Ехо, къде сте бе,...
- сър Айвънхоу
Ехо, къде сте бе,...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
А може и световният елит да знае отлично, че глобалното захлаждане е далеч по-сериозно и непосредствена заплаха за света, отколкото глобалното затопляне, но не иска да го признае, освен при закрити врати.
Глобалното затопляне води до ледников период - усещаме го осезаемо.
Като начало - да бЕгаме на юг.
"Чаено парти"
"Чаено парти"
"Спаси си деня!" - Green Light
- Green Light
Тва е готино мнение. В смисъл - показателно. Неф, изобщо не те познавам, но си умна, тва си личи, нали. (Оп, ейч! - ГОТИНА и умна!)Неф написа:А може и световният елит да знае отлично, че глобалното захлаждане е далеч по-сериозно и непосредствена заплаха за света, отколкото глобалното затопляне, но не иска да го признае, освен при закрити врати.
"Чаено парти"
Как така ще има и затопляне и застудяване по едно и също време на една и съща Земя. И в двата случая говорим за СРЕДНИ температури. Средногодишни. И как така го усещаме? Каква е разликата в усещането между тая есен и миналата. Или когато си била първи клас? Октомври с кожух ли беше? Или по къс ръкав? Юли пролетен ли месец беше? Или май- зимен?
Ми щом умните не мислят, вместо тях все някой трябва да я върши тая работа, и който е останал, начи, - мисли.
П.П. Аз.
Ти я,Green Light написа:Тва е готино мнение. В смисъл - показателно. Неф, изобщо не те познавам, но си умна, тва си личи, нали. (Оп, ейч! - ГОТИНА и умна!)Неф написа:А може и световният елит да знае отлично, че глобалното захлаждане е далеч по-сериозно и непосредствена заплаха за света, отколкото глобалното затопляне, но не иска да го признае, освен при закрити врати.
"Чаено парти"
Как така ще има и затопляне и застудяване по едно и също време на една и съща Земя. И в двата случая говорим за СРЕДНИ температури. Средногодишни. И как така го усещаме? Каква е разликата в усещането между тая есен и миналата. Или когато си била първи клас? Октомври с кожух ли беше? Или по къс ръкав? Юли пролетен ли месец беше? Или май- зимен?
Ми щом умните не мислят, вместо тях все някой трябва да я върши тая работа, и който е останал, начи, - мисли.
П.П. Аз.
не случайно ми вися в подписа дъъъълго време
п.п. А слуховете около моята особа
са силно преувеличени!
Последно промяна от Неф на 15.10.10, 16:04, променено общо 2 пъти.
И аз съм "за" затоплянето, пред замръзването.esti написа:Аз нямам нищо против глобалното затопляне и тайничко се надявах да се случи, въпреки всички истерични предупреждения за опасността от него.
Сега се оказва, че и с тази надежда трябва да се простя.
Аман вече.
Винаги съм предпочитала кремирането
- сър Айвънхоу
немаш грижи... ш'ти гу урЕдим... нъл си приятелче!Неф написа: Винаги съм предпочитала кремирането
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Ехо, къде сте бе,...
Къде сме, къде сме... ми топлим се кой как се сети.сър Айвънхоу написа:глобални затопленяци?!
Всяко нещо, което политиката прегърне като кауза, става силно подозрително. И колкото повече го прегръща политиката, толкова по-подозрително става.
А какво беше онова там за политиката и икономиката, че не се сещам сега?
Глобалните проблеми идват от политиците и икономистите, т.е. баш антропогенни са си.
Аз тука си седя кротко и си копая ориза и...
Panta rhei...
Re: Ехо, къде сте бе,...
Тихо!сър Айвънхоу написа:глобални затопленяци?!
Не ме издавай!:roll:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

аз добре топля
но съм за теорията на глобалното измръзване
която пък, отново ще се грабне от тия дет искат и последно останалите ни кинти
пак ще повтора- всичко, което е направено да е задължително /независимо с каква подплата от доводи/ е направено задължително да се крадне!
съответно всяка вълна се "яхва"
и следва оруел
но съм за теорията на глобалното измръзване
която пък, отново ще се грабне от тия дет искат и последно останалите ни кинти
пак ще повтора- всичко, което е направено да е задължително /независимо с каква подплата от доводи/ е направено задължително да се крадне!
съответно всяка вълна се "яхва"
и следва оруел
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...