Опитай! ще насъскам пещерната си мечка и ще видим кой кого!:blum:БоЕВ написа:Така погледнато първите скалпове които ще окача пред входа на пещерата трябва да са на Кент и на Уйни. възможно е и Дика да го отнесе ако успея да я засека[скитала - процежда през зъби БоЕВ и бавно изтрива ножа о подгъва на ръкава си].holi_day написа:за толерирането
галите го с перо, а той перата ги използва като украшение в предвоенната подготовка
http://galen-frysinger.us/3-8/lincoln52.jpg
БоЕВ,
Искам да си поговорим за
- windcolours
Последно промяна от windcolours на 29.07.10, 07:08, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
За тая мечка от пещерата ли говориме? С такива мечета си лъскам мокасините бе ей!:blum:windcolours написа:Опитай! ще се насъскам пещерната си мечка и ще видим кой кого!:blum:БоЕВ написа:Така погледнато първите скалпове които ще окача пред входа на пещерата трябва да са на Кент и на Уйни. възможно е и Дика да го отнесе ако успея да я засека[скитала - процежда през зъби БоЕВ и бавно изтрива ножа о подгъва на ръкава си].holi_day написа:за толерирането
галите го с перо, а той перата ги използва като украшение в предвоенната подготовка
http://galen-frysinger.us/3-8/lincoln52.jpg
БоЕВ,
Снощи ти написах нещо, но го изтрих, защото жена ми каза, че се заяждамvyara написа:Хм. Винаги съм искала да видя първоизточника на картините ти. Сега като гледам твоята, тя направо е едно към едно като пропорции, форми и т.н. Как го постигна? Направо не вярвам да имаш толкова набито око, че само с гледане да си я прерисувал. Ако обаче е така, евала!
А какво мисля за картината ли? Имам разработка на схема за гоблен на една от картините му със слънчогледи във ваза и трябва да ти кажа, че е много по-времеемка.Направо се чудя дали да не си я изпраскам и аз с масло - прекопирвам местата и пропорциите и после само оцветявам.
Но сега ще ти го напиша.
Не ти трябва да започваш с масло- размазва се и цапа много. Прави графики- много е лесно. Правиш си пропорциите и после само трябва там където е черно да натискаш с молива, а където е бяло да го оставиш бяло и готово!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

това, че ти си мислиш така, не означава, че Лат го мисли, никъде и никога не съм загатвала такова нещо, просто защото не го мисля.БоЕВ написа: Изглежда Лат си мисли, че съм някой селски дебил или пройдоха дето не може да си позволи пътуване зад граница! Вярно е, че не парадирам тук със знания, образование, професия, материално положение, но смело мога да кажа, че съм горд притежател на сертификати каквито малцина имат в България, но не виждам причина да насочвам вниманието на клуба точно към тия си иманЕта.
за да не репликирам повече сноу, би ли бил така добър ти лично да й кажеш, че не беше шега, а съвсем целеносочена реплика към мен. тя явно и въобще не е прочела за духовия оркестър и другите мили обръщения. не ми пречи и на мен, но когато обиждаш безобидна аз пък се впрягам.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Жалко, че не съм прочела каквото си изтрил. Друг път ми го оставяй.Ън написа:Снощи ти написах нещо, но го изтрих, защото жена ми каза, че се заяждамvyara написа:Хм. Винаги съм искала да видя първоизточника на картините ти. Сега като гледам твоята, тя направо е едно към едно като пропорции, форми и т.н. Как го постигна? Направо не вярвам да имаш толкова набито око, че само с гледане да си я прерисувал. Ако обаче е така, евала!
А какво мисля за картината ли? Имам разработка на схема за гоблен на една от картините му със слънчогледи във ваза и трябва да ти кажа, че е много по-времеемка.Направо се чудя дали да не си я изпраскам и аз с масло - прекопирвам местата и пропорциите и после само оцветявам.
Но сега ще ти го напиша.Не искам да го приемеш като заяждане, а като шега, закачка...
