Едно красиво момиче има нужда от помощ

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Едно красиво момиче има нужда от помощ

Мнение от Ън »

Красотата винаги заслужава да бъде спасена...
Изображение
Сайтът на инициативата
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Де да беше само едно!
Не гледаш телевизия и ти е простено, то и аз твърде не гледам, но, ако не се лъжа точно импулсният телефон на тая кампания е нередовен/фалшиф. По тивиту даваха някакъв пич, с турско-арабско име ако това има някво значение в случая де, фалшифицирал сайта като добавил и импулсен телефон. Пред следствието твърди, че всичко щял да предава за кампанията понеже банк.см. са същите само тгел. е друг.
Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век. Тежи ми. Болно ми е, че съм безсилен. Но в крайна сметка 3о4о е арена на суетата: СС; ЧВ; шампионска лига; ЗГ; шопинг; почивчица и тук таме семейно скандалче за колорит и тва е.
Пфуууу!
А, къде остана човекът?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа: Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век. Тежи ми. Болно ми е, че съм безсилен. Но в крайна сметка 3о4о е арена на суетата: СС; ЧВ; шампионска лига; ЗГ; шопинг; почивчица и тук таме семейно скандалче за колорит и тва е.
Пфуууу!
А, къде остана човекът?
Нее знам нищо за това, друже! Която и да е тя- стискам и палци и ще и помогна с каквото мога. Стига да каже. Имама много лекари познати, все пак съм в тези среди- сестра ми, зет ми, леля и т.н.
Тва не е реклама, а желание за помощ!

СС и ЧВ и ооо, свещенна простота, по- точно СУЕТА- мани ги- простаци :rotfl24:
Човекът ли?
Ми ти?
Аз.
поне искам
да бъда човек.

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:
БоЕВ написа: Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век. Тежи ми. Болно ми е, че съм безсилен. Но в крайна сметка 3о4о е арена на суетата: СС; ЧВ; шампионска лига; ЗГ; шопинг; почивчица и тук таме семейно скандалче за колорит и тва е.
Пфуууу!
А, къде остана човекът?
Нее знам нищо за това, друже! Която и да е тя- стискам и палци и ще и помогна с каквото мога. Стига да каже. Имама много лекари познати, все пак съм в тези среди- сестра ми, зет ми, леля и т.н.
Тва не е реклама, а желание за помощ!

СС и ЧВ и ооо, свещенна простота, по- точно СУЕТА- мани ги- простаци :rotfl24:
Човекът ли?
Ми ти?
Аз.
поне искам
да бъда човек.
мани ги бе, простаци... извратени пияници... :lol:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Ън написа:Нее знам нищо за това, друже!
и аз не знаех. какво можем да направим за нея?
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

В сайта чета, че се е прибрала в БГ...
Нали болницата беше решила да не й искат кинти за престоя, докато чака донор?
Отметнаха ли се?
Аз освен един СМС да пусна друго не мога за съжаление...:(
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

bead_ написа:
Аз дори не знам коя е. Явно не ме чувства достатъчно близък, за да сподели това с мен.

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:
bead_ написа:
Аз дори не знам коя е. Явно не ме чувства достатъчно близък, за да сподели това с мен.

Ама измама има ли или си е истина? По- горе нали казвате че е някаква шашма?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Ън написа:
bead_ написа:

Не знам за сайта дали е измама или не. Аз сега имах предвид друго- думите на БоЕВ, че наша съклубарка е тежко болна...

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:Не знам за сайта дали е измама или не. Аз сега имах предвид друго- думите на БоЕВ, че наша съклубарка е тежко болна...
Разбрах сега. Съжалявам да го прочета. Ако мога бих помогнал.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Ън написа:
bead_ написа:

и аз това питам
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Стига сте чепкали въпроса. Тя е споделила с когото е пожелала. Това не става с чепкане и подпитване. Човек, когато желае помощ и прецени, че може да я получи от някого, сам ще го направи.
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:Стига сте чепкали въпроса. Тя е споделила с когото е пожелала. Това не става с чепкане и подпитване. Човек, когато желае помощ и прецени, че може да я получи от някого, сам ще го направи.
права си.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа: Всъщност, ти, пич, имаш ли представа, че и в момента наща съклубарка се бори с тежка болест, бича на двойсети век.
Боев, това тя лично ли ти го каза или си се досетил отнякъде? Или нещо говориш иносказателно?

