жалко че не строши три-пет глави
Криза
Криза
за над 18

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- windcolours
- сър Айвънхоу
що бе? за вас, "изтънчените", само розови бонбонки да се пускат, така ли?windcolours написа:стига де. това предпразнично ли трябваше да го пускаш.
поне напиши за какво иде реч и хората да си преценяват дали да го гледат. аз "за над 18" по друг начин го разбирам.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми, гадно е. Баси. Препоръчвам, който не го е гледал, да не го гледа изобщо.сър Айвънхоу написа:що бе? за вас, "изтънчените", само розови бонбонки да се пускат, така ли?windcolours написа:стига де. това предпразнично ли трябваше да го пускаш.
поне напиши за какво иде реч и хората да си преценяват дали да го гледат. аз "за над 18" по друг начин го разбирам.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Криза
Кенте, като вземеш да ги пускаш такива неща и ти се чудя що го правиш. Щото си падал два пъти на главата си ли:lol: или щото ти е кървава работата и пълна с трупове...Не знам...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Уф, добре, че е оцелял. Нали? Така разбрах...Kent написа:за над 18
Panta rhei...
Много ми стана терсене Ачо, забавление в зочо съгласен съм, ама понякой път и аз паля, /като го пуснах, въобще бях забравил, че монетата трява да има едно, лъскаво лице..../ сори че го пуснах, но няма и да го изтрия. Хубав Празник на Всички:-) Требе да се обичаме, иначи лошу
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
ама операторът има жесток инстинкт. как го хвана...Kent написа: жалко че не строши три-пет глави
just perfect