Сайтът на инициативата

Нее знам нищо за това, друже! Която и да е тя- стискам и палци и ще и помогна с каквото мога. Стига да каже. Имама много лекари познати, все пак съм в тези среди- сестра ми, зет ми, леля и т.н.БоЕВ написа: Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век. Тежи ми. Болно ми е, че съм безсилен. Но в крайна сметка 3о4о е арена на суетата: СС; ЧВ; шампионска лига; ЗГ; шопинг; почивчица и тук таме семейно скандалче за колорит и тва е.
Пфуууу!
А, къде остана човекът?

мани ги бе, простаци... извратени пияници...Ън написа:Нее знам нищо за това, друже! Която и да е тя- стискам и палци и ще и помогна с каквото мога. Стига да каже. Имама много лекари познати, все пак съм в тези среди- сестра ми, зет ми, леля и т.н.БоЕВ написа: Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век. Тежи ми. Болно ми е, че съм безсилен. Но в крайна сметка 3о4о е арена на суетата: СС; ЧВ; шампионска лига; ЗГ; шопинг; почивчица и тук таме семейно скандалче за колорит и тва е.
Пфуууу!
А, къде остана човекът?
Тва не е реклама, а желание за помощ!
СС и ЧВ и ооо, свещенна простота, по- точно СУЕТА- мани ги- простаци
Човекът ли?
Ми ти?
Аз.
поне искам
да бъда човек.
Не знам за сайта дали е измама или не. Аз сега имах предвид друго- думите на БоЕВ, че наша съклубарка е тежко болна...Green Light написа:Ън написа:Аз дори не знам коя е. Явно не ме чувства достатъчно близък, за да сподели това с мен.bead_ написа:и аз не знаех. какво можем да направим за нея?Ън написа:Нее знам нищо за това, друже!
Ама измама има ли или си е истина? По- горе нали казвате че е някаква шашма?

и аз това питамGreen Light написа:Ън написа:Аз дори не знам коя е. Явно не ме чувства достатъчно близък, за да сподели това с мен.bead_ написа:и аз не знаех. какво можем да направим за нея?Ън написа:Нее знам нищо за това, друже!
Ама измама има ли или си е истина? По- горе нали казвате че е някаква шашма?
Боев, това тя лично ли ти го каза или си се досетил отнякъде? Или нещо говориш иносказателно?БоЕВ написа: Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век.
Нищо повече няма да кажа Мнемо!:bigsmile:Мнемозина написа:
Боев, ...
И аз много се радвам, че са наред нещата, да е жива и здрава, която и да е.БоЕВ написа:Нищо повече няма да кажа Мнемо!:bigsmile:Мнемозина написа:
Боев, ...
Тъпо ми е, че въпреки цялата ни привързаност тук просто не усещаме или пък не знаем какво се случва с хората които просто по една или друга причина престават да пишат и изчезват за дълго.
Радвам се, че в момента нещата при нея вече са на ред!
Значи всъщност болен човек няма.pocti_bezobidna написа:Мнемозина написа:
Радвам се, че в момента нещата при нея вече са на ред!
pocti_bezobidna написа:
Значи всъщност болен човек няма.
Е, това е хубаво.
ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!latrevw написа:не се знае знае ли се
важното е интрига да има
Не си прав!БоЕВ написа:pocti_bezobidna написа:
Е, това е хубаво.ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!latrevw написа:не се знае знае ли се
важното е интрига да има
Момичета, казва се - бай Бабо да не те среща мечка!
Много е низко това което правите в опита си да уязвите мен се гаврите с чужда болка!
Не забравяйте, че точно мен не можете да уязвите, защото аз не се обиждам от нищожества!

говорим за теб Боев, а не за другия човек. говорим за твоето поведение и с никого не се гаврим, дори с теб.БоЕВ написа: ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!
Много е низко това което правите в опита си да уязвите мен се гаврите с чужда болка!
Не забравяйте, че точно мен не можете да уязвите, защото аз не се обиждам от нищожества!

Боже, какъв латино- сериал, драги зрители!snowprincess написа:БоЕВ, много си ми скъп и те обичам, приятел съм ти, но си голямо магаре
ако друг има моята интуиция, досега да се е досетил коя е клубарката, а аз съм сигурна на 99%, без да сме контактували някога
защо я намеси, не можеш да виниш хората, че не са станали близки с нея и не се интересуват, това е двустранен процес
а човек обгрижва най-вече хората, които са му на сърцето, малко са алтруистите
ако искаш да направиш нещо за нея, мога да го направя вместо теб, необходими са ми само 10-15 минути, за да открия координатите и, ако ти не ги знаеш
Боев, леле и ти си клюкарка...дето спомена за болната клубаркаБоЕВ написа:pocti_bezobidna написа:
Е, това е хубаво.ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!latrevw написа:не се знае знае ли се
важното е интрига да има
Аз мога да и нарисувам картина. Не че е кой знае кво, но може да я топлиsnowprincess написа:попитай ме пак и ще ти отговоря
не разбрах кое да е омраза или любов
смятам БоЕВ за приятел, виждам, че е загрижен и ако иска с нещо да и помогне, щото тя не е писала от много време, аз мога да намеря телефона и адреса и

не е клюкарка, има го черно на бяло записано във форума, но кой да чете, сега проверих, защото разбрах за кого става думаSweety написа: Боев, леле и ти си клюкарка...дето спомена за болната клубарка
и виртуално се държиш като най-обикновен простак
дори не си виртуален простак от класа:lol::winkw:...с тия прости думи

предполагам, че би се зарадвала, но ще изчакам реакцията на БоЕВЪн написа:Аз мога да и нарисувам картина. Не че е кой знае кво, но може да я топлиsnowprincess написа:попитай ме пак и ще ти отговоря
смятам БоЕВ за приятел, виждам, че е загрижен и ако иска с нещо да и помогне, щото тя не е писала от много време, аз мога да намеря телефона и адреса и

