Има нещо в тоя Бургас

Все същите
Аватар
vyara

Re: Има нещо в тоя Бургас

Мнение от vyara »

Елинида написа: Има ХОРА. По-истински и по-човеци (да ме прощават варненци).
Не че варненци много ме кефят, бях ги намразила, особено алчните рентиери, с които си имах работа през всичкото време докато съм живяла там.
От Бургас имах една приятелка, която също учеше във Варна. Човек друг път! Прелъсти едно гадже, с което тъкмо се сваляхме и аз бях много влюбена в него. После го заряза след два месеца, след като и няколкогодишното ни приятелство срина. Голяма кучка излезе.
От личен опит говоря.
Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа:
Не че варненци много ме кефят, бях ги намразила, особено алчните рентиери, с които си имах работа през всичкото време докато съм живяла там.
От Бургас имах една приятелка, която също учеше във Варна. Човек друг път! Прелъсти едно гадже, с което тъкмо се сваляхме и аз бях много влюбена в него. После го заряза след два месеца, след като и няколкогодишното ни приятелство срина. Голяма кучка излезе.
От личен опит говоря.
Не мога да повярвам, че Ти точно генерализираш на база една точно кучка, която може всъщност да не е изобщо бургазлийка :mad:
Пък и конкретното се случва с женски индивиди независимо от етническа, социална и пр. принадлежност. Жените са си хиени, арпактика по природа.
Дали не се отклоняваме от темата? :huh?:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Елинида написа: Жените са си хиени, арпактика по природа.
eeee...това вече не го разбирам:roll:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Елинида написа:
vyara написа:
От личен опит говоря.
Не мога да повярвам, че Ти точно генерализираш на база една точно кучка, която може всъщност да не е изобщо бургазлийка :mad:
Пък и конкретното се случва с женски индивиди независимо от етническа, социална и пр. принадлежност. Жените са си хиени, арпактика по природа.
Дали не се отклоняваме от темата? :huh?:
Само тези наблюдения имам, сори! Надявам се и други да си кажат наблюденията, че да обобщим.
Ти хиена ли си?
Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа: Ти хиена ли си?
В моя смисъл - Да.

Ти как го разбираш това? :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Елинида написа:
В моя смисъл - Да.

Кое? Да е хиена някоя жена ли? Да е гадина, алчна, зла, мръсница, да не зачита никакви норми, егоистка, все гадни работи.
Ти би ли прелъстила мъж или гадже на твоя приятелка? Нали в този смисъл го цитира. Би ли?
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Елинида написа:
В моя смисъл - Да.

Кое? Да е хиена някоя жена ли? Да е гадина, алчна, зла, мръсница, да не зачита никакви норми, егоистка, все гадни работи.
Ти би ли прелъстила мъж или гадже на твоя приятелка? Нали в този смисъл го цитира. Би ли?
Ти пък - хиените се хранят главно с мърша и са един вид "санитари" в природата,
е, имат малко зловещ "смях", и това е причина за лошото им име, та....
в тоя ред на мисли, жената-хиена би трябвало да се задоволява с огризките, оставени от другите,
да е добра домакиня и чистофайница, но да се държи на положение и да "респектира" с някакви афиф-средства, като кряскане и пр.:lol::winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта написа: в тоя ред на мисли, жената-хиена би трябвало да се задоволява с огризките, оставени от другите,
Би трябвало в тоя ред на мисли, ама на практика жените хиени най-малко пък с огризки се задоволяват.
Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа:Да е гадина, алчна, зла, мръсница, да не зачита никакви норми, егоистка, все гадни работи.
Мне. Да иска най-доброто за себе си и от там за поколението си.

