Пловдив
Пловдив
Надявам се Холи да няма нищо против, че плагиатствам неин линк - фЛимче за Пловдив.
Така представен, все едно никога не съм бил там...
Не знам до колко е вярно това за "втория град в Бг с 400К жители"... имам чуството, че отдавна вече Варна го е изместила от това място.
И някои личности би било добре да ги изрежат направо...
Но иначе е супер готино флимче, вижте го
Така представен, все едно никога не съм бил там...
Не знам до колко е вярно това за "втория град в Бг с 400К жители"... имам чуството, че отдавна вече Варна го е изместила от това място.
И някои личности би било добре да ги изрежат направо...
Но иначе е супер готино флимче, вижте го
Re: Пловдив
хехGaspode написа:Надявам се Холи да няма нищо против
нямам
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Зависи.Ън написа:Слушала ли си чалга на пиано? или на саксофон?Мнемозина написа:Не ме карай сега да казвам неща, които не бива да казвам.Ън написа:флейтата е един шибан инструмент, по шибан и от кларинета....
Какви са инструментите зависи от свирещите на тях.
Преди всичко от това какво разбираш под чалга.
А ти всъщност чалга на флейта чувал ли си?
Panta rhei...
ъъъъ, не. щото си е достатъчно тъп инструмент. ама на кларинет съм чувал и то много...Мнемозина написа:Зависи.Ън написа:Слушала ли си чалга на пиано? или на саксофон?Мнемозина написа: Не ме карай сега да казвам неща, които не бива да казвам.
Преди всичко от това какво разбираш под чалга.
А ти всъщност чалга на флейта чувал ли си?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

вярно ли бе, пич?!Ън написа:хъ-хъ...Мнемозина написа:Нищо не разбираш, ще ти кажа аз.Ън написа:
ъъъъ, не. щото си е достатъчно тъп инструмент. ама на кларинет съм чувал и то много...
шест години съм свирил на кларинет.
ще ти кажа аз
...явно са те планували за всестрано развита личност в развития соц. ;-)
...ей...Пловдив е най-готиния град на полукълбото!...нали?
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Ън написа:...Слушала ли си чалга на пиано? или на саксофон?
www.youtube.com/watch?v=byQPNv8rHNM&feature=related
www.youtube.com/watch?v=Ul1LOoGAHzg&NR=1
Да вада ли още?
Ей, добре, че ми припомни!БоЕВ написа:Ън написа:...Слушала ли си чалга на пиано? или на саксофон?
Да вада ли още?
http://www.youtube.com/watch?v=5uS-KMJb56U
- гледайте пианиста.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ей, добре, че ми припомни!
- гледайте пианиста.
повните ли - разказвала съм го тук, как метнах колежките си, че този оркестър сме ангажирали за коледния купон преди 2г.
ох
скоро се бях сетила за тия образи, ама като не се сетих за ключови думи, нямаше как да намеря клипа:lol::lol::lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И с ключови думи нямаше да ги намериш, защото не беше тук, ами на друго място.holi_day написа:Мнемозина написа:Ей, добре, че ми припомни!
- гледайте пианиста.:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
повните ли - разказвала съм го тук, как метнах колежките си, че този оркестър сме ангажирали за коледния купон преди 2г.
ох
скоро се бях сетила за тия образи, ама като не се сетих за ключови думи, нямаше как да намеря клипа:lol::lol::lol:
Добре, че се сетих тогава откъде ми бяха попаднали...
Иначе - бях забравила, но сега вече помня. Бях се поставила на тяхно място, на колежките ти, и си представях как са
Голяма си хулиганка и ти...
Panta rhei...
да не говорим, че има значение и какво, от кого се слуша... Света троица си е това - инструмент, свирещ, слушащМнемозина написа:Не ме карай сега да казвам неща, които не бива да казвам.Ън написа:флейтата е един шибан инструмент, по шибан и от кларинета....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Обичам циганска музика, но гледайки това благодаря на съдбата за скучното посрещане на Новата година, на което се насладих и това, че естетическата ми душа, ранима, беше пощадена от подобни гледки и звуци...Мнемозина написа:Ей, добре, че ми припомни!БоЕВ написа:Ън написа:...Слушала ли си чалга на пиано? или на саксофон?
Да вада ли още?
- гледайте пианиста.
Обаче онзи кръшният е уникален:rotfl24::rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа: Обичам циганска музика, но гледайки това благодаря на съдбата за скучното посрещане на Новата година, на което се насладих и това, че естетическата ми душа, ранима, беше пощадена от подобни гледки и звуци...
Обаче онзи кръшният е уникален:rotfl24::rotfl24:
Момъкът е един път, така си е.
За следващата НГ и музикалното й оформление вече се обръщай към Холи.
Panta rhei...
- Piqndurnik