Извинявай, обаче това сега е много нелепо, сигурно всеки се чуди коя може да е и се гледаме всички с подозрение...
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Боев, ...
Нищо повече няма да кажа Мнемо!:bigsmile:
Тъпо ми е, че въпреки цялата ни привързаност тук просто не усещаме или пък не знаем какво се случва с хората които просто по една или друга причина престават да пишат и изчезват за дълго.
Радвам се, че в момента нещата при нея вече са на ред!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Боев, ...
Нищо повече няма да кажа Мнемо!:bigsmile:
Тъпо ми е, че въпреки цялата ни привързаност тук просто не усещаме или пък не знаем какво се случва с хората които просто по една или друга причина престават да пишат и изчезват за дълго.
И аз много се радвам, че са наред нещата, да е жива и здрава, която и да е.

Но правиш това, за което наби канчето на Ън оная вечер.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
[/quote]

Значи всъщност болен човек няма.
Е, това е хубаво.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
Е, това е хубаво.[/quote]

не се знае знае ли се :-)

важното е интрига да има
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Е, това е хубаво.
latrevw написа:не се знае знае ли се :-)

важното е интрига да има
ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!Изображение

Момичета, казва се - бай Бабо да не те среща мечка!
Много е низко това което правите в опита си да уязвите мен се гаврите с чужда болка!
Не забравяйте, че точно мен не можете да уязвите, защото аз не се обиждам от нищожества!:cool:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

БоЕВ написа:
а, престани вече
не наричай никого така
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Е, това е хубаво.

важното е интрига да има
ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!Изображение

Много е низко това което правите в опита си да уязвите мен се гаврите с чужда болка!
Не забравяйте, че точно мен не можете да уязвите, защото аз не се обиждам от нищожества!:cool:
Не си прав!
Нищожество не бих казал на никой човек, каквото и да ми е направил...

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

БоЕВ написа:
забравил си приказката за лошата дума
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: ТОВА Е СЕНЗАЦИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ - ТОКУ ЩО ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ПРОСТАКЕСА НА ГОДИНАТА СТАНАХА ДВЕ!Изображение

говорим за теб Боев, а не за другия човек. говорим за твоето поведение и с никого не се гаврим, дори с теб.
ти също по никакъв начин няма да успееш да ме обидиш. в смисъл, с духане и простакеса - нямаш шанс. измисли нещо по-така, като за моята класа. т.е. по-натурално да е
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ, много си ми скъп и те обичам, приятел съм ти, но си голямо магаре
ако друг има моята интуиция, досега да се е досетил коя е клубарката, а аз съм сигурна на 99%, без да сме контактували някога
защо я намеси, не можеш да виниш хората, че не са станали близки с нея и не се интересуват, това е двустранен процес
а човек обгрижва най-вече хората, които са му на сърцето, малко са алтруистите
ако искаш да направиш нещо за нея, мога да го направя вместо теб, необходими са ми само 10-15 минути, за да открия координатите и, ако ти не ги знаеш
Изображение
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

snowprincess написа:БоЕВ, много си ми скъп и те обичам, приятел съм ти, но си голямо магаре
ако друг има моята интуиция, досега да се е досетил коя е клубарката, а аз съм сигурна на 99%, без да сме контактували някога
защо я намеси, не можеш да виниш хората, че не са станали близки с нея и не се интересуват, това е двустранен процес
а човек обгрижва най-вече хората, които са му на сърцето, малко са алтруистите
ако искаш да направиш нещо за нея, мога да го направя вместо теб, необходими са ми само 10-15 минути, за да открия координатите и, ако ти не ги знаеш
Боже, какъв латино- сериал, драги зрители!
Ама и аз защо ли се навирам между шамарите- да не отнеса някой излишен.
Просто явно тук всичко е с история и с предисловие. А на мен ми липсва фактологията в минало време. Разчитам само на интуицията си. И понякога, сглобявайки пъзела, ми се получават доста смешни картини :bigsmile: Сега се чудя- това последното как да се разбира- любов ли е или омраза?!:-):bigsmile:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Е, това е хубаво.