е добре...щом е така, значи наистина не е клюкарка, сори...snowprincess написа:не е клюкарка, има го черно на бяло записано във форума, но кой да чете, сега проверих, защото разбрах за кого става думаSweety написа: Боев, леле и ти си клюкарка...дето спомена за болната клубарка
и виртуално се държиш като най-обикновен простак
дори не си виртуален простак от класа:lol::winkw:...с тия прости думи
не е завоалирано, аз предположих коя е, кликнах на профила и, и видях какво е писала в последните си постовеSweety написа: е добре...щом е така, значи наистина не е клюкарка, сори...
ама Сноу щом и ти сега чак разбра, дето доста неща явно знаеш, явно доста завоалирано ще да е било...
дано да е добре тя сега!
П.С. ама Боев все още се държи виртуално просташки, де...

Радвай се latrevw, ти днес успя да направиш това, което други постигнаха за месеци.latrevw написа: ти също по никакъв начин няма да успееш да ме обидиш. в смисъл, с духане и простакеса - нямаш шанс. измисли нещо по-така, като за моята класа. т.е. по-натурално да е
Какво да ви се мотам из краката. Всъщност, няма значение кое какво е... като иде реч за човек в нужда.snowprincess написа:попитай ме пак и ще ти отговоря
никога не бих се радвала на такова нещо. просто на теб така ти е по-лесно. аз просто ти влизам в тона, но явно се оказва, че не ти е приятно. това исках да ти покажа. и не като някаква самоцел. аз за разлика от теб битки не водя. предпочитам да си говоря с хората просто. да, понякога си изпускам нервите, но винаги съм готова да продължа и се въздържам от зачеркване. човек никога нищо не знае.БоЕВ написа:Радвай се latrevw, ти днес успя да направиш това, което други постигнаха за месеци.latrevw написа: ти също по никакъв начин няма да успееш да ме обидиш. в смисъл, с духане и простакеса - нямаш шанс. измисли нещо по-така, като за моята класа. т.е. по-натурално да е
След сет и докторката ти си третият човек на когото слагам кръст, от тоя момент на татък си мъртва за мен.
Миличка, ако няма кого да дъвче ще захапе и теб. Не си мисли, че ще си някакво изключение.snowprincess написа:не е завоалирано, аз предположих коя е, кликнах на профила и, и видях какво е писала в последните си постовеSweety написа: е добре...щом е така, значи наистина не е клюкарка, сори...
ама Сноу щом и ти сега чак разбра, дето доста неща явно знаеш, явно доста завоалирано ще да е било...
дано да е добре тя сега!
П.С. ама Боев все още се държи виртуално просташки, де...
прочели са много, но е видял само БоЕВ, за съжаление
"знам доста неща" е силно казано, знам колкото другите, ако не и по-малко, щото чета по диагонал
БоЕВ се държи така, защото това се "очаква" от него, а той, вероятно, в реала е тих, мил и сърдечен човек
ако искаме да "видим" някого, ние ще откриваме само тези черти, които сме решили, че ги има, другите ще остават невидими за нас
А клиничните изследвания що не пуснеш?snowprincess написа:... аз мога да намеря телефона и адреса и
аз съм изключение, ако някой поиска да ме захапе, то ще е, защото ще иска да влезе в личното ми пространство и да ме целуне или аз да го целунаpocti_bezobidna написа: Миличка, ако няма кого да дъвче ще захапе и теб. Не си мисли, че ще си някакво изключение.

наистина почвам да си мисля, че аз и безобидна сме ненормални. да кажеш, че аз го мушкам и искам да го променя, аз го ядосвам. боже! ако не те мързи, разорови се и намери място и случай, когато аз съм тръгнала първа с рогата напред. какво ще кажеш за моята рана, която той е отворил. да, трябваше да съм по-разумна и да продължа да мълча, да изляза за малко от този клуб. ами не съм толкова разумна. писна ми обаче някой да раздава правосъдие и всички да мълчат и да подминават.snowprincess написа:аз съм изключение, ако някой поиска да ме захапе, то ще е, защото ще иска да влезе в личното ми пространство и да ме целуне или аз да го целунаpocti_bezobidna написа: Миличка, ако няма кого да дъвче ще захапе и теб. Не си мисли, че ще си някакво изключение.
сега ще ти напиша моята асоциация за случващото се
вие двете с Лат, тя едно усмихнато момиченце, ти малко по-сериозно, стоите пред клетката на лъва, зъбите се и с две пръчици - муш, муш през решетките - лъве, ти си много лош, бе, на какъв се правиш, що ядеш месо, научи се да ядеш трева... и така муш-муш, муш-муш в продължение на много време, колкото и да е кротко едно същество, ако го блъскаш все по едно и също място ще му причиниш рана, която трудно ще зарасне
вие го ядосахте, защото нацелихте някакво негово болно място, няма начин само той да е виновен
искам като четеш това да усещаш колко съм добронамерена и че не търся спор
ами ако е рак?!? ако вече е минала през операция, химио и лъчетерапия, за момента може да е добреpocti_bezobidna написа:А клиничните изследвания що не пуснеш?snowprincess написа:... аз мога да намеря телефона и адреса и![]()
извинявай, ако човек не е решил да споделя на всеослушание какво му е,
това му желание трябва да се уважи.
Съжалявам, ако някой е зле, съжалявам и ако съм погледнала по-повърхностно на енщата.
първо Боев драматично обяви, че някой едва ли не умира, после - че "при нея нещата вече са наред".
Радвам се, ако са наред. Ако не са - едва ли ще и помогнем чоплейки какво и как и е.