Интересуват ме аргументите "за", не против.
какво може да ив мотивира да застанете пред камера и да разкриете себе си.
ПП. Не правя кастинг, нито рАботя за Нико Тупарев.
правя непредставително (щото нямам необходимия брой респонденти) проучване
Мерсиии! първата, дето се прастраши да отговори!vyara написа:Тц.
Според мен хората, които участват или имат нужда да си начешат егото или целта им са парите.
Ми в противен случай има малко "про" и мноооого "контра"pocti_bezobidna написа:хомня го, мерси.Gaspode написа:Бих участвал в риалити от типа на "Един мъж, една камера, един автомобил". Бих променил заглавиети и бих си взел жена със себе си. Или жени, зависи
Но само при условие, че аз си пиша сценария...
ПП. мноо си претенциозен.

Все пак като си чел, гледал, ходил...и помниш...повече имам шанс отколкото в ББ, където няма да стъпяЪн написа:То и там всичко е нагласено, бе алооооо...snigmi написа:Само "Стани богат"...защото съм умна и красива, и няма нужда да се разчекна като жабата...Там мога да спечеля парички, и да не се изложа
....и ти да си рисууууваш на спокойствие:blum:Ън написа:Ми, ако ми платят достатъчно...И ме затворят с много хубави жени на едно място...и ако слънцето пече и има достатъчно бира... що пък да не ида...
Сървайвър?Ън написа:Ми, ако ми платят достатъчно...И ме затворят с много хубави жени на едно място...и ако слънцето пече и има достатъчно бира... що пък да не ида...
В никакъв случай!pocti_bezobidna написа:Сървайвър?Ън написа:Ми, ако ми платят достатъчно...И ме затворят с много хубави жени на едно място...и ако слънцето пече и има достатъчно бира... що пък да не ида...

ми искаш някво риалити близо до сървайвър - нещо от тоя тип. приблизително... май.Ън написа:В никакъв случай!pocti_bezobidna написа:Сървайвър?Ън написа:Ми, ако ми платят достатъчно...И ме затворят с много хубави жени на едно място...и ако слънцето пече и има достатъчно бира... що пък да не ида...
Не съм казал, че съм съгласен да ям гадости, да ме юркат насам- натам и да имам разни космати примати за кокнкуренция
Мога само в кретенски формат тип ББ, моля уточни какво е това?pocti_bezobidna написа:Мерсиии! първата, дето се прастраши да отговори!vyara написа:Тц.
Според мен хората, които участват или имат нужда да си начешат егото или целта им са парите.
Айде по-смело и другите, не боли, питайте Вяра.
ПП. Трябват ми аргументи "за", така че ако някой има, нека ги изложи - не е задължително да е кретенски формат тип ББ...
Не, не бих.pocti_bezobidna написа:Бихте ли участвали в риалити? От какъв тип (ББ, Деснинг старс, Сървайвър, нещо ново, формат, аккъвот ви се иска да има но няма)
pocti_bezobidna написа:Бихте ли участвали в риалити? От какъв тип (ББ, Деснинг старс, Сървайвър, нещо ново, формат, аккъвот ви се иска да има но няма)

