Специална тема за лигавщини

Все същите
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
latrevw написа:______________________:
Глас от преизподнята ли чувам?:roll:

Остана ли някой който да не е плюл още по БоЕВ?
А - да! Безобидната липсва та картината да е пълна.:lol:
Знаеш ли кое ме задържа в този форум? Това, че различните мнения се споделят и отстояват в рамките на добрия тон. В повечето други форуми го няма елементарното уважение и желание да се погледне от чуждата камбанария и да се приеме противоположната гледна точка. Не изисквам да я приемеш за своя, нито да я разбереш, нито да се съгласиш с нея. А да приемеш,че другия има право на нея. Можеш да изкажеш своята, да я отстояваш, но не и да се сърдиш, когато отсрещната страна не заема твоята позиция. Мисля, че повечето хора в този форум са толерантни. Бъди такъв и ти вместо да искаш бан. И ще видиш. че нещата никак не са толкова страшни.

Казвам ти това спокойно и се надявам да ги прочетеш спокойно. Инак няма да схванеш какво е посланието ми.:-)
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Неф

Мнение от Неф »

ОФФ,
то пак разправия ли имало,
еййй
марш всички да почивате,
скандалжии недни
:(

Изображение
те тук
Изображение
горещо ви препоръчвам
Изображение
да си охладите страстите

Изображение

Изображение
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа:Единстевното което исках е темата ми да остане чиста - много ли искам?
ма напиши го у началото бре брадчед :bigsmile:
не кога шегаджийския кон улети у реката :winkw:
предполагам никой няма да се изгаври с подобна молба :beer:
иначе просто взимаме "на шега" воплите и си мислим, че е подканяне да си продължим шегобийстването
знаеш как се развива тук всяка една тема :lol:- има собствен живот и не държи "сюжетната линия на автора"
:winkw:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Неф

Мнение от Неф »

БоЕВ написа:
Неф написа:Тая тема нямаше ли друго заглавие?!

Боев, що така? :roll:
Язък за мостовете ми, олигавени излизат, че са.
:mad:
Имаше.
Така щото така.
Трий.
В темата се проточи сладострастна лига и просто нямаше как да не изтрия поне това което можех - сори!
Ти верно ли изтри снимките?
еййййй

пкд'р
йф'кф йрс

Изображение
ид пд йву

Изображение
лир'ур кд мдтд

Изображение
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

БоЕВ написа:
Sweety написа:...
аууу Боев! ...
Аууу Суйти! Думи като: гъз, путка, хуй, свирка и чукане са мнооо грозни и водят до лисичи припадъци изтънчените души дето никогиш не са ги чувАле, камо ли споменавАле.

Ти от тях ли си?
Аууууу! Като за мене не си се постарал даже и звездички да слагаш тук там в тия грозно думички:lol:
Добре, де...аз пък няма да споменавам какъв цвят ми е дилдото
Блажени са бедните духом
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

БоЕВ написа: Гъркинята не е читав човек, не си заслужава да се караме заради нея, идва тук отвреме на време и си заформя скандалче, а селд това изчезва за около месец-два. Мен лично ме подразнихте ти и Сандо с неадекватните си реакции. А гъркинчето...кво да тикажа, да не съм го предупредил да ме хокаш. Единстевното което исках е темата ми да остане чиста - много ли искам?
Изобщо не смятам да те взема на сериозно :-)

Само за протокола - гъркинята се вясва отвреме навреме, защото пътува много. Обича пътешествията, а не на всякъде има инет. Скандали не обича и винаги се старае да обръща и най-упоритите опити за такива на шега. Идва тук най-вече заради най-образните пътеписи, придружени със снимков материал от прекрасни места, които може и никога да не посети лично.