Какво ще рече да прилъстя мъж от своя приятелка? Този мъж каква роля играе? Безгръбначно, немислещо същество ли е в ситуацията? Ако е такъв, не е от таргета ми. Ако е Мъж и човек, който си заслужава вниманието, бих му го отделила, а той сам ще прецени как да постъпи.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа:
Амаранта написа: в тоя ред на мисли, жената-хиена би трябвало да се задоволява с огризките, оставени от другите,
Би трябвало в тоя ред на мисли, ама на практика жените хиени най-малко пък с огризки се задоволяват.
Нима на определена възраст не е всичко огризки? :rotfl24:

Не одобрявам педофилията! Определено :-)
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Елинида написа:
vyara написа:Да е гадина, алчна, зла, мръсница, да не зачита никакви норми, егоистка, все гадни работи.
Мне. Да иска най-доброто за себе си и от там за поколението си.
защо направи аналогията между жени и хиени тогава? аз не познавам здравомислеща жена и не съм чувала за женски индивид в природата, които да не искат най-доброто за себе си и за поколението си.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Елинида написа:
vyara написа:
Нима на определена възраст не е всичко огризки? :rotfl24:

Не одобрявам педофилията! Определено :-)
Ти само за мъжете ли говориш? Аз нямам предвид само мъже.
И кво викаш, щом не е младо момче, ще е някой огризан, опърпан... :lol:
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Елинида написа:...

Какво ще рече да прилъстя мъж от своя приятелка? Този мъж каква роля играе? Безгръбначно, немислещо същество ли е в ситуацията? Ако е такъв, не е от таргета ми. Ако е Мъж и човек, който си заслужава вниманието, бих му го отделила, а той сам ще прецени как да постъпи.
Тук си права. Ако мъжът е пълнолетен, носи пълната отговорност за действията си.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта написа: Тук си права. Ако мъжът е пълнолетен, носи пълната отговорност за действията си.
Начи да се съблазнява женен мъж си е в реда на нещата от женска гледна точка, така ли? Добре, че не сте ми приятелки! :rotfl24:
Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

vyara написа:
Амаранта написа: Тук си права. Ако мъжът е пълнолетен, носи пълната отговорност за действията си.
Начи да се съблазнява женен мъж си е в реда на нещата от женска гледна точка, така ли? Добре, че не сте ми приятелки! :rotfl24:
:lol:
ами ако жената е влюбена, защо да не го съблазнява?
Нали любовта била всичко! Ами ако е той е влюбен...
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Шегувам се бе,
даже и емотикони бях наслагала...:-)

Но по принцип - не е лошо да си отстояваш позициите и да завоюваш нови,
ако не вършиш престъпление, разбира се.

Иначе верно, някои са по-напористи в преследването на целите си,
а други разчитаме на спокойствието и балансираността ни,
и си мислим, че точно ние постъпваме правилно. Уловката е, че не винаги "правилното" води до щастлива развръзка,
понякога част от целта противоречи с другата и част и затова нищо не се получава.:winkw: Та така.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Тва пък де го прочете, не помня да съм го писала някъде,
но всеки отговаря за собствените си постъпки, нали,

и най-вероятно не жената се е клела във вярност на другата жена,
пред бога и пред хората, докато смъртта ги раздели и прочее.:winkw:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

По_здрав за всички хиенки!:lol:

vbox7.com/play:a3263b7f

Малце на гръцко бие ама регион кво да праиш.:grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Sweety написа:
vyara написа:
ами ако жената е влюбена, защо да не го съблазнява?
Нали любовта била всичко! Ами ако е той е влюбен...
:winkw:
Любовта! Айде сега оправдания. Защо се смесва химията с любовта не мога да разбера. Любовта не е желанието за чукане. Прелъстява се не от любов, ами от другото. Влюбени! Как ли пък не! Да не са на 16! :winkw:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта написа:
Тва пък де го прочете, не помня да съм го писала някъде,
но всеки отговаря за собствените си постъпки, нали,