Не ти трябва да започваш с масло- размазва се и цапа много. Прави графики- много е лесно. Правиш си пропорциите и после само трябва там където е черно да натискаш с молива, а където е бяло да го оставиш бяло и готово!:blum:
Онова за прекопирването си беше шега, даже съм намигнала накрая. Изобщо не мисля да се захващам с нещо ново засега. Ако обаче някой ден започна да правя нещо, каквото и да е то, което да може да се причисли към изкуство, бих го правила не за да копирам едно към едно, а за да изразя нещо лично. Но знаеш ли къде е проблема? Че не обичам да изваждам твърде личното дори чрез изкуство. Имам много спирачки, мои си, натрапени ми, направо се чувствам форматирана и осакатена, а може би не съм ги надмогнала още. Та може би и с теб е така. По-горе те питаха защо копираш, защо не даваш израз на лични чувства и емоции, да бъдеш егоист, един вид.
Аз много си пожелавам да ми се случи нещо такова. Пожелавам го и на теб, ако те спохождат подобни мисли, разбира се.
- Green Light
По повод на рисуването и публикуването на картините на Ън, аз се замислих за това колко много лични чувства проличаха в тия рисунки. Разказ един вид на настроение. Та не си, май, права. Личната проява разкрива. Когато пея Above all things или Варна морето, разкривам себе си, когато песента е Неам нерви - пак. Пък не съм ги писал аз. (Но ги пея много по- добре от Светльо и Милена)vyara написа: .. когато не ти пука нито за кой какво ще си каже, нито дали някому ще хареса, а правиш нещо, защото то не ти дава мира и защото искаш.
Аз много си пожелавам да ми се случи нещо такова. Пожелавам го и на теб, ако те спохождат подобни мисли, разбира се.
Абсолютно права съм, разбира се.Green Light написа:По повод на рисуването и публикуването на картините на Ън, аз се замислих за това колко много лични чувства проличаха в тия рисунки. Разказ един вид на настроение. Та не си, май, права. Личната проява разкрива. Когато пея Above all things или Варна морето, разкривам себе си, когато песента е Неам нерви - пак. Пък не съм ги писал аз. (Но ги пея много по- добре от Светльо и Милена)vyara написа: .. когато не ти пука нито за кой какво ще си каже, нито дали някому ще хареса, а правиш нещо, защото то не ти дава мира и защото искаш.
Имам чувството, че пишеш само защото си въобразяваш, че с нещо нападам или недооценявам Ън. Ако е така, объркал си се.
Сега например в нета ми прави впечатление, че има много блогове и местенца, но на тях всичко е сдъвкано и предъвкано като вчерашна манджа, няма ново, свежо, различно. Има преписване, прекопване, линкване и пр. и пр. Абе аз искам нещо измислено от теб самия, твоята идея искам, защо ми даваш ферментирали неща, защо ми преписваш чужди мисли?! Не става така, безсмислено е, напразно е и е губивреме. Моето време.
Дай да видим ти защо не пишеш? Защо не седнеш да написваш по-често личните си съкровени неща под формата на разкази, кратки разкази? Какво те спира теб лично?
- Green Light
Не. Пиша само защото е интересен момент. Човека пише от години тука, а всички изведнъх го видяхме много ясно в картините му. Темите с неговите картини са много интересни, не само разглеждам, но и чета коментарите с удоволствие. Нестандартни теми, интересни приказки по общи теми.vyara написа:
...
Имам чувството, че пишеш само защото си въобразяваш, че с нещо нападам или недооценявам Ън. Ако е така, объркал си се. ...
Някои от тях ги е копирал, но какво от това, щом ние видяхме настроението на Ън. По- добре изрази себе си с копие, отколкото да се натискаш да покажеш нещо, което го няма.
Това е интересния казус и в тоя пост. С него споря.
Нападките към Ън не ме интересуват. Никакви нападки и никави оправдания или обяснения не ме интересуват. Интересно е само когато е общо. Вие лично сте пълна скука.
Аз пък си мислех, че нещо за разказите си ми отговорил. Но ще чакам, де.Green Light написа:Не. Пиша само защото е интересен момент. Човека пише от години тука, а всички изведнъх го видяхме много ясно в картините му. Темите с неговите картини са много интересни, не само разглеждам, но и чета коментарите с удоволствие. Нестандартни теми, интересни приказки по общи теми.vyara написа:
...
Имам чувството, че пишеш само защото си въобразяваш, че с нещо нападам или недооценявам Ън. Ако е така, объркал си се. ...