Аре, че стана много :grin:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Sweety написа: Добре, де...аз пък няма да споменавам какъв цвят ми е дилдото
чай ся бре! :roll:
това за гъза ли беше?
съвсем сериозно питам!
не съм светнат у играчките как се наричат освен тия с радиоуправление
или па сбърках думата с нещо друго.. :roll:
е ся ще отворя уикипедията
баси, там що нищо не пише?!
ма кат гледам линковете дето изскачат от гуглето за продажби...си прилича на обикновен хуй направен от дърво, стомани с примеси, смоли, силикони...
:roll:
сиреч вибратор или там кото... ма без батерии а те не фаща ток
и без вибрации
ей!
требе специална тема да направите
за просвещение нещо
б@си..
6 пъти се редактирах
Последно промяна от WALL-E на 18.08.10, 23:55, променено общо 1 път.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

sandmaN написа:
Sweety написа: Добре, де...аз пък няма да споменавам какъв цвят ми е дилдото
чай ся бре! :roll:
това за гъза ли беше?
съвсем сериозно питам!
не съм светнат у играчките как се наричат освен тия с радиоуправление
или па сбърках думата с нещо друго.. :roll:
е ся ще отворя уикипедията
баси, там що нищо не пише?!
питай някой батко по-голям от тебе:blum:
П.С. Като се видим, ще ти кажа...:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Sweety написа: питай някой батко по-голям от тебе:blum:
П.С. Като се видим, ще ти кажа...:winkw:
да бе..ще си умра така кат марцина незапознат
аре светнете ни бре! :pray:
ние как ви светкаме за световните проблеми и решенията им, изкуствения интелект, готвенето на манджи, гледките в космоса, проблемите с глобалното затопляне на отношенията..опс, просто затоплянето.. :roll:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

sandmaN написа: ние как ви светкаме за световните проблеми и решенията им, изкуствения интелект, готвенето на манджи, гледките в космоса, проблемите с глобалното затопляне на отношенията..опс, просто затоплянето.. :roll:
...е и ква файда от това?!!!!
ние се интересуваме само от едно!:winkw:
дил-до! дил-до! дил-до!:grin:
:blum:
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Sweety написа: ...е и ква файда от това?!!!!
ние се интересуваме само от едно!:winkw:
дил-до! дил-до! дил-до!:grin:
:blum:
му-са-ка, му-са-ка,.... :blum:
добре де и палачинки от време на време
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

харесах си нещо от днешния зодиак :-)

"Не можеш да казваш, че обичаш, ако не обичаш събратята си, хората, защото взаимоотношенията са така преплетени, че е невъзможно да обичаш едни, без да обичаш другите."
нема а казвам :bigsmile:

не вярвам и у зодиите макар да са статистика с усредняване на медианата
но имат и попадения в коментарите :winkw:
:-) :drink:
/таз икона е щот поливам и 2-та ми празника :-)/
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Елинида написа:...

Само за протокола ...
Това, че си гъркиня или пък се смяташ за такава си е твой проблем, това, че си женена за грък си е твое право - не ми харесваш като човек, като излъчване. Присъствието ти ме дразни. Но няма как, има хора дето те харесват и ще трябва да намерим начин да не си пречим взаимно. Не се лигави в мой теми и няма да се налага да ти се извиняват заради мен. А аз ще забравя, че съществуваш.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Превръщаш принципни несъгласия в личностни конфликти обаче, пак.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:Превръщаш принципни несъгласия в личностни конфликти обаче, пак.
Защо мислиш така?!
Какво лошо има някой да си има личностен конфликт. Или да каже, че не харесва някого.

Аз не харесвам определен тип поведение и съответно хората, които го проявяват. От кой ъгъл ще ми погледнеш изказването?
:blink::lol:
И едното не е ли следствие от другото. Не че ми се спори или обяснява, просто си казвам мнението :blum:

Ми не ми харесва като човек и въобще не съм длъжна да обясня на база на какво / че и да почне някой да ми обяснява, че има сто камбанарии./
Последно промяна от Semiramis на 19.08.10, 09:35, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:
Мнемозина написа:Превръщаш принципни несъгласия в личностни конфликти обаче, пак.
Защо мислиш така?!
Какво лошо има някой да си има личностен конфликт. Или да каже, че не харесва някого.
И едното не е ли следствие от другото.

Аз не харесвам определен тип поведение и съответно хората, които го проявяват. От кой ъгъл ще ми погледнеш изказването?
:blink::lol:

Ми не ми харесва като човек и въобще не съм длъжна да обясня на база на какво / че и да почне някой да ми обяснява, че има сто камбанарии./
Принципно няма нищо лошо и сигурно е нормално, да. И очевидно - неизбежно.
Сега, моля, не ме питайте за градивни и смислени предложения, защото нямам такива.
На когото както му харесва в края на краищата.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
Сега, моля, не ме питайте за градивни и смислени предложения, защото нямам такива.
аз още спя /с второ кафе :(/ и се редактирах, че не си се разбирах сама. :lol: мерси, че си ме разбрала.
добре си поговорихме.
Изчезнам и ви пожелавам усмихнат ден и никакви излишни нерви.
:bigsmile:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:
Мнемозина написа:
аз още спя /с второ кафе :(/ и се редактирах, че не си се разбирах сама. :lol: мерси, че си ме разбрала.
добре си поговорихме.
Изчезнам и ви пожелавам усмихнат ден и никакви излишни нерви.
:bigsmile:
Ох, извинявай. :lol:
Ей така като разбереш някого, и вземе, че секне разговорът. :blum:

Кажи ми тогава какво да прави човек с:
1. Тия, дето ги харесва, но не е съгласен с тях.
2. Тия, дето не ги харесва, но е съгласен с тях.

С другите е лесно. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:...

Начи срещу нас живее едно семейство възрастни майка и син. Майката беше учител, сина май е учен някакъв метеоролог ли де е... Видях го по телевизията веднъж. Или социолог да беше. Не помня. Майката известно време по заместване даже ми преподаваше. Биология. Сега е мноого възрастна. Супер тихи хора, поздравявам ги редовно, но късогледи ли са, що ли, всеки път се изненадват някак и така ме отминават без едно кимване даже. Изглеждат като тези, които и на мравката път правят, симпатични са ми били винаги.
Тяхната противоположност живее под нас. На възраст колкото мене. Само ще кажа, че е този род човек, който без да е борец или мутра, страстно желае да е, и много старателно играе тая роля. Тероризира всички под 8 и над 80 години, строг е и е справедлив с тях, и е страшилище за всяка жена със счупен крак или поне две ръце.
Веднъж значи една кола ме запуши без всякакъв шанс да изляза. Случи се, че бях поел ангажимент да свърша нещо с колата, освен това имах и работа и нито да зарежа колата и да тръгна с такси, нито пък да чакам. 10 минути блъсках по капака на тая кола виках, обикалях... бе не бях стигнал до пукане на гуми, обаче бях много близо(тва е шега де, пукането на гуми е най- великата простотия и за мене е нарицателно). Квартала седна да яде пуканки и да гледа какво ще направя и каква ще е развръзката. Всеха да ми разтриват рамената един ми вееше с кърпа и отвсякъде слушах съвети с ляво или с дясно круше да подходя по въпроса и да подскачам за да съм по- бърз в краката.
"Мутрата" тича наляво надясно, блъска по вратите, пита в магазините, ритна една две коли без връзка със събитията... чудя се как някоя линейка не дойде. Викнах му няколко пъти че ми лази по нервите и да си ходи, но той кажи речи от мене друго не е чул, така че тва не му прави никакво впечатление вече.
След малко излиза този който живее отсреща заедно с още един. Другия човек трябва да му е някакъв роднина отива с небрежен вид до виновната кола тръгва да си отваря и ме поглежда предизвикателно "а кажи ми нещо" Квартала замира. Аз му казвам. Той ми вика в стил къв е проблема, казвам разкарай колата защото вече треперя...
И в тоя момент "мутрата" взима думата. Отсрещната страна осезаемо се кефи и се почва ела ми бе, ела ми бе, педерас, кретен, мама ти, и твойта майка също... Моя съсед отсреща също се включва, нещата се разрастват.
И моите откровени напъни да махна колата и да тръгна стават нещо незначително, и изобщо народа почва да се чуди аз какво правя там и защо им преча на тия хора.
По неволя заставам по средата и арбитрирам срещата. Мутрата бълва педерас, кур и путка, а отсреща отвръщат че те са в правото си. Защо бе викам, кво право, бе глей къде си спрял? Ами леля ми е зле, казва "шофьора". Свързвам че става въпрос за възрастната учителка. Гледам сина и вече е сив от мъка, но това не му пречи да се разправя до бога.
И по едно време вече наистина трябваше да взема отношение. Мутрата е мой защитник, учения - враг. Гледах, гледах, да ти кажа и се разкрещх на всички. Отпуших си се мъжки, персонализирах нещата и върху единия и върху другия. Докарах го до пробивната сила на лазер за военни нужди. Тва до сега беше роса. Народа се разбяга, малките деца ревнаха и прозорци взеха да се затръшват. Сипах обиди наляво и надясно, докато действително ги натиках по домовете им. И двамата. После възпитано, с една салфетка попих пяната по крайчеца на устните си.
Така трябва да се действа.
Само дето сега гледам да не се прибирам по светло много много. И командировки ходя по- често. Но тва е.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Сипах обиди наляво и надясно, докато действително ги натиках по домовете им. И двамата. После възпитано, с една салфетка попих пяната по крайчеца на устните си.
А с колата кво стана не разбрах? :shy::rotfl24:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа: Сипах обиди наляво и надясно, докато действително ги натиках по домовете им. И двамата. После възпитано, с една салфетка попих пяната по крайчеца на устните си.
Бе със срещата успях, но на моя роднина му свърших работа чак на другия ден. Доста кален номер беше тва запушване
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
vyara написа:
Бе със срещата успях, но на моя роднина му свърших работа чак на другия ден. Доста кален номер беше тва запушване
Майтапех се.
Иначе хубав пример. :winkw:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Мнемозина написа:...

