Абе, що ме поздравяват днес???
Абе, що ме поздравяват днес???
Последно промяна от Звенения на 02.02.07, 11:36, променено общо 1 път.
Re: Абе, що ме поздравяват днес???
Звеневия написа:![]()
![]()
![]()
![]()
От къде е закачката с гевречетата???
Ама верно ли не знаеш
НE...Lenny написа:Звеневия написа:![]()
![]()
![]()
![]()
От къде е закачката с гевречетата???
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ама верно ли не знаеш:blum::blum:
- Dark Angel
тц, тц, тц...каква невинна душицаЗвеневия написа: НE...![]()
![]()
Dark написа:тц, тц, тц...каква невинна душицаЗвеневия написа: НE...![]()
![]()
Напраооооооооо самата невинност
- Житената Питка
- BOFH
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Житената Питка
- BOFH
Хихихик... Купи мусега един *братор... А на 14 му дай батериите!Lenny написа:Пък мойта половинка сподели днес, че и той имал бил празник:shocked::shocked:
Щото видите ли открил че цял живот бил ЛЕСБиец - харесвал жени ........:rotfl24::rotfl24:
И ся квоооо трябва да купувам подарък и сега и после за 14 Февруари пак....:blum::blum:
Оооо! Значи и аз съм педераст!Lenny написа:Пък мойта половинка сподели днес, че и той имал бил празник:shocked::shocked:
Щото видите ли открил че цял живот бил ЛЕСБиец - харесвал жени ........:rotfl24::rotfl24:
И ся квоооо трябва да купувам подарък и сега и после за 14 Февруари пак....:blum::blum:
Опа! Ще си поискам подарък!
Еййййй цлатна си - как не се сетих и аз по-рано!!!!pocti_bezobidna написа:Оооо! Значи и аз съм педераст!Lenny написа:Пък мойта половинка сподели днес, че и той имал бил празник:shocked::shocked:
Опа! Ще си поискам подарък!
Ми така де и аз харесвам мъже!!!
Начи и аз искам подарък:blum::blum::blum::blum::blum:
Практично, така може да се ползва семейно ако се налага...........Звеневия написа:Хихихик... Купи мусега един *братор... А на 14 му дай батериите!Lenny написа:Пък мойта половинка сподели днес, че и той имал бил празник:shocked::shocked:
Почти същото както като ти подарят тиган или ютия примерно
Знаете ли този виц дето на един жена му му купила последен модел БМВ
Един съсед пък се похвали какви прекрасни зимни гуми подарил на жена ли за Коледа.Lenny написа:Практично, така може да се ползва семейно ако се налага...........Звеневия написа:Хихихик... Купи мусега един *братор... А на 14 му дай батериите!Lenny написа:Пък мойта половинка сподели днес, че и той имал бил празник:shocked::shocked:
Почти същото както като ти подарят тиган или ютия примерно:rotfl24::rotfl24:
Знаете ли този виц дето на един жена му му купила последен модел БМВ:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Panta rhei...
Вица е много як
Един мъж имал шавлива женица и като капак на всичко често пътувал командировки за по седмица - две.
Стягайки багажа за поредната командировка мъжът измърморил под мустак:
- Ааааа и жена така и така знам, че шаваш ми вземи поне изкарай някой лев, купи нещо за вкъщи...
:blum::blum:
Прибира се човека след две седмици и гледа едно лъскавко возилце, опънатоооо.... лигите да ти потекат.
Каква била изненадата му като се качва в къщи и жена му му подава ключовете за точно туй возило....
:blum::blum:
Човечецът мигал, мигал на парцали и се обърнал невярващ към половинката си:
- Абе жена, че кой ти дава на теб повече от 5 лева бе?!
А жена му измъркала нежно:
- Че кой ти каза бе коте, че съм искала повече ..............
Един мъж имал шавлива женица и като капак на всичко често пътувал командировки за по седмица - две.
- Ааааа и жена така и така знам, че шаваш ми вземи поне изкарай някой лев, купи нещо за вкъщи...
Прибира се човека след две седмици и гледа едно лъскавко возилце, опънатоооо.... лигите да ти потекат.
Каква била изненадата му като се качва в къщи и жена му му подава ключовете за точно туй возило....
4avdar4e написа:Lenny написа::rotfl24::rotfl24: Кви работливи жени имало...
Така е и мъж ми като го чу тоз виц и вика:
- Видя ли хората кви жени имат ......
И аз кво да правя принудих се да купя и аз една колица....
