Картината е УНИКАЛНА!!!!!!!!!!!Ън написа:Може.Неф написа:
Леле, как може такава грозна анимация
И по- грозни има
И тази руска група ми е наи на сърце.
Всеки път ме изненадваш с нещо ново.
Невероятен талант!!!!!!!

odonata,odonata /hope/ написа:Картината е УНИКАЛНА!!!!!!!!!!!Ън написа:Може.Неф написа:
Леле, как може такава грозна анимация
И по- грозни има
И тази руска група ми е наи на сърце.
Всеки път ме изненадваш с нещо ново.
Невероятен талант!!!!!!!![]()
неЪн написа:Аз ги пипам после с пикаса, ама пак съм недоволен... В RAW формат викаш, а? Пък и да чета... ей, лош човек...сър Айвънхоу написа: 3. вземи и прочети някоя книга за обработката на снимки с фотошоп (колкото и неприятно да ми е да го препоръчвам, но фотошопа понякога си е необходим, за да коригираш грешки от снимането).
И не мога да я докарам на снимка като оригинала! Ще трябва да дойдеш да я видиш! И аз си я харесвам!latrevw написа:наистина тази картина е по-различна
и много ми харесва!

Слушам!holi_day написа:неЪн написа:Аз ги пипам после с пикаса, ама пак съм недоволен... В RAW формат викаш, а? Пък и да чета... ей, лош човек...сър Айвънхоу написа: 3. вземи и прочети някоя книга за обработката на снимки с фотошоп (колкото и неприятно да ми е да го препоръчвам, но фотошопа понякога си е необходим, за да коригираш грешки от снимането).
не чети
не си губи времето и с обработки
рисувай

Благодаря!!!snigmi написа:Рядко се обаждам аз, повече чета когато имам време, но поклон пред златните очи и ръце, тук ми липсва една емотиконка от скайпа, където човечето се покланя доземи...
Много ме трогна с портрета на Левски, но това с Брезите е вълшебно. И тук не ми идва емотиконче, въпреки големия избор...
Желая ти успех с изложбата!!! Дано и тези, които не знаят какви ги мислиш и т.н, както нази тук, да усетят поне малко от това , което ние имаме, зад платното и боите.
Много ти се радвам и гордея с теб ( това си е за мен като усещане), и съжалявам, че няма начин да се телепортирам до Велинград!
Живота продължава и на следващата изложба, може да се видим..защото сега се почва, нали?

сбъркал си емотиконката. трябваше да сложиш:Ън написа:И що се не обади поне веднъж?:roll:holi_day написа:в Пл-в бях 10 дни
ногу зелу да ми аресва да домакинствам и да гледам ТВ
за изложбата - страх ме е че няма да успея...
ей, побойницата! що смени текста?holi_day написа:ЗА КАКВО Е ГОЛЯМАТА РАМКА?
holi_day написа:ЗА КАКВО Е ГОЛЯМАТА РАМКА?
За една картина, която още не съм започнал.БоЕВ написа:Да, бе, за какво ли е тая голяма рамка?:roll:

И колко е голяма тая голямата рамка?Ън написа:holi_day написа:ЗА КАКВО Е ГОЛЯМАТА РАМКА?За една картина, която още не съм започнал.БоЕВ написа:Да, бе, за какво ли е тая голяма рамка?:roll:
Няма да ми вадите душата, ся нали? Като я завърша, първо на вас ще я покажа
Но ще стане по нова година....
ЕЙЙЙ , тва женско любопитство.... като видят нещо ГОЛЯМО и пощръкляват:blum::lol:Неф написа:И колко е голяма тая голямата рамка?Ън написа:holi_day написа:ЗА КАКВО Е ГОЛЯМАТА РАМКА?За една картина, която още не съм започнал.БоЕВ написа:Да, бе, за какво ли е тая голяма рамка?:roll:
Няма да ми вадите душата, ся нали? Като я завърша, първо на вас ще я покажа
Но ще стане по нова година....
Щом е чак за НГ сигурно ще е като фототапет