и най-вероятно не жената се е клела във вярност на другата жена,
пред бога и пред хората, докато смъртта ги раздели и прочее.:winkw:
Тъй, тъй. Като се завърти някоя хиена около мъжа ти, ела да ти ги кажа аз тез работи. :lol:
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Амаранта написа:Уловката е, че не винаги "правилното" води до щастлива развръзка,
уви...така е :( тогава се появява въпросът дали "правилното" е наистина правилно. и за трите страни.
във всеки случай няма еднозначен отговор.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

windcolours написа: аз не познавам здравомислеща жена и не съм чувала за женски индивид в природата, които да не искат най-доброто за себе си и за поколението си.
аз познавам. Жени (това май трябва да е с малка буква), които нямат избор, нямат идея, нямат ... и създават съответното поколение ... нямащо ... и водено единствено от първични инстинкти. Не вярвам да не си се сблъсквала с такива екземпляри на човешката природа!

Аналогията е copy. Мъжете обичат да определят амбициозните жени като хиени :grin:
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа:Ти само за мъжете ли говориш? Аз нямам предвид само мъже.
И кво викаш, щом не е младо момче, ще е някой огризан, опърпан... :lol:
Изобщо не само за мъже. И не е задължително да е опърпан. Гризнат - със сигурност. Няма начин.
Всеки свестен мъж над 25 годишна възраст е станал нечия жертва. Нека се правят на "силен пол".

темата съФсем отиде OFF :rotfl24:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Елинида написа:
windcolours написа: аз не познавам здравомислеща жена и не съм чувала за женски индивид в природата, които да не искат най-доброто за себе си и за поколението си.
аз познавам. Жени (това май трябва да е с малка буква), които нямат избор, нямат идея, нямат ... и създават съответното поколение ... нямащо ... и водено единствено от първични инстинкти. Не вярвам да не си се сблъсквала с такива екземпляри на човешката природа!
те не са здравомислещи. аз говорех за здравомислещите.
Елинида написа:Аналогията е copy. Мъжете обичат да определят амбициозните жени като хиени :grin:
не съм чувала подобно определение, но да приемем, че наистина твърдят така. Ако разсъждаваш като тях - твоя воля. Ако ли не-няма какво да ги цитираш -нека си приказват...:-)
Последно промяна от windcolours на 17.08.10, 13:16, променено общо 3 пъти.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Елинида написа: темата съФсем отиде OFF :rotfl24:
нормално. обратното би било ненормално:lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:Тъй, тъй. Като се завърти някоя хиена около мъжа ти, ела да ти ги кажа аз тез работи. :lol:
Аааа, разбрах - когато някой друг е влюбен, това е химия и няма значение,
ако си ти, тогава е истинско влюбване, и онази е "кучка",
ако ти флиртуваш с женени мъже е закачка и веселба,
ако някоя флиртува с твоя, тогава е лошо и тя е лоша. Сори. Така го разбрах всичкото до тук.:shy:

ПП А моят мъж е пълнолетен от доста време и съответно отговаря за постъпките си.
То ако разчиташ да е с теб, щото никоя друга не го иска..., пиши я бегАла работата.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Амаранта написа:
vyara написа:Тъй, тъй. Като се завърти някоя хиена около мъжа ти, ела да ти ги кажа аз тез работи. :lol:
ако някоя флиртува с твоя, тогава е лошо и тя е лоша. Сори. Така го разбрах всичкото до тук.:shy:
Къде ги казах всичките тези интерпретации!?
Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Амаранта написа:
Елинида написа:...

Тук си права. Ако мъжът е пълнолетен, носи пълната отговорност за действията си.
Да, ако пълнолетието е 140 IQ и нагоре :bigsmile:
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Ми този женения защо се поддава на съблазни, М? :grin:
Ако твоят мъж започне да си го търси ... приятелки-неприятелки ... не ГИ обвинявай плз :)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Елинида написа: :rotfl24::rotfl24::rotfl24: Ми този женения защо се поддава на съблазни, М? :grin:
Ако твоят мъж започне да си го търси ... приятелки-неприятелки ... не ГИ обвинявай плз :)
Ти имаш някоя приятелка, предполагам. Сега си представи, че те с мъжа ти въртят секс зад гърба ти. И ти разбираш в един момент. Тя, твоята лична приятелка с твоя мъж. Имат хората право, пълнолетни и пр., нали така, и си го използват с пълна сила. Какво правиш ти? Прощаваш й и продължавате здравото си приятелство, а него обвиняваш за всичко и той понася някакви последствия?
Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

