Защо така?
Нямаме какво да си кажем?
Мъчно ми е за вас...
Аз от вчера и днес имам много работа. Мъчно ми е за ....МЕН:(:crying:Мнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...

Тъкмо врънках Чавето на бележка да се видим най-сетне... Ами трябва да се измисли нещо.Gaspode написа:Четем :)
Прелитам за малко...
Когато имам време + какво да кажа + настроение + планетите да са в правилна позиция... тогава пиша :)
Дай да пием по кафе... дискове няма да разменяме, но пък ще си почешем езиците
Многото работа - срам за майстора.frisky lioness написа:Аз от вчера и днес имам много работа. Мъчно ми е за ....МЕН:(:crying:Мнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Дано да е само период някакъв. А? Кажете бе, вие, опитните в клубното общуване...Green Light написа:Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Да, да, период предполагам.Мнемозина написа:Дано да е само период някакъв. А? Кажете бе, вие, опитните в клубното общуване...Green Light написа:Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
За втори път за това денонощие по тоя повод казвам: Дай Боже.Green Light написа:Да, да, период предполагам.Мнемозина написа:Дано да е само период някакъв. А? Кажете бе, вие, опитните в клубното общуване...Green Light написа:Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Липсват ми приказките за "Що е човека?" "Големия взрив" и "На попрището жизнено в средата" е тия отвлечените неща, дето май, май, само във ваш'та компания съм чел. Пролетес ще ни обземе тва настроение
Кво сте се разсополивили?Мнемозина написа:Дано да е само период някакъв. А? Кажете бе, вие, опитните в клубното общуване...Green Light написа:Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Не ви ща Ойропата тогаз.Звеневия написа:Кво сте се разсополивили?Мнемозина написа:Дано да е само период някакъв. А? Кажете бе, вие, опитните в клубното общуване...Green Light написа:Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Нали сме в Ойропата - нова динамика!
Който може -пише, който не може - чете, който е неграмотен само повтаря :
НАЗДРАВЕ!
Ми да, като няма кой да ни изпече Виенски кифли!Мнемозина написа:Не ви ща Ойропата тогаз.Звеневия написа:Кво сте се разсополивили?Мнемозина написа:Дано да е само период някакъв. А? Кажете бе, вие, опитните в клубното общуване...Green Light написа:Да и аз така се чудя. И на мене ми е мъчноМнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Нали сме в Ойропата - нова динамика!
Който може -пише, който не може - чете, който е неграмотен само повтаря :
НАЗДРАВЕ!![]()
НАЗДРАВЕ ЗА ОРИЕНТА!
Добре, че пропусна кадаифа този път.Звеневия написа:Ми да, като няма кой да ни изпече Виенски кифли!Мнемозина написа:
Не ви ща Ойропата тогаз.![]()
НАЗДРАВЕ ЗА ОРИЕНТА!
Да живей баклавата!
А, слушЪй ся, аку шъ убръщаме пак тема към сехуална - аз ишчезвам! Палавница!~Мнемозина написа:Добре, че пропусна кадаифа този път.Звеневия написа:Ми да, като няма кой да ни изпече Виенски кифли!Мнемозина написа:
НАЗДРАВЕ ЗА ОРИЕНТА!
Да живей баклавата!
В случай, че не разбра, тъкмо те похвалих, че я пропусна.Звеневия написа:А, слушЪй ся, аку шъ убръщаме пак тема към сехуална - аз ишчезвам! Палавница!~Мнемозина написа:Добре, че пропусна кадаифа този път.Звеневия написа:Ми да, като няма кой да ни изпече Виенски кифли!Мнемозина написа:
НАЗДРАВЕ ЗА ОРИЕНТА!
Да живей баклавата!
Кажи де, кажи. Нали искаш да си говорим:winkw:Мнемозина написа:О, на мен и за мен ми е мъчно, но това е друга тема.

Ето, човек тъкмо се навие да се развихри... НЪЦ!Мнемозина написа:В случай, че не разбра, тъкмо те похвалих, че я пропусна.Звеневия написа:А, слушЪй ся, аку шъ убръщаме пак тема към сехуална - аз ишчезвам! Палавница!~Мнемозина написа:Добре, че пропусна кадаифа този път.Звеневия написа:Ми да, като няма кой да ни изпече Виенски кифли!Мнемозина написа:
НАЗДРАВЕ ЗА ОРИЕНТА!
Да живей баклавата!
Ми и мен разни нахалници ме карат да работя, представяш ли си!frisky lioness написа:Кажи де, кажи. Нали искаш да си говорим:winkw:Мнемозина написа:О, на мен и за мен ми е мъчно, но това е друга тема.
Oх, мен хич ме няма, грипът ме потретва, не мога да успея да са загащя кат хората дет са вика...Мнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Вихри се! Бесней! Пиши!Звеневия написа: Ето, човек тъкмо се навие да се развихри... НЪЦ!
После, що не пишете??? Няма ли кво да си кажем???![]()
Хубу, копни ми го... щом стават по-хубави записи...Мнемозина написа:Тъкмо врънках Чавето на бележка да се видим най-сетне... Ами трябва да се измисли нещо.Gaspode написа:Четем :)
Прелитам за малко...
Когато имам време + какво да кажа + настроение + планетите да са в правилна позиция... тогава пиша :)
Не че е проблем да ти копна и диска - втората му част е само с акомпаниментите на песничките, като плейбек. Пък и казват, че директното копие от оригинала било по-добро.
Мятай. Имаше един хубав сайт с много руски песнички, обаче сега не работи.Gaspode написа:Хубу, копни ми го... щом стават по-хубави записи...Мнемозина написа:Тъкмо врънках Чавето на бележка да се видим най-сетне... Ами трябва да се измисли нещо.Gaspode написа:Четем :)
Прелитам за малко...
Не че е проблем да ти копна и диска - втората му част е само с акомпаниментите на песничките, като плейбек. Пък и казват, че директното копие от оригинала било по-добро.
Ма да не земеш да го донешес още на първата сбирка, ей
Трябва да има поводи и за последващи
Пък диска, в крайна сметка, може и хич да не дойде до мен - аз си го пекнах вече и го свиря в уредбата
Бтв, намерих разни руски детски песнички... да мятам?
Аз пък си нямам работа и ми е още по-мъчно за мен си...Мнемозина написа:Многото работа - срам за майстора.frisky lioness написа:Аз от вчера и днес имам много работа. Мъчно ми е за ....МЕН:(:crying:Мнемозина написа:минаваме от тук и мълчим.
Защо така?
Мъчно ми е за вас...
Ъ.
Така де...
О, на мен и за мен ми е мъчно, но това е друга тема.
Мнемозина написа:Мятай. Имаше един хубав сайт с много руски песнички, обаче сега не работи.Gaspode написа:Хубу, копни ми го... щом стават по-хубави записи...Мнемозина написа:Тъкмо врънках Чавето на бележка да се видим най-сетне... Ами трябва да се измисли нещо.Gaspode написа:Четем :)
Прелитам за малко...
Пък диска, в крайна сметка, може и хич да не дойде до мен - аз си го пекнах вече и го свиря в уредбата
Купи ли ви леля устна хармоника?
Тапети лепите ли?
За Супа-Топчета и нейното благотворно въздействие върху политическите решения в парламента?Мнемозина написа: Бесней! Пиши!
Срам, срам....Значи, нали почвак на тази светла дата 2-ви февруари....Мнемозина написа:Ми и мен разни нахалници ме карат да работя, представяш ли си!frisky lioness написа:Кажи де, кажи. Нали искаш да си говорим:winkw:Мнемозина написа:О, на мен и за мен ми е мъчно, но това е друга тема.
Как може такова нещо, просто не ми го побира главата.
П.П. Какво стана с твойто лунеене или как беше там...

