Някъде, все пак и се грижат за потребителя...
- сър Айвънхоу
Някъде, все пак и се грижат за потребителя...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
не я знам тази напитка ДанАктив за настинка
но не мисля, че няма вярно в това за редовния стомах - яж сутрин на гладно Активия и да видим
друг е въпросът, че е абсурд да свалиш няколко сантиметра от талията или поне трябва само Активия да ядеш и нищо друго; както и е вярно предполагам, че дали ще е Активия или друго кисело мляко, ефектът вероятно е един и същ.
Добро начинание е все пак, въпреки че по тази логика всички реклами трябва да бъдат свалени от екран, защото за никоя няма достатъчно доказателства
но не мисля, че няма вярно в това за редовния стомах - яж сутрин на гладно Активия и да видим
друг е въпросът, че е абсурд да свалиш няколко сантиметра от талията или поне трябва само Активия да ядеш и нищо друго; както и е вярно предполагам, че дали ще е Активия или друго кисело мляко, ефектът вероятно е един и същ.
Добро начинание е все пак, въпреки че по тази логика всички реклами трябва да бъдат свалени от екран, защото за никоя няма достатъчно доказателства
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
извинявай, но истинското българско кисело мляко е с много по-добри качества, от този ерзац - активията...latrevw написа: но не мисля, че няма вярно в това за редовния стомах - яж сутрин на гладно Активия и да видим
а и за него си има предостатъчно доказателства, че е полезно...
предполагам, че се сещаш, че истинско кисело българско мляко, за съжаление, на пазара вече няма...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
абе, и аз се учудих... ама, явно по коледа стават чудеса...jazz написа:в гадната америка ли
дето всичките не биват
абсурд
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
абе... напоследък нещо и "Герма"-та го развалиха...Ън написа:Имало в три от марките на пазара- “Топ милк”, “Герма” и “На дядо от село”сър Айвънхоу написа: предполагам, че се сещаш, че истинско кисело българско мляко, за съжаление, на пазара вече няма...
инак истинското беше "Елби"... щото си го произвежда лабораторията, дето пази щама...
ама... и то изчезна в последно време...
Bella Ciao
Bella Ciao
е Данон нали са французи, ама сега кой знае дали не ги е купил някой?!...сър Айвънхоу написа:абе, и аз се учудих... ама, явно по коледа стават чудеса...jazz написа:в гадната америка ли
дето всичките не биват
абсурд
Jaguar и те не са бритaнска компнаия вече...и тях май ги купи (или още са в процес) някой петролно-азиатско чудо
Блажени са бедните духом
Е, нека го купят, ама нещат. Само крадат. Да пишат - "продукт с растителни мазнини, нишесте и брашно", а не"кисело мляко"...И хората ще си знаят. Както направиха с другите млечни продукти...Sweety написа:е Данон нали са французи, ама сега кой знае дали не ги е купил някой?!...сър Айвънхоу написа:абе, и аз се учудих... ама, явно по коледа стават чудеса...jazz написа:в гадната америка ли
дето всичките не биват
абсурд
Jaguar и те не са бритaнска компнаия вече...и тях май ги купи (или още са в процес) някой петролно-азиатско чудо
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Piqndurnik
TATA - Индуси са. Поне някакъв английски говорят.Sweety написа:...
А Volvo ги напазаруваха китайци и сега търговците на авточасти с чиста съвест могат да продават китайски ментета.
Наздраве 
- Stranniche
- Обратна връзка:
Тук пишат горе долу какво се съдържа в продуктите. Не мога да намеря сирене, на което да не пише "modified corn starch" - модифицирано царевично нишесте /или нищесте от модифицирана царевица - не знам как да го тълкувам/.Ън написа:Е, нека го купят, ама нещат. Само крадат. Да пишат - "продукт с растителни мазнини, нишесте и брашно", а не"кисело мляко"...И хората ще си знаят. Както направиха с другите млечни продукти...Sweety написа:е Данон нали са французи, ама сега кой знае дали не ги е купил някой?!...сър Айвънхоу написа: абе, и аз се учудих... ама, явно по коледа стават чудеса...
В почти всичко блъскат и палмово масло, което е вредно. Писах преди време как се опитах да разтопя "краве" масло и в тигана заплуваха някакви бели островчета, които така и не се разтопиха.
Освен да отидем на село и да гледаме уфси, не виждам как можем да се храним здравословно.
в суворово почти никой не ебава да продава месо или мляко, за сирене и кашкавал да не говоримОсвен да отидем на село и да гледаме уфси, не виждам как можем да се храним здравословно.
за два три литра мляко или някой и друг бут трябват здрави връзки и политиканстване[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
знаят си хората интереса... това е!Kent написа: в суворово почти никой не ебава да продава месо или мляко, за сирене и кашкавал да не говорим
за два три литра мляко или някой и друг бут трябват здрави връзки и политиканстване
Bella Ciao
Bella Ciao
Към началото на декември 2010 г., по системата за бърз обмен на информация за опасни стоки, на територията на ЕС е получена информация за общо 1847 опасни стоки. От тях 229 са открити, благодарение на българските контролни органи, заяви председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Дамян Лазаров, предаде БГНЕС. Така, по думите му, България се нарежда в първата тройка по ефективност на работата на контролните органи.
начи не, че у БГ е бъкано с тея боклуци, а че бил ефективен контрола..

"да обърнеш слабостта си в сила" чрез правилната медийнопопулистка реплика

начи не, че у БГ е бъкано с тея боклуци, а че бил ефективен контрола..
"да обърнеш слабостта си в сила" чрез правилната медийнопопулистка реплика
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...