Честит Рожден Ден
- Green Light
- windcolours
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- Nejimaki-dori
- сър Айвънхоу
Re: Честит Рожден Ден
небабичке Ягичке, ЧРД!
дълги и усмихнати години!
дълги и усмихнати години!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Re: Честит Рожден Ден
ЧРД - жива и здрава и много щастлива.shshtt написа:на Баба Яга
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
:))))
Благодаря на всинца ви.
Плевен мина, резултата е чудесен, сега остана време за снимки и разговори. Странно как нещата само след две думи изглеждат различни и светът много по пъстър и весел. Станах на 40, преди години мислех че това ще ме стресира, а сега съм благодарна че ги дочаках. Днес във влака дълго мислих кое се променя, кое се утвърждава, какво си заслужава...ами всичко май е верния отговор. Всичко което можеш да отнесеш в душата, в очите, в усмивката и прегръдката. Така че всички вас ви отнасям там.

Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: :))))
Жива и здрава! И много усмивки, че без тях за какво е живота и здравето...Баба Яга написа:Благодаря на всинца ви.Плевен мина, резултата е чудесен, сега остана време за снимки и разговори. Странно как нещата само след две думи изглеждат различни и светът много по пъстър и весел. Станах на 40, преди години мислех че това ще ме стресира, а сега съм благодарна че ги дочаках. Днес във влака дълго мислих кое се променя, кое се утвърждава, какво си заслужава...ами всичко май е верния отговор. Всичко което можеш да отнесеш в душата, в очите, в усмивката и прегръдката. Така че всички вас ви отнасям там.
![]()
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: :))))
Браво, страшно се радвам...Баба Яга написа:Плевен мина, резултата е чудесен, сега остана време за снимки и разговори. ...
Panta rhei...
- Глас в пустиня