Някои от тях ги е копирал, но какво от това, щом ние видяхме настроението на Ън. По- добре изрази себе си с копие, отколкото да се натискаш да покажеш нещо, което го няма.
Нападките към Ън не ме интересуват. Никакви нападки и никави оправдания или обяснения не ме интересуват. Интересно е само когато е общо. Вие лично сте пълна скука.
За мен Ън не се е променял, нито преди, нито сега, аз го виждам все един и същ. Както и останалите, те някак все не се променят.
- Green Light
Аха!vyara написа: ... Точно днес си мислех, че човек трябва дяволски да си омръзне сам на себе си, не на другите, а на себе си именно, че да му се случи революция някаква.
Макар че никога не се знае дали е дошла революцията или мухата(по Радичков-Холидей)
Периодично ме обзема желание да разтърся околните. За работа говоря. Искам, казвам си, и мога да разклатя здраво лодката. В позиция съм да го направя, и освен мога да планирам промяната натам, накъдето мисля че ще има полза.
Работата е че ме е страх да не би да не е желание за революция, ами да ми е влезнала Мухата. И Мухата ще да е, да ти кажа, защото като почакам малко и желанието изчезва. А как ще изчезне ако не муха, която влиза и после излиза.
Може би е защото искаш да разтърсиш околните. Аз затова говоря за себе си. Твоята душа да се стегне необратимо. И тогава няма да ти пука ще разтърсиш ли околните или не. Ти как мислиш?Green Light написа:Аха!vyara написа: ... Точно днес си мислех, че човек трябва дяволски да си омръзне сам на себе си, не на другите, а на себе си именно, че да му се случи революция някаква.
Макар че никога не се знае дали е дошла революцията или мухата(по Радичков-Холидей)
Периодично ме обзема желание да разтърся околните. За работа говоря. Искам, казвам си, и мога да разклатя здраво лодката. В позиция съм да го направя, и освен мога да планирам промяната натам, накъдето мисля че ще има полза.
Работата е че ме е страх да не би да не е желание за революция, ами да ми е влезнала Мухата. И Мухата ще да е, да ти кажа, защото като почакам малко и желанието изчезва. А как ще изчезне ако не муха, която влиза и после излиза.
такааа. Опитвам се да отминавам откровено расистките постинги на Боев. Колкото и да се опитвам да обясня, че те нанасят щети по принцип - ощо по-сериозни ставт те в обществото - колкото и да се опитвам да кажа, че това насажда чуства на нетърпимост, омраза и напрежение (не тук, нета всеки може да цъкне хикса и да забрави), които след това ще плащаме много скъпо, а и децата ни/ви също - явно е абсолютно безмислено. Не проумявам как тези неща могат да ес привиждат като "родолюбие, патриотизъм" и т.н. по принцип позитивни емоци.latrevw написа:пак ще раздухам излишни обяснения, но много се дразня като изведнъж се появиш и се изцепиш мъдроsnowprincess написа: никой не се променя, но виждаме хората само според чувствата, които изпитваме към тях
БоЕВ написа нещо за варненки, за философия и вувузели, аз го приемам за шега и бих реагирала по друг начин, но виждам, че момичетата се обиждат
жалко
Боев не написа нещо за варненки, а нещо за мен. аз го подминах. но като захапа и безобидна се обадих, защото не ми е приятно, дано не говорим за откровено просташката реплика за нея. за теб това е шега - жалко
не проумявам как преднамерени груби обиди (не сме само аз и Лат) могат да бъдат наричани "шегички".
Сноу и останалите, които ги виждате като шега - ваша работа, ако предпочитате така да ги приемате.
Аз не мога да се съглъся с такава постановка, сори.
оня дядо в тревите твоя идея ли е?Ън написа:Не са комерсиалниshshtt написа:не съм сигурна Ън
усмихвал си се защото си експериментирал в твоите си граници - по-голям формат, масло, цел да е едикак си и.... добър резултат
това е само усвояване на техника
имаш прекрасни собствени идеи
и не са по-малко комерсиални, ако ми искаш мнениетоЩо да се заблуждаваме?!
направо ме потресе. невероятен е, невероятен.
- Green Light
Трябва така да се стегне, че да загубя желанието си да се анализирам. Стяга ми се душата, обаче, не е да не ми се стяга. Би било лъжа да кажа че в душата ми всичко е ток и рози.vyara написа: Може би е защото искаш да разтърсиш околните. Аз затова говоря за себе си. Твоята душа да се стегне необратимо. И тогава няма да ти пука ще разтърсиш ли околните или не. Ти как мислиш?
Омръзнал ли съм си? Не знам, да ти кажа. Мързел ме е обзел и понеже имам много работа и сега я върша с досада, и е много неприятно. Това ми е омръзнало, искам се пак такъв като дърпам аз влака. Но иначе се харесвам. Гледам тука около мене има такива дето както си по книжките влизат в една възраст дето искат промяна, почват да се правят на момченца, искат да лудуват и хукват по хотели, нали и по разни яхти и тенис кортове, и с антураж се сдобиват.... тука трия, понеже взех да ги обиждам, а не искам.. Бе готини хора, а стават на Лили Иванова.
Много дисциплиниращо ми действат по отношение на революциите.
Аз пък изобщо нямах предвид революции на суетата.Green Light написа: Много дисциплиниращо ми действат по отношение на революциите.
- Green Light
vyara написа:Аз пък изобщо нямах предвид революции на суетата.Green Light написа: Много дисциплиниращо ми действат по отношение на революциите.Всъщност не знам и аз точно защо в момента коментирам тази тема. Говорехме за изкуство и себеизразяване. За свободата на себеизразяването. Пък къде отидохме на тенискортовете...
Аз говорех за бариерите и прекрачването им със средствата на изкуството. Това те питах. Не разни там... Ама защо така се получава? Всеки си говори нещо на себе си!
:winkw:
Не съм те разбрал. Макар че би трябвало, темата тръгна от изкуството и ти коментираш съвсем ясно точно себеизразяването. Дано Сноупринцес не вземе да анализира какво съм си мислел когато съм ти отговарял!
Но виж, има полза от всичко това. Сетих се за кафе.
мъ кой мъ забелязва менsnowprincess написа:холи също го е прочела като шега, но ти се обръщаш само към менlatrevw написа:
като бръщолевя някви несериозности...
лааааааааат
лааааааааааааааатисия!
ей, мъ
поразправяй се малко и с мен
га че ли невидима съм станала
никво внимание
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Piqndurnik
хубу ма, виждам та, чувам таholi_day написа: мъ кой мъ забелязва мен
като бръщолевя някви несериозности...
лааааааааат
лааааааааааааааатисия!
ей, мъ
поразправяй се малко и с мен
га че ли невидима съм станала
никво внимание
ку ти се обяснява, обяснявай, иначе оставам с впечатлението, че ние с безобидна само нещо не сме у ред
п.п. а на сноу и на Боев исках да кажа, че това, че от време на време се зъбя въобще не означава, че не харесвам някого и не искам да съм му в групичката. ще взема да се разровя и да намеря назад в темите колко пъти съм четкала Боев
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:хубу ма, виждам та, чувам тана ей сега се смях на перипетиите с миенето на твоя син. да споделя и за моя - гледам аз съблича се, отива в банята по шорти, викам си ейййй веднъж като се прибра се сети да се поизмие, връща се той и аз нахилена и доволна: изми ли се?, а той - не, бе, сложих си от онова противоизпотяващото - ужас ти казвам.
ку ти се обяснява, обяснявай, иначе оставам с впечатлението, че ние с безобидна само нещо не сме у ред
има ени мокри кърпички, ногу, ама ногу приятни на Еvon напоени с вълшебен лосион, нито щипят, нито хапят
25 броя в опаковка
три дена като ги ползва и лицето се изчиства
хубуу, ама една опаковка я ползва цяла година, а години с по 25 дни сякаш още няма...
не настоявам да ви казвам нещо на двете ви с безобидна
БоЕВ се опитва да ви скубне по косицата, хем гледа да е с любов, хем ръцете му са позагрубели
да зема да направя обръщение
това някак ми навява идеята, че оглеждаш мненията си - сега това като го пиша, шъ гу приемат еди как си
и аз имам някви такива навици
напр. като нещо може да се приеме дву- и тризначно...
или чак после виждам, че може да се види по различен начин
но мисля, че пречи на общуването предварително да си мислиш ей това шъ възмути тоя не от текста, а от мен...
то е нещо като да се режисираш, като напр. ако пиша отговор на някаква жалба и се стремя да огледам нещата от различен ъгъл и се стремя да "чуя" как звучи текста
такова поведение води до това - или речта ти да стане доста "обрана" или пък нарочно да се опитваш да провокираш другите с идеята, че им казваш нещо, дето ще им звучи нагло, та я да ги видим кво шъ отвърнат
това е ясноlatrevw написа:п.п. а на сноу и на Боев исках да кажа, че това, че от време на време се зъбя въобще не означава, че не харесвам някого и не искам да съм му в групичката. ще взема да се разровя и да намеря назад в темите колко пъти съм четкала Боев
БоЕВ, дали сноу си мисли, че я иронизирам, като се шегувам? или че само се закачам
нали четеш мисли, казвай
сноу, още ли мъ обичаш като преди и понякога пишеш ли ми индиректно
имаше една реплика, че някой като проявява сарказъм го приемаш само като шега
сега искам да кажа, че сичкото, дет изписах са глупотии
и изобщо целият тоя спор е в същата графа
но понякога е по-добре нещата да се изяснят навреме и по-добре в диалог, отколкото хората да замълчат обидени
гледам си слънчогледите Ван Гог - Ън и ми е едно такова ведро и слънчево...
Ън, колко е началната цена?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Не вярвам в скубането от любов, нито в ритниците от любов, нито в шамарите от любов.holi_day написа:
не настоявам да ви казвам нещо на двете ви с безобидна
БоЕВ се опитва да ви скубне по косицата, хем гледа да е с любов, хем ръцете му са позагрубели
Благодаря, тоя вид любов не е за мен.
Пък вие го наричайте го като ви харесва и ви е по-благозвучно.
- snowprincess
- snowprincess
Green Light написа:
Не съм те разбрал. Макар че би трябвало, темата тръгна от изкуството и ти коментираш съвсем ясно точно себеизразяването. Дано Сноупринцес не вземе да анализира какво съм си мислел когато съм ти отговарял!
Но виж, има полза от всичко това. Сетих се за кафе.
не е важно Сноупринцес да разбере какво си си мислел, важното е ти да рзбереш какво ти е било в подсъзнанието като се прочетеш

пфуууsnowprincess написа:обичам те
липсват ми разговорите с теб и играта на табла, кога шъ тъ бия
вчера късно вечерта играх с хора (избрани на случаен принцип) от цял свят, бе тия като почнат да падат и излизат от играта, егати
безсрамници! шъ хукват те! пъ аз винаги мога да се оправдая с лош нет
завчера играх с мъж ми, естествено не в нета
2:2
оубаче, като аз бих две игри с по едно, а той само една игра с двойка, кой е победителят
аз, нали
не ще да признае, че е паднал
Ф.Песоа
Ф.Песоа
А така- кажи и!Green Light написа:Не. Пиша само защото е интересен момент. Човека пише от години тука, а всички изведнъх го видяхме много ясно в картините му. Темите с неговите картини са много интересни, не само разглеждам, но и чета коментарите с удоволствие. Нестандартни теми, интересни приказки по общи теми.vyara написа:
...

Виж, ся- имам един приятел художник. Добър художник. Но продава в центъра на стария Несебър и то от много години. Графики некви на стари къщи от Несебър- 20-30лв. Ма не точно графика...pocti_bezobidna написа:оня дядо в тревите твоя идея ли е?Ън написа:Не са комерсиалниshshtt написа:не съм сигурна Ън
усмихвал си се защото си експериментирал в твоите си граници - по-голям формат, масло, цел да е едикак си и.... добър резултат
това е само усвояване на техника
имаш прекрасни собствени идеи
и не са по-малко комерсиални, ако ми искаш мнениетоЩо да се заблуждаваме?!
направо ме потресе. невероятен е, невероятен.
Мчи то рамката струва полвината
Ако им кажеш- бе, ще ти нарисувам истинска графика, ама ще дадеш 100лв. примерно, ми нема да стане...Няма да дадат.
И си драска върху ксерокопия с моливчето за по 20 лв....
Купуват се картини или на известни художници, или добре направени реплики. Така ми се струва на мен.
И ако мога да съчетая приятното с полезното- що пък не?

- Глас в пустиня
На никого нищо няма да казвам! За да не стане като във филма Синьо лято!:lol:latrevw написа:
това, че ти си мислиш така, не означава, че Лат го мисли, никъде и никога не съм загатвала такова нещо, просто защото не го мисля.
