам, че няма сми да ги повтарям, ама ме човърка един вид... ся как да си замълча :-)

Право на СВОБОДЕН избор: Парите или живота. Избирай. Демократично до немай къде. Или?
И тоз съм го давал пример - гладен си та умиргаш от глад. И имаш избор - да ядеш конски или кравешки фъшкии. Пак демокрация?
Избор може да има само когато има две или повече РЕАЛНО различни алтернативи. Не съм казвал, но ще повторя - в Бг политиката няма алтернативи. Ерго няма избор. Според мен.

annonymus

Мнение от annonymus »

Sweety написа:
pocti_bezobidna написа:
Sweety написа:
...
защо непременно "лоши"?
:lol:е как защо лоши?! ами защото windy е добра и с оня избор иска да се протовопостави на лошите, които независимо от какви подбуди, ще изберат Сидеров, и на нея това няма да и хареса...
Нали не искаш да смятам, че windy и Green не са добри, а?:winkw:
Уф, не.
Исках да кажа само, че не е задължително да си неонаци с промит мозък, необразован безработен маргинал, за да харесаш Волен. и да гласуваш за него Даже повечето хора - едно 90 порцента от тези, дето си падат по него не са такива.
annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа:Убивате ме, начи, с тва право на избор. Казвал съм ги тез примери, знам, че няма сми да ги повтарям, ама ме човърка един вид... ся как да си замълча :-)

Право на СВОБОДЕН избор: Парите или живота. Избирай. Демократично до немай къде. Или?
И тоз съм го давал пример - гладен си та умиргаш от глад. И имаш избор - да ядеш конски или кравешки фъшкии. Пак демокрация?
Избор може да има само когато има две или повече РЕАЛНО различни алтернативи. Не съм казвал, но ще повторя - в Бг политиката няма алтернативи. Ерго няма избор. Според мен.
Сравненията ти са некоректни.
Никой няма да ти вземе нито пратите, нито животга, нито пък си останал на сух хляб.
Избрал си да не гласуваш и добър или лош, това си е твоят избор и защо, как, кога си го направил си е лично товя работа.
Ако в деня на изборите ти цъфне маскиран тип с Калашник и учтиво те попита няма ил да гласуваш, тогава вече можем ад ис говорим имаш ли или нямаш право.
Ти искаш да избираш между червен и черен хайвер явно.
Сори пич, не си уцелил времето и мястото. :winkw:
Ей, то па не беше хленчене, не бе чудо :winkw: Мрън, мрън, мрън... това няма, онова няма. :winkw:
Последно промяна от annonymus на 24.06.10, 12:01, променено общо 1 път.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Няма да има такъв.

Тва ся ме присеща за вица, дето един на изпит за шафиорска кинижка и го питат: В следната ситуация кой ще мине пръв - на нерегулирано кръстовище от едната страна идва линейка с включени сирени, от другата полицейска кола и тя така, от третата - пожарна, освен това има няколко мотоциклета, една-две леки коли и един тир. Пича отговаря - маршрутката. Изпитващия крещи от бяс: Е добре бе, от де се зе тая маршрутка бе до му *** мамата. А изпитвания един такъв небрежен: ми *** ли му мамата от де се зимат тия маршрутки, ама са винаги първи...

Та така - *** ли му мамата от къде, но спасител ще има. Може да е някой добре забравен стар такъв, може да е групичка от няколко спасителя, знам ли. Може ние тук да спретнем една партийка "ОСН" - Оправяме Сички Нананаред :grin:

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

pocti_bezobidna написа: Сравненията ти са некоректни.
Никой няма да ти вземе нито пратите, нито животга, нито пък си останал на сух хляб.
Избрал си да не гласуваш и добър или лош, това си е твоят избор и защо, как, кога си го направил си е лично товя работа.
Ако в деня на изборите ти цъфне маскиран тип с Калашник и учтиво те попита няма ил да гласуваш, тогава вече можем ад ис говорим имаш ли или нямаш право.
Серсем коректни са ми сравненията. Ставаше дума за разликата между право на глас и право на избор. Можеш да гласуваш винаги, но дали избираш нещо РАЗЛИЧНО? Т.е. имало ли е разлика между двете неща, които си можел да "избереш".
Айде абстрахирай се от парите и живота и погледни за фъшкиите :). И в двата случая оставаш гладен, просто вкусът в устата е различен. Не ти ли напомня това за последните години тук в Бг?