Е не чисто нова де / щот все пак и на работа требе да се ходи, няма толкоз оборот като тая кака/ - ама все пак става - няма да се излагаме я !!!!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
та крий вица да не го скива половинката ти - щото да не се сбутаме на Лъвов мост
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Я и аз по типично български да кажа:Lenny написа:Вица е много як
- Ааааа и жена така и така знам, че шаваш ми вземи поне изкарай някой лев, купи нещо за вкъщи...:blum::blum:
Каква била изненадата му като се качва в къщи и жена му му подава ключовете за точно туй возило....:blum::blum:
"Ааа, аз го знам по друг начин".....
Значи прибира се този и на нощносто шкафче се търкалят някви си там 5-10 лв. и той:"Абе жена, ти само толкова ли успя да заработиш?". Пък тя:"А, мерцедаса пред блока не го ли видя?"
Верно чаве, работливи....
Пък аз по цял ден лаф чукам....Ако за т'ва даваха манги.......ех, какъв живот щеше да настане:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Е тва ми е мечтата....frisky lioness написа: Я и аз по типично български да кажа:
Значи прибира се този и на нощносто шкафче се търкалят някви си там 5-10 лв. и той:"Абе жена, ти само толкова ли успя да заработиш?". Пък тя:"А, мерцедаса пред блока не го ли видя?":winkw:
Пък аз по цял ден лаф чукам....Ако за т'ва даваха манги.......ех, какъв живот щеше да настане:blum::winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да чукаш по цял ден лаф или да ти плащат за товаLenny написа:Е тва ми е мечтата....frisky lioness написа: Я и аз по типично български да кажа:
Значи прибира се този и на нощносто шкафче се търкалят някви си там 5-10 лв. и той:"Абе жена, ти само толкова ли успя да заработиш?". Пък тя:"А, мерцедаса пред блока не го ли видя?":winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
Тц, друг е вица:Lenny написа:Отишъл дядо Поп да освещава една къща и стопаните го питат:
- Дядо Попе, ракийка ли да ти сипем или винце?
А дядо Поп им отговорил:
- И бира чедо и бира.........:blum::blum:
Бил Иванчо ратай на попа. Отиват веднъж да отрежат от нивата една круша... ма кат отишли и гледат - времето таман за копане... и земята една такава пръхкава... Попа, решил да прекопат нивата, и пратил Иванчо да донесе мотиките от къщата, дето била на 2 хвърлея място от нивата. Отива Иванчо и що да види - двете щерки на попа се люлеят на люлка в двора... Па то нали пролет... таковата... хормони едно друго... и на Иванчо му станало.... ъъъъ ... там квото станало
- Попа ме прати да ви изчукам и двете.
Пък те, хем им се иска, хем не им стиска... И викат:
- Да бе да, не е вярно.
Провикнал се Иванчо юнашки:
- ДЯДО ПОПЕЕЕЕ, И ДВЕТЕ ЛИ, ДЯДО ПОПЕЕЕЕ..
Попа от нивата:
- И ДВЕТЕ, ИВАНЧОООО, И ДВЕТЕЕЕЕЕ...
Та таз година реколтата била слаба... на нивата поне де...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Обичам такива теми, дето като четеш и ти става... весело.Gaspode написа:Тц, друг е вица:Lenny написа:Отишъл дядо Поп да освещава една къща и стопаните го питат:
- Дядо Попе, ракийка ли да ти сипем или винце?
А дядо Поп им отговорил:
- И бира чедо и бира.........:blum::blum:
Бил Иванчо ратай на попа. Отиват веднъж да отрежат от нивата една круша... ма кат отишли и гледат - времето таман за копане... и земята една такава пръхкава... Попа, решил да прекопат нивата, и пратил Иванчо да донесе мотиките от къщата, дето била на 2 хвърлея място от нивата. Отива Иванчо и що да види - двете щерки на попа се люлеят на люлка в двора... Па то нали пролет... таковата... хормони едно друго... и на Иванчо му станало.... ъъъъ ... там квото станалоИ им рекъл на щерките
- Да бе да, не е вярно.
Попа от нивата:
Gaspode написа:
Тц, друг е вица:
Бил Иванчо ратай на попа. Отиват веднъж да отрежат от нивата една круша... ма кат отишли и гледат - времето таман за копане... и земята една такава пръхкава... Попа, решил да прекопат нивата, и пратил Иванчо да донесе мотиките от къщата, дето била на 2 хвърлея място от нивата. Отива Иванчо и що да види - двете щерки на попа се люлеят на люлка в двора... Па то нали пролет... таковата... хормони едно друго... и на Иванчо му станало.... ъъъъ ... там квото станалоИ им рекъл на щерките
- Да бе да, не е вярно.
Попа от нивата:
Е тоз не го знаех много е як.....
-
Ржевски
Поздравяват те щото на 2-ри февруари '43-та година от Червената армия е затворен обръча около Паулосовата армия в Сталинград.
:lol::lol: