http://vbox7.com/play:668dd27c
Благодарим Ти Митко Бербатов!
- Житената Питка
- BOFH
Благодарим Ти Митко Бербатов!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Житената Питка
- BOFH
Понеже Варна, според оня призив на клуба на местната Атака, трябва да бъде на три морета, няма как да е сигурен човек.Елинида написа:Не позна ли по диалекта?Мнемозина написа:Мен пък ме затрогна човекът.
Виж какъв релаксиращ и уважителен рап. Ти друг такъв чувал ли си?
Само ми кажете къде е Почивка - да знам за всеки случай.
Във Варна :)
Човек не знае откъде го дебне някой варненец.
Panta rhei...
- Green Light
Питка, не ти гледам клипа, че сичко спи, па той сигурно ще е шумен(ти си Житената Питка)
Но аз нали знаеш че съм феномен? Тва съм аз. Начи аз съм славист и се интересувам и обичам футбол. Тва само по себе си е крайно противоречие, питай Елби.
Се едно.
Митко Бербатов е супер интересно момче. Талантлив, мързелив, умен и амбициозен. Изобщо не се държи като футболна звезда, много, много странен. Не желае формални почести, иска само аплодисменти, нищо друго. Много е показателно че не иска да играе в националния. Аз го разчитам като не искам БФС да са ми шефове(човека е профи) Гледай професионалиста и ще видиш къде е свежия вятър и къде е гнилоча. Аз от всички звезди които аз знам, в Европа най- лесно идентифицирам като човек който си иска да си работи професията и нищо друго- Митко Бербатов. МЮ му помагат- натиска им се БФС му пречат- маха се. Нито си къса потника нито нищо, обичм ви, във вас ми е сърцето, но работя другаде. Страшен пич. Язък че е ЦСКАр

П.П.
Славия ЦСКА 1:0
Иде Левски
Но аз нали знаеш че съм феномен? Тва съм аз. Начи аз съм славист и се интересувам и обичам футбол. Тва само по себе си е крайно противоречие, питай Елби.
Се едно.
Митко Бербатов е супер интересно момче. Талантлив, мързелив, умен и амбициозен. Изобщо не се държи като футболна звезда, много, много странен. Не желае формални почести, иска само аплодисменти, нищо друго. Много е показателно че не иска да играе в националния. Аз го разчитам като не искам БФС да са ми шефове(човека е профи) Гледай професионалиста и ще видиш къде е свежия вятър и къде е гнилоча. Аз от всички звезди които аз знам, в Европа най- лесно идентифицирам като човек който си иска да си работи професията и нищо друго- Митко Бербатов. МЮ му помагат- натиска им се БФС му пречат- маха се. Нито си къса потника нито нищо, обичм ви, във вас ми е сърцето, но работя другаде. Страшен пич. Язък че е ЦСКАр
П.П.
Славия ЦСКА 1:0
Иде Левски
- Piqndurnik
е нали хет-трик направи последно нашето момче на островаPiqndurnik написа:Има нещо сбъркано в островното първенство - превръща иначе не лоши футболисти в медийни звезди, дето почват предимно да пречат на терена. Ей го "нащо момче", ей го оня, спайсгърловия, че и немския балък.
БербатОв...аз изговарям БербАтов, ама шефа ми вика 'Еми, всички казват БербатОв'
Блажени са бедните духом
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light
- Green Light