На вниманието на варненци:
Кубинско цунами ще залее Варна за два дни ...
На 27ми и 28ми август Варна ще се превърне в център на кубинските танци и страст . Градът и к.к. Златни пясъци ще са под влиянието на земетръсното парти Cuban Vibes Gold Edition.
Гранд Мол Варна става любезен домакин на началото на кубинското „бедствие”, където привечер школи за кубински танци от цялата страна ще представят кубинската култура. Гостите на търговският център ще се зап...ознаят със стиловете в салсата, чувствената бачата, веселото меренге и ще имат възможността да танцуват със звездите на салсата в България.
През втория ден мероприятието ще бушува на територията на най-иновативния курорт по българското крайбрежие – „Златни Пясъци”. Точно в 18:00 ще пресветнат и първите светкавици в клуб „PR”, където започват отворените уроци по кизомба и салса. Признати български преподаватели, тъкмо завърнали се от Португалия ще представят най-горещите за годината движения и танцови фигури.
Същинската буря ше се разрази, когато след края на уроците, всички ще се изсипят като проливен дъжд на шествие из улиците на курорта.
Организаторите на цялото мероприятие са подготвили невероятна шоу-програма с хора на кокили, огнено шоу, капоейра и горещи танцьори върху подвижна сцена.
Партито ще продължи до ранни зори в клуб „PR”, а за настроението на феновете ще се грижи най-добрият DJ на кубинска музика в България – Диан.
Събития :)
В неделя, 29.08.2010 в Коктейл-бар PUNTA CANA (Крайморска алея, срещу р-т "Годзила")
ще се проведе конкурс "МИС И МИСТЪР "ЛАТИНО PUNTA CANA" 2010".
Специално участие и водещи на шоуто ще бъдат ПАМБОС и МАРИЯ АГАПИУ.
Тяхната танцова група Los Pambos ще направи вечерта вълнуваща, пламенна, незабравима...~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫
Спектакълът, който Ви очаква е с подкрепата на всички варненски, пловдивски и шуменски школи по латино танци!!! :)
Вече се настройвате за вихъра на танца, нали?!
~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪
ще се проведе конкурс "МИС И МИСТЪР "ЛАТИНО PUNTA CANA" 2010".
Специално участие и водещи на шоуто ще бъдат ПАМБОС и МАРИЯ АГАПИУ.
Тяхната танцова група Los Pambos ще направи вечерта вълнуваща, пламенна, незабравима...~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫
Спектакълът, който Ви очаква е с подкрепата на всички варненски, пловдивски и шуменски школи по латино танци!!! :)
Вече се настройвате за вихъра на танца, нали?!
~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪ ~~♫♪♪♫~♥~♫♪~♫♪♪♫~♥~♫♪
- Green Light
Елинида, кажи нещо за огненото шоу, русите мадами, латино ц ъ ритми и купони на плажа, че тука само бач, бе егати.
П.П.И зъболекари. Начи не знам и не помня ама ако тука има некой зъболекар да не е смял гък да ми рече. Поне един месец ще ми е черна тая професия.
П.П.2 Оня ден аз ли бях подранил, той ли закъсня, ама пристига половин час след мене. Извинявайте казва. Бе, викам докторе, поне професията ти е такава, че колкото и да закъснееш може да си сигурен, че никой не те чака с нетърпение.
П.П.И зъболекари. Начи не знам и не помня ама ако тука има некой зъболекар да не е смял гък да ми рече. Поне един месец ще ми е черна тая професия.
П.П.2 Оня ден аз ли бях подранил, той ли закъсня, ама пристига половин час след мене. Извинявайте казва. Бе, викам докторе, поне професията ти е такава, че колкото и да закъснееш може да си сигурен, че никой не те чака с нетърпение.
Уффф, няма да ти казвам, а направо ще ти покажа (софийските фиести предстоят :) )Green Light написа:Елинида, кажи нещо за огненото шоу, русите мадами, латино ц ъ ритми и купони на плажа, че тука само бач, бе егати.
И има от всичко ... малко или много
Аааа, НЕ! От латино-шоу с всичките му атрибути не ми отивай при зъболекарите ...
Шока е пълен!
www.youtube.com/watch?v=8qyU3-s-Lg0
- Piqndurnik
Навремето в Габрово, в текстилните предприятия освен виетнамците работеха и една тумба кубинки. От тези години представата ми за кубинка не е мацка от Тропикана, а дебелогъза негърка, дето се шматка с ролки по главата из центъра. Наистина, готините мацки не бачкат в текстилната промишленост, ама пък от виетнамките имаше доста засукани парчета.
Интересното (т. е. сега ми е интересно, от днешна гледна точка), че почти нямаше смесени истории. Не е да не се е знаело - в малък град всичко се чува.
Интересното (т. е. сега ми е интересно, от днешна гледна точка), че почти нямаше смесени истории. Не е да не се е знаело - в малък град всичко се чува.
Наздраве