БоЕВ написа:По_здрав за всички хиенки!:lol:

vbox7.com/play:a3263b7f

Малце на гръцко бие ама регион кво да праиш.:grin:
Не бие на гръцко, ами си е :grin:
Ей ти ориджинала :)
www.youtube.com/watch?v=5NmeygzVNaM
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

vyara написа:
Елинида написа: :rotfl24::rotfl24::rotfl24: Ми този женения защо се поддава на съблазни, М? :grin:
Ти имаш някоя приятелка, предполагам. Сега си представи, че те с мъжа ти въртят секс зад гърба ти. И ти разбираш в един момент. Тя, твоята лична приятелка с твоя мъж. Имат хората право, пълнолетни и пр., нали така, и си го използват с пълна сила. Какво правиш ти? Прощаваш й и продължавате здравото си приятелство, а него обвиняваш за всичко и той понася някакви последствия?
Имам ... доста приятелки.
Няма как да въртят секс зад гърба ми :-) Аз къде съм? :rotfl24:
Ей тук е ключето! (който разбрал - разбрал! Няма да се впусна в обяснения) :rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Елинида написа: Имам ... доста приятелки.
Няма как да въртят секс зад гърба ми :-) Аз къде съм? :rotfl24:
Ей тук е ключето! (който разбрал - разбрал! Няма да се впусна в обяснения) :rotfl24:
Щом казваш, че няма как, няма да лъжеш я!
Изображение
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Амаранта написа:

ПП А моят мъж е пълнолетен от доста време и съответно отговаря за постъпките си.
То ако разчиташ да е с теб, щото никоя друга не го иска..., пиши я бегАла работата.
Тук стана интересно :rotfl24:
Оставете ги собствените си мъже и любовниците ... говорехме за Бургас, морето и неговите трудови хора ...

Ами готини са бургазлии/ки! Колоритни!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:Къде ги казах всичките тези интерпретации!?
Чета между редовете.:lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Елинида написа:
... говорехме за Бургас, морето и неговите трудови хора ...

Ами готини са бургазлии/ки! Колоритни!
Е, на мен Бургас и бургазлии ми харесват, имам и сестра там (която прописа, е не точно стихове, де, в интерес на истината стана криминален репортер там, мъ пак пише, кво:lol:), и покрай нея се запознах с доста хора, все интересни (не от контингента, данси помислиш нещУ), е, то си има различни прослойки, групи и кръгове, естествено,

освен това, и атмосферата е друга там, рекох го още в началото.:winkw:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Елинида написа:
Амаранта написа:

Вере, хиените се въртят само около леш
кажи тигрица, или леопард-дама по добре
Последно промяна от Kent на 17.08.10, 14:33, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Елинида написа:Има ХОРА. По-истински и по-човеци (да ме прощават варненци).
Начи, тва е много гаден клуб. По отношение на мене говоря! 99% от случаите, когато дискутираме нещо, накрая или излиза че не съм знаел, или че съм грешал, или чисто и просто съм се минал.
Баси бе, знам си още като пуснах тая тема, усещам че нещо не ми е на тамън и чак сега светнах! Ми на мене всичките морски риш приятели само от Варна бе! Що бе, ЩО бе не заложих на конкуренцията, та да се видя с хора?!
Кво нещо?!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Green Light написа:
Елинида написа:Има ХОРА. По-истински и по-човеци (да ме прощават варненци).

мхм..варненци сме византийци, а бургазлии са гърци за тва:lol:
визнтийците са лошави, интраверти и негостоприемни темерути
с имперско мислене:rotfl24:
за разлика от обитателите на слънчева гърция
които почти като италианките:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

С женени мъже?! Отврати-тел-но! Лоши, лоши момичета!
Публикувай отговор