Искам да избирам измужду реални алтернативи.
Айде да пробвам с нагледен мат`рял:

Изображение

А хайвер недолюбвам, благодаря.

annonymus

Мнение от annonymus »

Gaspode написа: Серсем коректни са ми сравненията. Ставаше дума за разликата между право на глас и право на избор. Можеш да гласуваш винаги, но дали избираш нещо РАЗЛИЧНО? Т.е. имало ли е разлика между двете неща, които си можел да "избереш".
Айде абстрахирай се от парите и живота и погледни за фъшкиите :). И в двата случая оставаш гладен, просто вкусът в устата е различен. Не ти ли напомня това за последните години тук в Бг?
Що пък трябва да гледам само фъшкиите?
Не избирай - това също е избор.
Принципно погледнато, ако повече хора бяха гласували за десните (вместо да се окайват, че наколо са само въшкии) и ББ беше принуден да се съобразява с някого, а не да прави самостоятелно правителство, ако имаше някакъв коректив, ако в това правителство имаше хора с малко повече политически опит, сега нещата щяха да са малко по различни. В момента ни управляват хора, които просто не знаят какво правят. Скапан мениджмънт, това е истината.
Изборът беше лош, но беше направен.
Сега ако може на поправителен да си прочетем уроците, а на да рИвем.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Gaspode написа:Убивате ме, начи, с тва право на избор. Казвал съм ги тез примери, знам, че няма сми да ги повтарям, ама ме човърка един вид... ся как да си замълча :-)

ти ме убиваш значи!:lol:
вчера тука четох една тема за никове...нали не очакваш, само защото ника ти е Гаспод ей, така просто да се съглася с тебе, хем знам, че ти издишат аргументите, както ли примерите...:winkw:
кое му е свободният и доброволен избор, ако някой те пита парите или живота с една ножка наръгано в стомаха ти и/или пък някой ти дава да чуеш по мобилния гласа на отвлеченото си дете, недай боже
Блажени са бедните духом
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Gaspode написа:
Серсем коректни са ми сравненията. Ставаше дума за разликата между право на глас и право на избор. Можеш да гласуваш винаги, но дали избираш нещо РАЗЛИЧНО? Т.е. имало ли е разлика между двете неща, които си можел да "избереш".

:good:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа: Уф, не.
Исках да кажа само, че не е задължително да си неонаци с промит мозък, необразован безработен маргинал, за да харесаш Волен. и да гласуваш за него Даже повечето хора - едно 90 порцента от тези, дето си падат по него не са такива.
аз пък исках само да кажа, че когато става дума за избори, избирателни ситеми, балотожи...тогава хората се делят според само един признак: за кого са гласували...и кой избор е лош и добър, и кой хора добри и лоши, както ти каза, не е целта да се направи това разграничение...
но този един признак свързва хората и избираните по някакъв начин и аз все повече се убеждавам колко демокрация има в това
Блажени са бедните духом
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

pocti_bezobidna написа:
Green Light написа: Ти говориш с разочаровани и подигравка, но все пак да ти кажа, че за маргиналните партии няма шанс според мен. Досегашните избори го показаха. Герб ЩЕ СЕ превърнат в маргинали. През 2009та не бяха, не са и сега.
На всички избори си имаме месия.
Маргиналчетата са по села и паланки - имам предвид бизнесформированията от типа на ЛИДЕР, които се създават именно за да вземат властовите лостиве в Горно Нанадолнище и да си осигурят власт според собствените си амбиции - мъничко, но техничко си.
С какво друго да говоря, освен с разочарование и подигравка?
Някой от политическия спектър в момента заслужава ли друго отношение?
Избирателите заслужават ли друго отношение?
Когато започнат да мислят преди да гласуват, ще говоря с уважение и радост.
Дотогава - сори...
За кого трябваше да гласуваме, според теб?
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

гласува се за този за който ще ти напълни джоба.
ако го напълни значи правилно си гласувал ако го изпразни значи грешка е станало.
като негласуваш значи ти е все тая дали ще взимаш или ще даваш.
това е логичното.
но това няма нищо общо с реалностите в бг защото тук се гласува против всякаква логика.
и за това бой и е*ане докато избирателя мърда за да му стане ясно това и онова.:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