Това винаги е временно. Успей И да му се порадваш на този момент.Stranniche написа:
Аз пък си нямам работа и ми е още по-мъчно за мен си...
Ела, работа, че без теб не си е работа.
Ето ви един добър сайт с руски приказки, стихчета, драматизации, музикални приказки и др.Мнемозина написа:Мятай. Имаше един хубав сайт с много руски песнички, обаче сега не работи.Gaspode написа:Хубу, копни ми го... щом стават по-хубави записи...Мнемозина написа:Тъкмо врънках Чавето на бележка да се видим най-сетне... Ами трябва да се измисли нещо.Gaspode написа:Четем :)
Прелитам за малко...
Купи ли ви леля устна хармоника?
Тапети лепите ли?
Ох, сетих се за една "Готварска книга за мъже".Звеневия написа:За Супа-Топчета и нейното благотворно въздействие върху политическите решения в парламента?Мнемозина написа: Бесней! Пиши!
Или за сутрешния вестник, прочетен след обяд, щото междувреммено кю-то си играе на диско музика? Що не земат да го забранят това КЮ със закон?
Шъ стане, само гледай другият лунен ден да не съвпада с някой празник пак. Обади се там, да сменят фазите ли, празниците ли...frisky lioness написа:
Срам, срам....Значи, нали почвак на тази светла дата 2-ви февруари....Цял ден кат някоя жаба се наливах с вода, което ме докарваше до състояние час по час, т.е. минута по минута да посещавам онова място:winkw::shy:. Тва го преживях, както и другото, дето ми се гадеше от тази вода.... (ама хич да не обичам да пия насила...)
Обаче, денят свърши. Прибрахме се. А то, 2-ри февруари.....Светъл ден. Не стига гейството и лесбийството е клуба и изобщо, ами и нали си имаме мъжко чедо, та....решихме да се черпим. Той мъж ми така или иначе щеше да се почерпи без мен и аз понеже съм неустоима:blum::winkw: (забирай, че не мога да устоявам), та.....отиде лунуването. Салати, ракии, айряни, мезета......:crying::shy:
Шъ знайш обаче, че не съм се отказала. Чакам следващия ден от лунния календар, за да льокам пак вода...и днес съм решила барем до довечера пак да съм на тази вълшебна течност.....За кат се стъмни, още не знам. Всичко е според зависи, доколко ще съм се изнервила от глад....
Сега прявя проучване на пазара за разните му там мазила, с които да съпровождам мъките, свързани с недохранването ми
Та....така
Ти как я караш със зЪрното:winkw:
Мнемозина написа: И там имаше рецепта са "Супа топчета по мъжки" и аз не разбрах какво друго и беше по мъжки, освен това, че топчетата трябвало да са големи.![]()
quote]
Имаме я тази книга. И супата съм правила:-) Имам и "какво да сготва, когато мама я няма", и от там готва...Изобщо много ползвам литература
Правя една "Кюфта". Арменска или пък беше грузинскаоризова супа с .......кюфтенца
:lol::lol:Забележете. В заглавието на рецептата е "кюфтенца", а те са си цели .....кълбета от кайма

И каква е до тук сметката?:-)Мнемозина написа:
Аз със зЪрното съм добре. Предпоследен ден ми е и се чувствам отлично. Нищо не ми се яде, вече и тия 100 грама дневно ми идват много.![]()
Въпросът е после да устискам.

Ами аз не съм се теглила, преди да започна, така че не я знам. Но се чувствам значително събрана.frisky lioness написа:И каква е до тук сметката?:-)Мнемозина написа:
Аз със зЪрното съм добре. Предпоследен ден ми е и се чувствам отлично. Нищо не ми се яде, вече и тия 100 грама дневно ми идват много.![]()
Въпросът е после да устискам.
Години наред работих като гламава до късни доби и в най-смелите ми мечти фигурираше ПОНЕ една седмица пълна почивка.Мнемозина написа:Това винаги е временно. Успей И да му се порадваш на този момент.Stranniche написа:
Мнемозина написа:. Но се чувствам значително събрана.

Откога си вкъщи? То трябва и време за пренастройване...Stranniche написа:Години наред работих като гламава до късни доби и в най-смелите ми мечти фигурираше ПОНЕ една седмица пълна почивка.Мнемозина написа:Това винаги е временно. Успей И да му се порадваш на този момент.Stranniche написа:
А сега, когато се случи да си остана вкъщи, ме хвана щръклицата.
Това е една здрава идея.Глен написа:
Аз казвам да си поизмислим сбирчици, за 14 февруари:)
Да си поповдигнем духа, да си споним това-онова:)![]()