И се отдръпнете малко от монитора- от далече се вижда по- добре

много е хубава
Купете си по-големи монитори
бе не се сетих да клекна за линкНеф написа: Купете си по-големи монитори![]()
Sweety написа:бе не се сетих да клекна за линкНеф написа: Купете си по-големи монитори![]()
![]()
е нали го знаеш вицаНеф написа:Sweety написа:бе не се сетих да клекна за линкНеф написа: Купете си по-големи монитори![]()
![]()
да клекнеш ли?
разсмя ме, благодаря
Аз обикновено се дупя пред монитора като бързам в движение![]()
ни моето е виц,Sweety написа:е нали го знаеш вицаНеф написа:Sweety написа:бе не се сетих да клекна за линкНеф написа: Купете си по-големи монитори![]()
![]()
да клекнеш ли?
разсмя ме, благодаря
Аз обикновено се дупя пред монитора като бързам в движение![]()
![]()
аз обаче не го знам този за дупенетоако е виц де
Че тя е голяма, бе! Ти кликна ли върху нея?

вече дори е клекнала
е ми има го в много варианти, но аз ще ти предложа този вариант (току що го намерих в нета)Неф написа: ни моето е виц,
ни знам твоя.
Сподели, моля!
Sweety написа:е ми има го в много варианти, но аз ще ти предложа този вариант (току що го намерих в нета)Неф написа: ни моето е виц,
ни знам твоя.
Сподели, моля!
![]()
![]()
![]()
По какво се познава,че една блондинка е от Пловдив?
-Когато работи с компютъра и й кажеш "кликни",тя кляка...
...
дано не се разсърди Ън, че той малко докачлив си пада понякога
пък и стана случайно, като търсих да го намеря вица по така...с разработка...ама то такъв виц няма как да е много дълъг
Абе, добре са си облаците. На снимката изглеждат малко тъмни, но в действителност не саSweety написа:аз всъщност исках...
ако ми позволиш да ти отправя първата критика за картината...всичко зелено (моя любим цвят) страшно много ми харесва, обаче нещо облаците не ми влизат...