...
И по едно време вече наистина трябваше да взема отношение. Мутрата е мой защитник, учения - враг. Гледах, гледах, да ти кажа и се разкрещх на всички. Отпуших си се мъжки, персонализирах нещата и върху единия и върху другия. Докарах го до пробивната сила на лазер за военни нужди. Тва до сега беше роса. Народа се разбяга, малките деца ревнаха и прозорци взеха да се затръшват. Сипах обиди наляво и надясно, докато действително ги натиках по домовете им. И двамата. После възпитано, с една салфетка попих пяната по крайчеца на устните си.
Само дето сега гледам да не се прибирам по светло много много. И командировки ходя по- често. Но тва е.
:lol::lol::lol:
Не че мога да кажа нещо, то всичко си е в твоя разказ.
Така де, да се обадя, че съм го видяла и че съм се разсмяла. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа::snacks:

п.п. баси, човек да не вземе да иде на почивка... глей кво испуска... егатисиму значи...
Забавно ли ти е?
никак... ама какво да напиша, като половината не се чете, щото си го изтрил...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

хм... все си мисля, че личност и принцип са дълбоко свързани думи... и няма как да не преминават от едно в друго...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
хм... все си мисля, че личност и принцип са дълбоко свързани думи... и няма как да не преминават от едно в друго...
Точно колкото "несъгласие" и "конфликт". Но не по същия начин. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
сър Айвънхоу написа:
айде, не се спирай... спомени и за удара по главата с лимоново резенче, на което е прикрепена златна тухла... ще те разбера... споко! :grin:
Bella Ciao
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:... После възпитано, с една салфетка попих пяната по крайчеца на устните си.
..
:good:
...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ееееее, най-накрая нещо за четене...
Thank you very muchchchc!:-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа:
сър Айвънхоу написа:
айде, не се спирай... спомени и за удара по главата с лимоново резенче, на което е прикрепена златна тухла... ще те разбера... споко! :grin:
Извинявай мислех, че искаш да си поговорим, пък то било друго. :grin:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:Извинявай мислех, че искаш да си поговорим, пък то било друго. :grin:
Ох, и аз се успокоих заради царевичката. За малко да си помисля, че влага нещо лично. :lol:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Извинявай мислех, че искаш да си поговорим, пък то било друго. :grin:
:shocked: кога сме си говорили тук? альооо, админите! кога пуснАхте таз възможност и не сте ма уведомили? ни може така щъ знайти!
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Гъркинята не е читав човек, не си заслужава да се караме заради нея, идва тук отвреме на време и си заформя скандалче, а селд това изчезва за около месец-два. Мен лично ме подразнихте ти и Сандо с неадекватните си реакции. А гъркинчето...кво да тикажа, да не съм го предупредил да ме хокаш. Единстевното което исках е темата ми да остане чиста - много ли искам?