важното е интрига да има

Боев, леле и ти си клюкарка...дето спомена за болната клубарка
и виртуално се държиш като най-обикновен простак
дори не си виртуален простак от класа:lol::winkw:...с тия прости думи
Блажени са бедните духом
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

попитай ме пак и ще ти отговоря
не разбрах кое да е омраза или любов
смятам БоЕВ за приятел, виждам, че е загрижен и ако иска с нещо да и помогне, щото тя не е писала от много време, аз мога да намеря телефона и адреса и
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:попитай ме пак и ще ти отговоря
смятам БоЕВ за приятел, виждам, че е загрижен и ако иска с нещо да и помогне, щото тя не е писала от много време, аз мога да намеря телефона и адреса и
Аз мога да и нарисувам картина. Не че е кой знае кво, но може да я топли :shy:

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Sweety написа: Боев, леле и ти си клюкарка...дето спомена за болната клубарка
не е клюкарка, има го черно на бяло записано във форума, но кой да чете, сега проверих, защото разбрах за кого става дума
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:
Аз мога да и нарисувам картина. Не че е кой знае кво, но може да я топли :shy:
предполагам, че би се зарадвала, но ще изчакам реакцията на БоЕВ
Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

snowprincess написа:
Sweety написа: Боев, леле и ти си клюкарка...дето спомена за болната клубарка
не е клюкарка, има го черно на бяло записано във форума, но кой да чете, сега проверих, защото разбрах за кого става дума
е добре...щом е така, значи наистина не е клюкарка, сори...
ама Сноу щом и ти сега чак разбра, дето доста неща явно знаеш, явно доста завоалирано ще да е било...
дано да е добре тя сега!

П.С. ама Боев все още се държи виртуално просташки, де...
Блажени са бедните духом
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Sweety написа: е добре...щом е така, значи наистина не е клюкарка, сори...
ама Сноу щом и ти сега чак разбра, дето доста неща явно знаеш, явно доста завоалирано ще да е било...
дано да е добре тя сега!

не е завоалирано, аз предположих коя е, кликнах на профила и, и видях какво е писала в последните си постове
прочели са много, но е видял само БоЕВ, за съжаление
"знам доста неща" е силно казано, знам колкото другите, ако не и по-малко, щото чета по диагонал :lol:
БоЕВ се държи така, защото това се "очаква" от него, а той, вероятно, в реала е тих, мил и сърдечен човек
ако искаме да "видим" някого, ние ще откриваме само тези черти, които сме решили, че ги има, другите ще остават невидими за нас
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа: ти също по никакъв начин няма да успееш да ме обидиш. в смисъл, с духане и простакеса - нямаш шанс. измисли нещо по-така, като за моята класа. т.е. по-натурално да е
Радвай се latrevw, ти днес успя да направиш това, което други постигнаха за месеци.
След сет и докторката ти си третият човек на когото слагам кръст, от тоя момент на татък си мъртва за мен.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Какво да ви се мотам из краката. Всъщност, няма значение кое какво е... като иде реч за човек в нужда.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа: ти също по никакъв начин няма да успееш да ме обидиш. в смисъл, с духане и простакеса - нямаш шанс. измисли нещо по-така, като за моята класа. т.е. по-натурално да е
Радвай се latrevw, ти днес успя да направиш това, което други постигнаха за месеци.
След сет и докторката ти си третият човек на когото слагам кръст, от тоя момент на татък си мъртва за мен.
никога не бих се радвала на такова нещо. просто на теб така ти е по-лесно. аз просто ти влизам в тона, но явно се оказва, че не ти е приятно. това исках да ти покажа. и не като някаква самоцел. аз за разлика от теб битки не водя. предпочитам да си говоря с хората просто. да, понякога си изпускам нервите, но винаги съм готова да продължа и се въздържам от зачеркване. човек никога нищо не знае.
имаш право да не ме харесваш, да съм мъртва за теб - твоя работа. не съм се надявала да се разберем. само да ти просветне поне малко, че на света има и друго мнение освен твоето.
и да ми се правиш на ощипан след всичко, което наблъска по темите - хахаха.
и ако си мислиш, че като ми слолжиш кръст ще не накараш да млъкна - не си познал. ще продължавам да ти се лепя, винаги когато нещо не ми харесва. имам право на това, нали?
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа:
Sweety написа: е добре...щом е така, значи наистина не е клюкарка, сори...
дано да е добре тя сега!

