проблем с vista
проблем с vista
пълни ми се с/
по някаква причина нещо си бачка и ми пълни паметта в program files/windows - някакви скрити файлчета са, защото не ги виждам, но ми показва, че са 4 хиляди и за заели 67 GB
по някаква причина нещо си бачка и ми пълни паметта в program files/windows - някакви скрити файлчета са, защото не ги виждам, но ми показва, че са 4 хиляди и за заели 67 GB
just perfect
10x, свалих го, но и той не ми открива нищо... някакви MB самоRemmivs написа:http://www.jam-software.com/treesize_free/
just perfect
В корена ли са? В самото С:\ ?
Това ти прави карта на всичките папки. Виж къде ти се губи най-много място.
И не е лошо да си прегледаш компютъра с каквото имаш. За червеи, вируси и разни руткитове.
Няма ли някой там покрай теб?
Другият вариант разбира се е да си сложиш линукс.
www.ubuntu.com

Успех и ако има как да помагаме (remotely) просто кажи.
И не е лошо да си прегледаш компютъра с каквото имаш. За червеи, вируси и разни руткитове.
Няма ли някой там покрай теб?
Другият вариант разбира се е да си сложиш линукс.
www.ubuntu.com
Успех и ако има как да помагаме (remotely) просто кажи.
на тази карта, която ми прави твоята програмка не излизат GB, които ми липсват, като отворя пропъртис на С. все едно е полупразен. може ли компютъра да ме лъже, че е пълен?!?Remmivs написа:В корена ли са? В самото С:\ ?
.
just perfect
Най-долу пише колко е свободното място.bead_ написа:на тази карта, която ми прави твоята програмка не излизат GB, които ми липсват, като отворя пропъртис на С. все едно е полупразен. може ли компютъра да ме лъже, че е пълен?!?
Това ако го пускаш като привилегирован потребител (демек админски акаунт) трябва да ти извади и скритите филета и всичко - суопове, мопове, пейджинг и тути кванти. Да не го пускаш като ограничен потребител?
А. Амчи наемете Рем - той може повече. Ама повече ще трябва и да плащатеbead_ написа:не е такава зависимостта. той толкова си може затова и работи за толкова кинти.pocti_bezobidna написа:
Предполагам затова и така работи
Говорих с една леля - търсеше си човек за за качване на инфо в сайт - сичко съвсем елементарише се иска като умения.
Ама те искат уеб дизайнер, начи за 500 кинта
Веселяци.
ако няма нищо на компа е 500 леви а ако има данни е 500 евро!pocti_bezobidna написа:А. Амчи наемете Рем - той може повече. Ама повече ще трябва и да плащатеbead_ написа:не е такава зависимостта. той толкова си може затова и работи за толкова кинти.pocti_bezobidna написа:
Предполагам затова и така работи
Говорих с една леля - търсеше си човек за за качване на инфо в сайт - сичко съвсем елементарише се иска като умения.
Ама те искат уеб дизайнер, начи за 500 кинта
Веселяци.
и доживотна гаранция!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“