pocti_bezobidna написа: Що пък трябва да гледам само фъшкиите?
Не избирай - това също е избор.
Принципно погледнато, ако повече хора бяха гласували за десните (вместо да се окайват, че наколо са само въшкии) и ББ беше принуден да се съобразява с някого, а не да прави самостоятелно правителство, ако имаше някакъв коректив, ако в това правителство имаше хора с малко повече политически опит, сега нещата щяха да са малко по различни. В момента ни управляват хора, които просто не знаят какво правят. Скапан мениджмънт, това е истината.
Изборът беше лош, но беше направен.
Сега ако може на поправителен да си прочетем уроците, а на да рИвем.
Не те разибрам нещо. Нали до сега ме убеждавахте, че е по-добре да избера каквото и да е отколкото да не избера, щото така съм се отказвал от правото си на избор. Та сега да избирам някоя от фъшкиите, щото е по-малката за момента фъшкия или да не избирам все пак? Обърквате ме начи :-)
А тва кво щеше ако беше е същото, дето елби викаше преди - как щяхме да ги бием с 4:0 ако ни бяха дали 4 дузпи, ама...

annonymus

Мнение от annonymus »

ПЪТник написа:
pocti_bezobidna написа:
Green Light написа: Ти говориш с разочаровани и подигравка, но все пак да ти кажа, че за маргиналните партии няма шанс според мен. Досегашните избори го показаха. Герб ЩЕ СЕ превърнат в маргинали. През 2009та не бяха, не са и сега.
На всички избори си имаме месия.
Маргиналчетата са по села и паланки - имам предвид бизнесформированията от типа на ЛИДЕР, които се създават именно за да вземат властовите лостиве в Горно Нанадолнище и да си осигурят власт според собствените си амбиции - мъничко, но техничко си.
С какво друго да говоря, освен с разочарование и подигравка?
Някой от политическия спектър в момента заслужава ли друго отношение?
Избирателите заслужават ли друго отношение?
Когато започнат да мислят преди да гласуват, ще говоря с уважение и радост.
Дотогава - сори...
За кого трябваше да гласуваме, според теб?
Ми за който искаш, душа.
Що мене питаш? Нито си малък, нито се гласува от 1-2 години.
Кеф ти леви, кеф ти десни, кеф ти националисти-патриотари, бизнес партии, зелени...
Партии и движения бол.
Можеш и етикет от бира да сложиш в плика или да напишеш стихотворение върху бюлетината.
Не е и задължително да гласуваш - ако щеш.
Аз не виждам само фъшкии около себе си. Ако и ти виждаш само въшкии, проблема си е твой.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Gaspode написа:
pocti_bezobidna написа: Сравненията ти са некоректни.

Изображение
примера ти за фъшкиите мирише и създава почти толкова лошо впечатление както самите фъшкии за които говориш...
в една друга тема, дето ти говореше за кучешките лайна, а аз говорех за човешките такива, ми направи впечатление, че Страниче се беше постарала да не изписва цялата дума , а беше написала л...а...

И сега тук примера ти с фъшкиите е проява на лош вкус..
P.С.
А иначе аз много добре знам колко и как миришат фъшкиите BG and worldwide
Блажени са бедните духом
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

pocti_bezobidna написа:

Сравненията ти са некоректни.
Ей, то па не беше хленчене, не бе чудо :winkw: Мрън, мрън, мрън... това няма, онова няма. :winkw:
Ако ти предложат да избераш между две магарета , кое ще избереш?
Всеки средноинтелигентен човек, знае, че отказа от гласуване е също глас!
Категоричен глас на отказ да участва и носи отговорност за критичното състояние, в което се намира днешната политика.
Тези хора не мрънкат като теб, че друг им е виновен, тези хора с отказа си да гласуват заявяват точна и ясна позиция.
Това за средноинтелигентен човек.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Sweety написа: ти ме убиваш значи!:lol:
вчера тука четох една тема за никове...нали не очакваш, само защото ника ти е Гаспод ей, така просто да се съглася с тебе, хем знам, че ти издишат аргументите, както ли примерите...:winkw:
кое му е свободният и доброволен избор, ако някой те пита парите или живота с една ножка наръгано в стомаха ти и/или пък някой ти дава да чуеш по мобилния гласа на отвлеченото си дете, недай боже
Ми нали туй ти думам бе девойко :). Кое е свободния и доброволен избор на картинката горе? Ти решаваш дали да минеш от дясно или от ляво. Виги или Тори. Червени или Сини. Никой не те насилва. И стигаш там, където те искат. Щото се оказва, че някой е подредил картите предварително. Къде издишват аргументите ми?

А това за никовете не го разбрах. Как се връзва казаното от теб с Гаспод? Познаваш ли го?

Публикувай отговор