Една тема
Една тема
дето сме я дъвкали много пъти, но не мога да се въздържа да не пусна да прочетете и вие
http://www.svobodnablogaria.com/?p=1660&preview=true
поредната причина, поради която не мога да приема църквата като институция
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Re: Една тема
за съжаление, българските "духовници", или се занимават с далавери от типа "Кражби и разпродажби", или са пълни откаченяци...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
а, бисексуални харесваш ли?vyara написа:Коя тема по-точно? За обратните ли? Че те доста духовници са обратни, лицемерно е от тяхна страна. Не харесвам нито духовници, нито обратни.
шегувам се, да темите може би са две - и за църквата, и за обратните, но и двете сме ги обсъждали. не че не мога пак страстно да се хвърля в спор.
прочетох и пак се ядосах много и спонтанно пуснах и на вас.
много ми станаха откачалките навсякъде и във всичко, чувствам се като в капан или като извънземна, нищо не разбирам и не мога да възприема, което все ме кара да мисля, че грешката е в мен. друго си е като ви прочета и вас
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Хората се фиксират върху разни неща, отъждествяват се с тях, чувстват се важни и с цел. Не ги мисли, те самите предостатъчно мислят за себе си.latrevw написа: много ми станаха откачалките навсякъде и във всичко, чувствам се като в капан или като извънземна, нищо не разбирам и не мога да възприема, което все ме кара да мисля, че грешката е в мен. друго си е като ви прочета и вас
знаеш ли, може би не са само българските духовници такивасър Айвънхоу написа:за съжаление, българските "духовници", или се занимават с далавери от типа "Кражби и разпродажби", или са пълни откаченяци...
гледах снощи пак една серия от "Династията на Тюдорите" - ами още от тогава, все едно и също - всичко е бизнес и лични интереси
мисля си, че съм атеист точно заради красотите, сътворени от църквата през вековете
за мен в източните идеи има много повече философия, красота и добродетели, ако щете.
п.п. пуснах темата, но пак трябва да бягам, вие пишете, че после с кеф да има какво да чета
- сър Айвънхоу
е, то така лесно: пускаш фитила и бегаш... и после се кефиш на гърмежите!latrevw написа:
п.п. пуснах темата, но пак трябва да бягам, вие пишете, че после с кеф да има какво да чета
Bella Ciao
Bella Ciao
Този отец Николай е егати амбициозното психо.
То бива алчност и стремеж към власт, ама неговото вече е извън пътя.
- сър Айвънхоу
абе, те всичките са куку. познавам един поп, дето под расото носи пречупен кръст и пищов...esti написа:Този отец Николай е егати амбициозното психо.
да не говорим, че повечето от тях са си алкохолици...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами зависи кое лице ще си избереш да идентифицираш с нея.latrevw написа:дето сме я дъвкали много пъти, но не мога да се въздържа да не пусна да прочетете и вие
Поначало най-амбициозните са и най-видими и съответно най-радикални в желанието си за видимост.
Сигурно има и други попове. Само че е по-трудно да ги съзре човек.
Аз май наскоро срещнах един такъв, но не се сетих да го разпитам за позицията му спрямо гейовете.
Panta rhei...
Да се хвана за поповете, щото с гейове много вземане даване си нямама и и слабо ме интересуват. Доскоро и аз си мислех, че мой дълг:lol: е да ги псувам под път и над път но...взеха да се появяват изключения което много приятно ме изненада.
