малцина са като тебе..евала!Ън написа:
Аз на 03.04.2006 щях да умра на пътя и от тогава пълзя като охльов. Нека да изглеждам смотан. Джигитите да се трепат- не ми пука.Кофти е обаче, че обикновенно завличат невинни в тяхното безумие...
Българска краставица
- windcolours
аз пълзя щото страхлив по природа:lol:windcolours написа:малцина са като тебе..евала!Ън написа:
Аз на 03.04.2006 щях да умра на пътя и от тогава пълзя като охльов. Нека да изглеждам смотан. Джигитите да се трепат- не ми пука.Кофти е обаче, че обикновенно завличат невинни в тяхното безумие...
другаде предпочитам....джигит:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
да не са ти свършили батериите за ВОВ? 
грижовен съм бре...просто грижовен
п.п. ".. а мъжа на опашката недоволно: а за мен 1 кило- аз ще ги ям!
" 
грижовен съм бре...просто грижовен
п.п. ".. а мъжа на опашката недоволно: а за мен 1 кило- аз ще ги ям!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- snowprincess
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Мечтите са безплатниOzzie написа:предпочитам да съм охлюФФ в скута на някоя медицинска сестричка, да речем с около 10 години по- млада от мен, с влажен поглед и стегнат балкон...БоЕВ написа:По-добре да умреш като джигит от челен сблъсък отколкото като охлюв в скута на медицинска сестра.
аре стига, че се размечтах
- Глас в пустиня
- Green Light
Да, и на мене не ми пука дали изглеждам или не изглеждам смотан. Аз също СЕ ОПИТВАМ да карам предпазливо. Напоследък, обаче все ми се случва да бързам. От тва видеонаблюдение забравих как ми изглежда талона вече.Ън написа: Аз на 03.04.2006 щях да умра на пътя и от тогава пълзя като охльов. Нека да изглеждам смотан. Джигитите да се трепат- не ми пука.Кофти е обаче, че обикновенно завличат невинни в тяхното безумие...
Но независимо колко бързам не изпреварвам, ако нямам видимост.
- Piqndurnik
Като влиза човек от Австрия в Германия, все едно на границата някой мята флаг за летящ старт. 
Ама си е разбираемо де. Като се прибирам с колата в Словения и Австрия магистралата не е пригодена за високи скорости. На всичко отгоре в Австрия, където не е в ремонт, е ограничена на 100 км/ч, а от там идват не само снимките, а и точките. С влизането в Германия пада ограничението и ми идва мисълта "още 150 км и отварям бирата". Газззззз. А А8 по принцип е кофти магистрала - тясна и претоварена, но все пак си е пригодена за бързо каране.
Ама си е разбираемо де. Като се прибирам с колата в Словения и Австрия магистралата не е пригодена за високи скорости. На всичко отгоре в Австрия, където не е в ремонт, е ограничена на 100 км/ч, а от там идват не само снимките, а и точките. С влизането в Германия пада ограничението и ми идва мисълта "още 150 км и отварям бирата". Газззззз. А А8 по принцип е кофти магистрала - тясна и претоварена, но все пак си е пригодена за бързо каране.
Наздраве