Тия дяца не си ли повреждат Ошите така? За да я чувам аз на няколко метра от тях, още повече, че принципно звуктът не е насочен към мен а навътре, към Ошите им, представете си с каква сила я слушат те...
Луда работа...
Мда. И тава се случва често. Понякога ми се струва, че ще се разпадне направо от това думканеPiqndurnik написа:Аз така се чудя, като мине покрай мен някой таралясник и от баса му ми вибрира огледалото в купето, как ли се чувстват вътрешните му органи.
На мен от тези топчета в ушите направо ми прилошава понякога.Gaspode написа:Напоследък все по-често ми се случва да се оглеждам за да локализирам източника на един такъв дразнещ звук, дето да е музика баш не е, ми некво тътнене малко над границата на доловимост... И обикновено се оказва някой младеж или девойка на 3-4 метра от мен, с топчета в ушите и кабелче, криещо се някъде по дрехите. Изкушавам се да отида до някой такъв/а и да предложа или да намалят музиката, да не дразни, или да я увеличат, че поне и аз да я чувам
Тия дяца не си ли повреждат Ошите така? За да я чувам аз на няколко метра от тях, още повече, че принципно звуктът не е насочен към мен а навътре, към Ошите им, представете си с каква сила я слушат те...
Луда работа...