Като пътешествията на Юън Макгрегър на мотоциклет!!Gaspode написа:Бих участвал в риалити от типа на "Един мъж, една камера, един автомобил". Бих променил заглавиети и бих си взел жена със себе си. Или жени, зависи
Но само при условие, че аз си пиша сценария...
с магардич се засичаме по рождени дниpocti_bezobidna написа: ПП. Не правя кастинг, нито рАботя за Нико Тупарев.
Разбира се, благодаря на всички!Sweety написа:Dancing star-умирам си за това-само дето не съм star
Survivor- NO, просто няма да ги мога тия работи дето ги правят.
ББ- също с удоволствие, аkо има кой да ми даде такава дълга отпоуска и да ми гледа детето...
Заради предизвикателството, то е ясно, че няма да спечеля аз, винаги има някой по-добър от мене
Защо ги проучваш тези неща?:roll::roll:
И да благодариш на всички после!:winkw:
Аз участвам в такова предаване...pocti_bezobidna написа:Бихте ли участвали в риалити? От какъв тип (ББ, Деснинг старс, Сървайвър, нещо ново, формат, аккъвот ви се иска да има но няма)
Благодаря.ПЪТник написа: Аз участвам в такова предаване...
Освен това критериите, показателите, арбитража , съдиите са много точни.
Винаги имам чувство че съм под наблюдение, дори и когато интимнича в секса...в началото беше кофти, но се свиква...точно като в ББ.
Да, участвам като живея, а такова друго предаване няма за мен.
Не играя за голямата награда, просто ми се играе и когато имам успехи се кефя че съм голям артист.
Освен това съм си внушил, че съм получил главната роля на играта...
Е, вече се подразбира че менте игри не ми се играят....
Имаше някаква концепеница от Япония ли, от Китай ли, от ХV-ХVІ век (или по-късна), че трябва да живееш така, като че ли всяка минута си на сцената пред публика от 10 човека, които са на възраст от 3-годишно дете до старец на смъртно легло. Уф, не се сещам... Остарявам, много неуслужлива ми е станала паметта.pocti_bezobidna написа:Благодаря.
В началото беше кофти, казваш. Ако спре (усещането, че те наблюдават) ще ит липсва ли?
Помага ли ти същото това усещане да се самоконтролираш или напротив - провокира те да драматизираш?
Логични са въпросите ти!pocti_bezobidna написа:
Благодаря.
В началото беше кофти, казваш. Ако спре (усещането, че те наблюдават) ще ит липсва ли?
Помага ли ти същото това усещане да се самоконтролираш или напротив - провокира те да драматизираш?
Майка ми едно време ме учеше така - когато си сама, се дръж така, сякаш си сред много хора. А когато си сред много хора, се дръж така, сякаш си сама.АВе написа:Имаше някаква концепеница от Япония ли, от Китай ли, от ХV-ХVІ век (или по-късна), че трябва да живееш така, като че ли всяка минута си на сцената пред публика от 10 човека, които са на възраст от 3-годишно дете до старец на смъртно легло. Уф, не се сещам... Остарявам, много неуслужлива ми е станала паметта.pocti_bezobidna написа:Благодаря.
моля ти се уреди ме да се весна на екрана, а?:lol:sandmaN написа:с магардич се засичаме по рождени дни
брадчед е на близък приятел
въпреки това не приемам да съ весвам по екраните
ни на риалити ни на шоу
освен, ако не се появи нещо дето да промоцира мисленето и моделизмите
тогава бих с удоволствие
Без секс?!АВе написа:Имаше някаква концепеница от Япония ли, от Китай ли, от ХV-ХVІ век (или по-късна), че трябва да живееш така, като че ли всяка минута си на сцената пред публика от 10 човека, които са на възраст от 3-годишно дете до старец на смъртно легло. Уф, не се сещам... Остарявам, много неуслужлива ми е станала паметта.pocti_bezobidna написа:Благодаря.
ох, това съм го чувала и страшно ми харесва. умна жена е майка тиМнемозина написа: Майка ми едно време ме учеше така - когато си сама, се дръж така, сякаш си сред много хора. А когато си сред много хора, се дръж така, сякаш си сама.
Не е измислено от нея, нещо като правило за добро възпитание ще да е било, трябва да я питам откъде го е взела.
vyara написа:Без секс?!АВе написа:Имаше някаква концепеница от Япония ли, от Китай ли, от ХV-ХVІ век (или по-късна), че трябва да живееш така, като че ли всяка минута си на сцената пред публика от 10 човека, които са на възраст от 3-годишно дете до старец на смъртно легло. Уф, не се сещам... Остарявам, много неуслужлива ми е станала паметта.pocti_bezobidna написа:Благодаря.
Помага ли ти същото това усещане да се самоконтролираш или напротив - провокира те да драматизираш?:lol::winkw:
много сте пък притеснителни, да не е престъпление секса или нещо дето другите не го правят. ууу, че пуритани амаSweety написа::rotfl24::rotfl24:
не бе Вяра!
явно секса и него го правиш пред публика