Боев, Жена ми е четвърт гъркиня /ромейка/
и е скандалджийка особено на заплатено време
ко да и предам:lol:
п.п. Мен ме знаеш:lol:
и аз си знам:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
Начи има един филм "Нищо друго освен истината" Там една журналистка влиза в затвора защото отказва да разкрие източника на информация която злепоставя правителството и е обект на националната сигурност. Затварят я за една година в ареста, мъжа и я напуска, сина и е на 7 и страда ужасно.. Обекта на статията също е жена и заради отказа на журналистката я подозират, разпада се и нейното семейство губи работата си, накрая дори я убиват. Вестника в който пише журналистката е осъден да плаща по 10 000 долара глоба на ден докато тя не каже кой е издал инфото. Настиск не ами смазваща преса направо. Седи в затвора, даже накрая я осъдиха и на още две години затвор отнеха и детето, бе само дето не я подложиха на мъчения с нажежено желязо. "Няма да издам казва, това е неморално и е против принципите ми"
А адвоката и вика бе аз не защитавам принципе, бе! Защитавам те тебе!
А после пред апелативния съд им разправя на съдиите. Веднъж вика на моята клиентка и рекох, че аз не защитавам принципи, а нея, нейната личност! После обаче взех да си мисля дали това е така. За мен- вика- истината е следната. Между принцип и личност няма разлика тогава, когато става въпрос за велики хора!
Аватар
Глас в пустиня

Движиш се в парка, а насрещати от ония охранени и нагли бездомни псета - махваш му с ръка и му казваш да се маха, а то ръмжи и те обикаля, тупваш с крак, махаш отново с ръка да го прогонишо, ама проклето псе вече почва да ти налита и тогава точно принципното ти несъгласие(със свободното отглеждане на кучета по улиците) прераства в личностен конфлик и му набиваш два шута на помиара и нещата се умиряват до следващия път.
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа::snacks:

п.п. баси, човек да не вземе да иде на почивка... глей кво испуска... егатисиму значи...
Забавно ли ти е?
никак... ама какво да напиша, като половината не се чете, щото си го изтрил...
Никога изтритото не е било за четене, така че не си изтървал много. бяха снимки, най-обикновени. публикувани с цел да повдигнат тонуса на клубарите и да създадат настроение.
Покапаха, обаче, по тях сладострастни лиги и се наложи да бъдат изтрити.
Няма драма или гледаш снимки, или бършеш лиги по монитора - кой квот му харесва и квот го забавлява.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа: и му набиваш два шута на помиара и нещата се умиряват до следващия път.
аааа! насилие над животни! 3 000 лева глоба :rotfl24:
не си чел закона май :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
Гъркинята не е читав човек, не си заслужава да се караме заради нея, идва тук отвреме на време и си заформя скандалче, а селд това изчезва за около месец-два. Мен лично ме подразнихте ти и Сандо с неадекватните си реакции. А гъркинчето...кво да тикажа, да не съм го предупредил да ме хокаш. Единстевното което исках е темата ми да остане чиста - много ли искам?

Боев, Жена ми е четвърт гъркиня /ромейка/
и е скандалджийка особено на заплатено време
ко да и предам:lol:
п.п. Мен ме знаеш:lol:
и аз си знам:rotfl24:
Не те разбрах! Ама така като гледам и ти не си ме разбрал. Значи сме квит.:grin:

Говорейки за "гъркинята" визирам елинида, защото ник-а й в дира е такъв, пък и има претенции да се нарича гъркиня.
Не съм правил генерални обобщения относно родените отрочета от женски пол с родители имащи гръцко самосъзнание.
Всъщност, "гъркинята" тук се самоназова "елинида" защото в дир-а бяха така любезни да й обяснят, че разликата между грък и елин е като разликата между циганин и ром. В Гърция до ПСВ е било обидно да наречеш някого грък.

Та какво искаше да ти кажа да предадеш на жена си?

И междудругото, ромей не е етническа принадлежност.
Аватар
Глас в пустиня

sandmaN написа:...
аааа! насилие над животни!...
Дръжки!:lol:
Това си е чиста самоотбрана, дори и не я превишаваш, защото отразяваш атаката със същите средства каквито има и атакуващия, а именно: крайници, зъби и нокти.:grin:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа: Това си е чиста самоотбрана, дори и не я превишаваш, защото отразяваш атаката със същите средства каквито има и атакуващия, а именно: крайници, зъби и нокти.:grin:
кажи го на природозащитното лоби, което прокара закона за административното наказание у такива случаи на неизбежна отбрана :lol:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

"Новият супергерой в турската анимация се казва... Супер Рамазан, съобщават турски медии.

Сериите с приключенията му ще радва турските деца по държавната телевизия ТРТ по време на свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

Анимацията разказва за 8-10-годишно момче на име Рамазан, което получава свръхспособностите си, след като дръжката на лопата за хляб го удря по главата."
:rotfl24:
Публикувай отговор