Какво мислите?
Ние едно време си пишехме бележки.
А те - не.
Късали си листове от тетрадките и... ги ползвали като скайп.
сега разбирам какво представляват всичките тези плочки с клинописно писмо от древната Асирия и Вавилон...Мнемозина написа:Дъщеря ми и нейна съученичка ми разказаха какво правели, когато им било скучно в часовете.
Какво мислите?
А те - не.
Късали си листове от тетрадките и... ги ползвали като скайп.
Чел ли си ги? И какво пише там?сър Айвънхоу написа:
сега разбирам какво представляват всичките тези плочки с клинописно писмо от древната Асирия и Вавилон...
Ами явно да. Днес ще ги питам слагат ли емотикони и как.vyara написа:Т.е. едната пише на листа, после другата и се оформя диалог?
Мисля, че това е хубаво. Консолидирани бележки. Могат да се архивират за всеки случай.:lol:
Ние с едно приятелче като студенти си имахме един тефтер с твърди корици, в който си пишехме римувани диалози. Единия напише някакво стихче, после другия му отговаря по същия начин. Излизахме на кафе и си дращехме в тефтера. Аз му виках кефтер, понеже беше голям кеф това общуване.
не съм... ама ти току-що ми даде ключа!Мнемозина написа:Чел ли си ги? И какво пише там?сър Айвънхоу написа:
сега разбирам какво представляват всичките тези плочки с клинописно писмо от древната Асирия и Вавилон...
Брех!сър Айвънхоу написа:не съм... ама ти току-що ми даде ключа!Мнемозина написа:Чел ли си ги? И какво пише там?сър Айвънхоу написа:
Извинявай, не бях го видяла това...БоЕВ написа:Ние па играехме на канадска, бъз, а когато е хубаво времето в двора на челик.Мнемозина написа:....vyara написа:...
Ние с едно приятелче като студенти си имахме един тефтер...
Ние пък в училище играехме на тези игри, дето....
По чина не съм, за тетрадката не помня, но ръцете ми все бяха изпоцапани с химикал - не знам как ставаше тоя номер.shshtt написа:аз пък много си драсках по чина или в тетрадката
бележки често не съм писала„ но си спомням че все ми беше смешно и се заливах от смях и затова ми се караха
айде, айде, ясна си ми, като ясното слънце! писала си си формулите по математика, физика и химия на ръкатаМнемозина написа: По чина не съм, за тетрадката не помня, но ръцете ми все бяха изпоцапани с химикал - не знам как ставаше тоя номер.
те ви тея 13 заповеди... опала, палеца на левия крак ...ъъъ .. 10 заповедисър Айвънхоу написа: сега разбирам какво представляват всичките тези плочки с клинописно писмо от древната Асирия и Вавилон...
Мнемозина написа:
А те - не.
:
А калпазаните от Pergamonmuseum сложили табелки от рода на "договор за ипотека"сър Айвънхоу написа: сега разбирам какво представляват всичките тези плочки с клинописно писмо от древната Асирия и Вавилон...
мани ги, бе! простаци!Piqndurnik написа:А калпазаните от Pergamonmuseum сложили табелки от рода на "договор за ипотека"сър Айвънхоу написа: сега разбирам какво представляват всичките тези плочки с клинописно писмо от древната Асирия и Вавилон...