п.п. погребение на тъщата май е неприемлив отговор
кои са най-добре изхарчените
кои са най-добре изхарчените
ви 5 000 лв? 
just perfect
Re: кои са най-добре изхарчените
сещам се за едни 4000 за ходене до Париж и замъците по Лоара, сещам се за един москвич навремето, въпреки многото ремонти после, беше си кола за онова време, може би да не се пропусне ходене до Индонезия и гмуркане в Червено море, но за това ще стане въпрос по-нататък, а иначе парното с котлето е също готина инвестиция, но е 4 пъти повече. Много отговори, много нещо. Някое бижу или часовник също би било добре, но все още предпочитам или пътувания или инвестиция в нещо, дето дава (в началото средни, но после) удоволствия ...bead_ написа:ви 5 000 лв?
Да бе казала поне 200 000 лв или 50 000... а то - някакви 5000. Или пък някои 1000 за спа център в замък в Австрия... или едни 300 за една прекрасна вечер на свещи... 5000 - като се замисля е странна сума за харчене.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Тва е така.Quid написа:кеф цена няма!
и всякакви опити да се вкара кефа в цифра е абсурд.
ми да:-)
Иначе аз няма да забравя Египет. Там отидоха горе- долу толкова. Имам един скарабей на бюрото и понякога се отнасям доста задълго. 2007ма(всъщност истинската година е 2500 преди новата ера) май бях в Египет, но пътешествието си продължава и до днес.
До там ТРЯБВА да отидете, хора.
- Глас в пустиня
Ебати мръсницата дърта ще е, ако се опита да ме набълбука с толко и за чао, довиждане и лека нощ.bead_ написа:ви 5 000 лв?
Пет бона за почивка- никога!
Стига да се поогледам и ще видя достатъчно мои роднини и приятели, които едвам свързват двата края.
По- добре да ги дам на някой от тях като безсрочен и безлихвен заем, ако толкова са ми излишни.
Това е за пет бона.
За 50 е друго. Там най- добре похарчените са за кабинета ми.
Стига да се поогледам и ще видя достатъчно мои роднини и приятели, които едвам свързват двата края.
По- добре да ги дам на някой от тях като безсрочен и безлихвен заем, ако толкова са ми излишни.
Това е за пет бона.
За 50 е друго. Там най- добре похарчените са за кабинета ми.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

инвестиция, която ми върна вложението за 2г. няколко пътиbead_ написа:ви 5 000 лв?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
хванали ли го големия скарабей за топките братчед а?Green Light написа:Тва е така.Quid написа:кеф цена няма!
и всякакви опити да се вкара кефа в цифра е абсурд.
ми да:-)
Иначе аз няма да забравя Египет. Там отидоха горе- долу толкова. Имам един скарабей на бюрото и понякога се отнасям доста задълго. 2007ма(всъщност истинската година е 2500 преди новата ера) май бях в Египет, но пътешествието си продължава и до днес.
До там ТРЯБВА да отидете, хора.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
що? кръгла, хубава сума. примерно колкото за едно инвитро.ELBI написа: 5000 - като се замисля е странна сума за харчене.
just perfect
холи, миличка.... не ми казвай, че отглеждаш братовчеда на паул в трапезарията сиholi_day написа:инвестиция, която ми върна вложението за 2г. няколко пътиbead_ написа:ви 5 000 лв?
just perfect
- Green Light
- сър Айвънхоу
- Stranniche
- Обратна връзка:
Зависи от момента. И от цифрата на останалите, които имаш.bead_ написа:ви 5 000 лв?
хм.
всичките ми пари са добре изхарчени.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Megi_Koleva
Защо пък точно поставяш лимит на сумата?bead_ написа:ви 5 000 лв?
Най- добре изхарчените пари са тези, с които "купуваш" и доставяш радост на себе си и на другите. Или парите, които си събирал дълго и мъчно, за да си купиш нешо трудно достижимо, за което дълго си мечтал в мислите. Или нещата, които си купил, за да зарадваш децата си, или любимия човек. Вероятно, за всеки усещането от удовлетворението е различно.
точно тия неща трудно се купуват с кинтиMegi_Koleva написа: Най- добре изхарчените пари са тези, с които "купуваш" и доставяш радост на себе си и на другите.
или просто кинтите са само средството
требе и "хоросан"
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
latrevw написа:ако имаш едни 5000 лв и се чудиш как да ги изхарчиш, хич не прави проучване, ами действай както ти е на сърце и душа
п.п. но пък от друга страна още не съм си купувала чанта на хермес. така чееее... класацията е подвижна
just perfect
а де? питай ме! щот вкъщи постоянно ми натякват, че трябва да си поставям лимити в харченето и така са ми го набили в бедното мозъчееее....Megi_Koleva написа:
Защо пък точно поставяш лимит на сумата?
.
just perfect
Semiramis написа:хм.
just perfect
значи да ти кажа, много ме травмира с тази темаbead_ написа:latrevw написа:ако имаш едни 5000 лв и се чудиш как да ги изхарчиш, хич не прави проучване, ами действай както ти е на сърце и душати па ме разсмя. как ше се чудя?!? напротив... но след всички пари, които са ми минали през ръцете и са се изпарили яко дим се замислих кои са най-добре изхарчените. и се оказа, че са парите, с които купих стави на майката на мъжа ми. за по-смислено нещо не съм харчила.
п.п. но пък от друга страна още не съм си купувала чанта на хермес. така чееее... класацията е подвижна
парите в моите ръце също имат способността моментално да се изпаряват и като питаш такива неща ме караш да се чувствам гузна
от няколко години все ще почвам да отделям специален фонд за обучението на децата, ако го направя, това ще са най-разумно похарчените ми пари
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Оффтопик.bead_ написа:latrevw написа:ако имаш едни 5000 лв и се чудиш как да ги изхарчиш, хич не прави проучване, ами действай както ти е на сърце и душати па ме разсмя. как ше се чудя?!? напротив... но след всички пари, които са ми минали през ръцете и са се изпарили яко дим се замислих кои са най-добре изхарчените. и се оказа, че са парите, с които купих стави на майката на мъжа ми. за по-смислено нещо не съм харчила.
Какви стави, тазобедрени ли, и как се чувства тя? И колко време беше неподвижна след операцията, и преди колко време беше? (операцията тва)
не казвам нищоbead_ написа:холи, миличка.... не ми казвай, че
търся само 500 доброволеца, на които безплатно да разкрия тайната
нужно е да ми изпратят само по 100лв за канцеларски разходи
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
да. миналата година, есента. и двете едновременно й смениха, в пирогов. след операцията имаше нужда от рехабилитатор. чувства се отлично. за доказателство - в момента прави неква обиколка на бенелюкс.Green Light написа: Какви стави, тазобедрени ли, и как се чувства тя? И колко време беше неподвижна след операцията, и преди колко време беше? (операцията тва)
just perfect