Обаче понеже
http://plovdiv.dir.bg/
Какво ли ще рекат в Брюксел?
Това сега напредничаво ли е или напротив?
И други разни въпроси ми минаха през главата.
Пък аз най-много искам на виртуален зъболекар. Ако може.latrevw написа:интересно ми е в тези отдалечени места дали има интернет, че да може да се осъществява тази видео-конферентна връзка
пак някой е намерил начин да усвои едни пари по един проект
и да го въведат повсеместно бе, докато си стоя в къщи и да ме прегледа доктора
па ако може и една операцийка да ми направи
те от брюксел са го рекли вече, като са одобрили проекта...Мнемозина написа:
Какво ли ще рекат в Брюксел?![]()
Да, вярно... излиза, че са го одобрили - а първо ми се стори, че е в процес на разглеждане.сър Айвънхоу написа:те от брюксел са го рекли вече, като са одобрили проекта...Мнемозина написа:
Какво ли ще рекат в Брюксел?![]()
Не знам. Вече наистина не мога да преценя.shshtt написа:що бе, не е лошо като компромисен вариант
а съвсем като нямат болница по-добре ли е?
чудесно решение е за малките населени места, дето никой добър специалист не иска да отиде да работи
Е, за по телефона не са се сетили нашите.holi_day написа:в Австралия как са лекували по радиостанцията хора, които живеят в отдалечени ферми
и само ако е мн.тежък случая с малък самольотчик е пристигал доктора...
май ние сме се качили в машина на времето
с бутон само за връщане назад
Като виртуалната диплома на Калина Илиева?!:roll:Мнемозина написа:
Е, то и за други виртуални неща сме чували.
Е то не е тайна, че е дъщеря на пожарникарски шеф. И естеВствено, че няма значение - то вече нищо няма значение, всичко е нормално и както трябва.БоЕВ написа:Като виртуалната диплома на Калина Илиева?!:roll:Мнемозина написа:
Е, то и за други виртуални неща сме чували.
...
Не знам дали това има някакво значение, но "зарознати" твърдят че Калинчето е щерка на мастит пожарникарски шеф - миналото се повтаря нали, нещо като Влади живков и рояк още височайши отроци.