далеч не означава, че едно (и също) е всичко
знам, да
БЯЛ
Remmivs написа:всичко е едно
далеч не означава, че едно (и също) е всичко
знам, да
БЯЛ

Стова си тук твърднетие пунтирах твоето горе. Всичко е едно се изтърка като отговор колкото и да е верен. Можеш просто да казваш 42 от тук нананататък и да си спестиш малко писанеGaspode написа:Бялото е черно.Remmivs написа:Атеизмът е вяра.
Добре де, невяра е.Gaspode написа:
Защо бе, аджеба, атеизЪмът да е вяра? От де на де?
"Не вярвам, че има бог" е доста различно от "вярвам, че няма бог". Няма догма в атеизЪма. Няма сляпа вяра. Що продължавате на бялото да викате черно не вдявам![]()
"Опиатите" на (една от) религиите...сър Айвънхоу написа:или 10 мита за атеизма...
сър Айвънхоу написа:
тихо и кротко, онзи виц за смешното име Мюлер ще се осъществи...
"бавно и полека
Европа ще се върне няколко века"...
Ти да не си решил да ставаш феминист?сър Айвънхоу написа:"Опиатите" на (една от) религиите...сър Айвънхоу написа:или 10 мита за атеизма...
тихо и кротко, онзи виц за смешното име Мюлер ще се осъществи...
"бавно и полека
Че той винаги си е бил, според мен. Аз лично съм не само против забрадките, ми против роклите, блузите, полите и куп други ненужни парцалки... Някое и друго бижу и в краен случай дантелено бельо (ако е много студено, примерноМнемозина написа:
Ти да не си решил да ставаш феминист?
Ясно, ясно.Gaspode написа:Че той винаги си е бил, според мен. Аз лично съм не само против забрадките, ми против роклите, блузите, полите и куп други ненужни парцалки... Някое и друго бижу и в краен случай дантелено бельо (ако е много студено, примерноМнемозина написа:
Ти да не си решил да ставаш феминист?)...
права си - рядко срещана умна феминистка!Мнемозина написа:
Е, не, не, чак феминистка не ставай.сър Айвънхоу написа:права си - рядко срещана умна феминистка!Мнемозина написа:
Реално ислямът изостава спрямо християнството с около шест века. С други думи, сега е на нивото на християнството от около XV век с всичкия му фанатизъм, че и отгоре даже. Обаче едва ли само след шест века ще се демократизира - пригоден е основно за азиатци, а те трудно проумяват самата идея за демокрация. При тях отделният индивид е без значение.сър Айвънхоу написа: ...
"бавно и полека