Божееееее....15 лет тому назад...

фнемавай с тея лични информацииЪн написа:
Аре бе, вие блондинките па кво разбирате от тва?блонди написа:фнемавай с тея лични информацииЪн написа:

с тея сиви коси, биещи на слънце на русо?Ън написа: Аре бе, вие блондинките па кво разбирате от тва?![]()
хе, виждам последен посТ от няква си БЛОНДИ.блонди написа:с тея сиви коси, биещи на слънце на русо?Ън написа: Аре бе, вие блондинките па кво разбирате от тва?![]()
мноу разбираме!
А така! Кажи му на блондито!Неф написа: Да се оправяш докато е време и не са те изчели хората! Ццццц:mad:

Аз ще му го набия у русото канче,Ън написа:А така! Кажи му на блондито!Неф написа: Да се оправяш докато е време и не са те изчели хората! Ццццц:mad:
кво сега се хвалиш, м? и кво, като сте станАле по-убави за теа 15 годин, м?Ън написа:
Ън не мисля,че е станал по-убав /по-убав от баш-убавец какъвто е бил и тогава как да стане?/. Ния сега изглежда много по-женствена и в изржението й има повече дълбочина /според мен/.сър Айвънхоу написа: кво сега се хвалиш, м? и кво, като сте станАле по-убави за теа 15 годин, м?
Готини са!windcolours написа:Ън не мисля,че е станал по-убав /по-убав от баш-убавец как да стане?/. Ния сега изглежда много по-женствена и в изржението й има повече дълбочина /според мен/.сър Айвънхоу написа: кво сега се хвалиш, м? и кво, като сте станАле по-убави за теа 15 годин, м?
не споменавай нахалост името божие, чакай след 150 като си гледаш днешните снимки...Ън написа: Божееееее....15 лет тому назад...