http://www.pishtov.com/Cold_steel/Arhim ... shtita.htm
Савата, го познавам макар засега и виртуално. пишем в един и същи /бушкарфатърски/ чат. Прави чат пат лагери за деца близо до Пловдив, където освен вероучение и християнски ценности, на малките се преподава и основни понятия за боравене с оружие 8пневматично и газоово/, устройване на бивак сред природата /без после да остават следи/, оцеляване в дивото и прочее... Попа е голям катил и е в македония и Сърбия сега с велосипеда си /Манастири и разни други Свети места/...октомври ако не мине котка път ше се запознаеме на живо хахахаха виртуалните бушкрафтъри. хем не съм ходил никога в Средна Гора:lol:
вести от савата от македония
http://www.youtube.com/watch?v=UdQArmIv ... re=related
http://www.pishtov.com/Cold_steel/Arhim ... shtita.htm
Савата, го познавам макар засега и виртуално. пишем в един и същи /бушкарфатърски/ чат. Прави чат пат лагери за деца близо до Пловдив, където освен вероучение и християнски ценности, на малките се преподава и основни понятия за боравене с оружие 8пневматично и газоово/, устройване на бивак сред природата /без после да остават следи/, оцеляване в дивото и прочее... Попа е голям катил и е в македония и Сърбия сега с велосипеда си /Манастири и разни други Свети места/...октомври ако не мине котка път ше се запознаеме на живо хахахаха виртуалните бушкрафтъри. хем не съм ходил никога в Средна Гора:lol:
вести от савата от македония
http://www.youtube.com/watch?v=UdQArmIv ... re=related
Последно промяна от Kent на 09.09.10, 17:01, променено общо 2 пъти.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
о. Александър от Марян Горен, бивш военен пилот - полковник о.з., ми даде да сеи заредя батерията на фотото, като за целта включи някакав генератор, щото от община Елена крадяли ток от манастира /Горно Марянски/:blink:. Ко да кажа лошу за него. и обеща да ни венчае, когато имам път натам с кръщелните.
Общо зето кото паството, такива са му и митрополитите и зъботехниците и водопроводчиците.... и сички други.
Общо зето кото паството, такива са му и митрополитите и зъботехниците и водопроводчиците.... и сички други.
Тоя може да те изпепели с погледlatrevw написа:
П.П. Обаче ме изкефи като нарече папата- еретик.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Да, и аз така. Чувствам се като в обсада от чалгаджии, хомофоби, шит духовници-търговци, русофоби, американофоби, едиквосифоби. Плюс апологети на българиянатриморета, всички виШисти под ножа - те ни докараха до тая хава, циганитенасапун, дейбатурците, никвиджамиивбългария и подобни.latrevw написа:много ми станаха откачалките навсякъде и във всичко, чувствам се като в капан или като извънземна, нищо не разбирам и не мога да възприема, което все ме кара да мисля, че грешката е в мен. друго си е като ви прочета и вас
Буквално под обсада. мамка му!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- сър Айвънхоу
направо жив да те ожали човек... чудя се как още си жив просто...АВе написа: Да, и аз така. Чувствам се като в обсада от чалгаджии, хомофоби, шит духовници-търговци, русофоби, американофоби, едиквосифоби. Плюс апологети на българиянатриморета, всички виШисти под ножа - те ни докараха до тая хава, циганитенасапун, дейбатурците, никвиджамиивбългария и подобни.
Bella Ciao
Bella Ciao
Аве, а ние вече не сме под обсада щото сме се окопали/литнали.АВе написа:Да, и аз така. Чувствам се като в обсада от чалгаджии, хомофоби, шит духовници-търговци, русофоби, американофоби, едиквосифоби. Плюс апологети на българиянатриморета, всички виШисти под ножа - те ни докараха до тая хава, циганитенасапун, дейбатурците, никвиджамиивбългария и подобни.latrevw написа:много ми станаха откачалките навсякъде и във всичко, чувствам се като в капан или като извънземна, нищо не разбирам и не мога да възприема, което все ме кара да мисля, че грешката е в мен. друго си е като ви прочета и вас
Демек сме по-долни от обсадяващите или по-горни.
А, западаната врата винаги е отворена.
Не е като Блокадата.
Като гледа човек новини и чете вестници, така става. И аз даже го забелязах напоследък.АВе написа: Да, и аз така. Чувствам се като в обсада от чалгаджии, хомофоби, шит духовници-търговци, русофоби, американофоби, едиквосифоби. Плюс апологети на българиянатриморета, всички виШисти под ножа - те ни докараха до тая хава, циганитенасапун, дейбатурците, никвиджамиивбългария и подобни.
Ма не им вярвай толкова чак.
Panta rhei...