не е завоалирано, аз предположих коя е, кликнах на профила и, и видях какво е писала в последните си постове
прочели са много, но е видял само БоЕВ, за съжаление
"знам доста неща" е силно казано, знам колкото другите, ако не и по-малко, щото чета по диагонал :lol:
БоЕВ се държи така, защото това се "очаква" от него, а той, вероятно, в реала е тих, мил и сърдечен човек
ако искаме да "видим" някого, ние ще откриваме само тези черти, които сме решили, че ги има, другите ще остават невидими за нас
Миличка, ако няма кого да дъвче ще захапе и теб. Не си мисли, че ще си някакво изключение.
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа:... аз мога да намеря телефона и адреса и
А клиничните изследвания що не пуснеш? :(
извинявай, ако човек не е решил да споделя на всеослушание какво му е,
това му желание трябва да се уважи.
Съжалявам, ако някой е зле, съжалявам и ако съм погледнала по-повърхностно на енщата.
първо Боев драматично обяви, че някой едва ли не умира, после - че "при нея нещата вече са наред".
Радвам се, ако са наред. Ако не са - едва ли ще и помогнем чоплейки какво и как и е.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа: Миличка, ако няма кого да дъвче ще захапе и теб. Не си мисли, че ще си някакво изключение.
аз съм изключение, ако някой поиска да ме захапе, то ще е, защото ще иска да влезе в личното ми пространство и да ме целуне или аз да го целуна :lol:
сега ще ти напиша моята асоциация за случващото се
вие двете с Лат, тя едно усмихнато момиченце, ти малко по-сериозно, стоите пред клетката на лъва, зъбите се и с две пръчици - муш, муш през решетките - лъве, ти си много лош, бе, на какъв се правиш, що ядеш месо, научи се да ядеш трева... и така муш-муш, муш-муш в продължение на много време, колкото и да е кротко едно същество, ако го блъскаш все по едно и също място ще му причиниш рана, която трудно ще зарасне
вие го ядосахте, защото нацелихте някакво негово болно място, няма начин само той да е виновен
искам като четеш това да усещаш колко съм добронамерена и че не търся спор
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа:
pocti_bezobidna написа: Миличка, ако няма кого да дъвче ще захапе и теб. Не си мисли, че ще си някакво изключение.
аз съм изключение, ако някой поиска да ме захапе, то ще е, защото ще иска да влезе в личното ми пространство и да ме целуне или аз да го целуна :lol:
сега ще ти напиша моята асоциация за случващото се
вие двете с Лат, тя едно усмихнато момиченце, ти малко по-сериозно, стоите пред клетката на лъва, зъбите се и с две пръчици - муш, муш през решетките - лъве, ти си много лош, бе, на какъв се правиш, що ядеш месо, научи се да ядеш трева... и така муш-муш, муш-муш в продължение на много време, колкото и да е кротко едно същество, ако го блъскаш все по едно и също място ще му причиниш рана, която трудно ще зарасне
вие го ядосахте, защото нацелихте някакво негово болно място, няма начин само той да е виновен
искам като четеш това да усещаш колко съм добронамерена и че не търся спор
наистина почвам да си мисля, че аз и безобидна сме ненормални. да кажеш, че аз го мушкам и искам да го променя, аз го ядосвам. боже! ако не те мързи, разорови се и намери място и случай, когато аз съм тръгнала първа с рогата напред. какво ще кажеш за моята рана, която той е отворил. да, трябваше да съм по-разумна и да продължа да мълча, да изляза за малко от този клуб. ами не съм толкова разумна. писна ми обаче някой да раздава правосъдие и всички да мълчат и да подминават.
и колко много време бе, сноу? за две-три седмици за втори път му се озъбих и той вече ме зачеркна. а той месеци наред обяснява на безобидна колко е малоумна. за мен това е несправедливост и не мога да се примиря лесно. ще ми мине знам, но за момента ми е писнало да чета глупости.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
snowprincess написа:... аз мога да намеря телефона и адреса и
А клиничните изследвания що не пуснеш? :(
извинявай, ако човек не е решил да споделя на всеослушание какво му е,
това му желание трябва да се уважи.
Съжалявам, ако някой е зле, съжалявам и ако съм погледнала по-повърхностно на енщата.
първо Боев драматично обяви, че някой едва ли не умира, после - че "при нея нещата вече са наред".
Радвам се, ако са наред. Ако не са - едва ли ще и помогнем чоплейки какво и как и е.
ами ако е рак?!? ако вече е минала през операция, химио и лъчетерапия, за момента може да е добре
ти не видя ли загрижеността на БоЕВ, не видя ли доброта, някой, който е видял болката и иска да помогне, а всички ние не сме имали очи за нея, а неговия гняв е заради това
Изображение
Публикувай отговор