за да не репликирам повече сноу, би ли бил така добър ти лично да й кажеш, че не беше шега, а съвсем целеносочена реплика към мен. тя явно и въобще не е прочела за духовия оркестър и другите мили обръщения. не ми пречи и на мен, но когато обиждаш безобидна аз пък се впрягам.
Лат, наистина ли си мислиш, че, ако искам да нагрубя/обидя някого ще използвам "омекотен" вариант със двузначни и станали почти шеговити препратки като вувузели и духов оркестър вместо да напиша само три думи - да го духаш?:bigsmile:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Права си! Всичко това се дължи на почтибезобидна, защото с течение на времето по силата на принципа че една неистина повторена емнайсет пъти става истина, успя неусетно да наложи мнението в клуба че съм краен националист.holi_day написа:...
това някак ми навява идеята, че оглеждаш мненията си - сега това като го пиша, шъ гу приемат еди как си...
Това най-добре пролича наскоро в темата където съвсем невинна реплика гарнирана с нахилен емотикон - www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=285698#285698 - може да предизвика упреци в <<<гол патриотизъм>>> и <<<краен национализъм>>>
При това положение възможно ли е според теб да продължиш да пишеш без да се оглеждаш?:bigsmile:
- Глас в пустиня
pocti_bezobidna написа:
... Опитвам се да отминавам откровено расистките постинги на Боев. Колкото и да се опитвам да обясня, че те нанасят щети по принцип - ощо по-сериозни ставт те в обществото - колкото и да се опитвам да кажа, че това насажда чуства на нетърпимост, омраза и напрежение (не тук, нета всеки може да цъкне хикса и да забрави), които след това ще плащаме много скъпо, а и децата ни/ви също...
Знаеш ли - тоя аватар си ми го виждала :

Това не е облекло за фотография сред природата, а е спец рейнджърска одежда - всяко лято правим лагер сборове на които обучаваме младежи в боравенето с оръжие и на ръкопашен бой. Е, имат проблем с мотивацията чат-пат, но пък когато им обещаем че ще могат да правят всичко което си поискат със сръбските и гръцки момичета и единствената пречка ще са им само младежите, то нещата се променят - блъскат и стрелят с хъс.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
оу, даБоЕВ написа: Днеска бях в града на Неф, ама нея я няма, та самин си пийках кафето. Невероятни паркове и градинки са спретнали у тоя град - аферим.
хареса ми още преди 2 години кат се метнах пътьом там
а за Неф...наистина можеш да съжаляваш, че не е била наблизо
страхотно приятелче е!
за съжаление там ходя все по работа..в актавис
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
БоЕВ написа:Знаеш ли - тоя аватар си ми го виждала :
Това не е облекло за фотография сред природата, а е спец рейнджърска одежда - всяко лято правим лагер сборове на които обучаваме младежи в боравенето с оръжие и на ръкопашен бой. Е, имат проблем с мотивацията чат-пат, но пък когато им обещаем че ще могат да правят всичко което си поискат със сръбските и гръцки момичета и единствената пречка ще са им само младежите, то нещата се променят - блъскат и стрелят с хъс.
направо си не за бой, ми за трепане
ако търсят сценарист "Комиците" - кандидатирай се
вярно е, че доста подвеждащо пишеш
да не земе някоя гъркиня да те надпие с узо, а сръбкиня да те бие на канадска борба:rotfl24:
ама правилно тренирате в гората, дърветата се пак са статични
няма да ти налетят
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ще дойда да ме обучите и после такъв бой ще ви хвърля, че свят ще ви се извие.БоЕВ написа: Това не е облекло за фотография сред природата, а е спец рейнджърска одежда - всяко лято правим лагер сборове на които обучаваме младежи в боравенето с оръжие и на ръкопашен бой. Е, имат проблем с мотивацията чат-пат, но пък когато им обещаем че ще могат да правят всичко което си поискат със сръбските и гръцки момичета и единствената пречка ще са им само младежите, то нещата се променят - блъскат и стрелят с хъс.
Ще те ухапя бе! Ще те оскубя, ще ти издърпам ушите, спри се малко!
Ей така става агресивен човек...
Panta rhei...