Доста!

Все същите
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:Хей! Здрасти! Как си! :kiss:
Добре. Радвам се, че те виждам. :kiss:
И че видях темата на Марвин.

Наистина не си струва да напускаме заради хора, които си нямат някое по-смислено занимание в тоя живот от всяването на раздори.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

БоЕВ написа:Един на нула за Амаранта и хора на евреите - пардон - еврейките.
Това което други не можаха да сторят за години, Амаранта го свърши само за един ден - Евала, ашколсун и брависимо.
а да ти е правило впечатление, че Амаранта и Вяра се "редуват" тук?
Виж подводницата!
annonymus

Мнение от annonymus »

Виртуален шизофреник написа:
Това което други не можаха да сторят за години, Амаранта го свърши само за един ден - Евала, ашколсун и брависимо.
прекаляваш.
Аватар
Света вода ненапита

pocti_bezobidna написа:
прекаляваш.
:shocked: аз ли?! :shocked:
Виж подводницата!
annonymus

Мнение от annonymus »

pocti_bezobidna написа:
Виртуален шизофреник написа: а да ти е правило впечатление, че Амаранта и Вяра се "редуват" тук?
прекаляваш.
:shocked: аз ли?! :shocked:
Ами да, ти.
Но пък какво от това - на останалите явно им харесва, ти самият не виждаш проблем, така че в крайна сметка аз съм глупачката.
Всъщност, не, не ти. Ти си се държиш съвсем приемливо, тези, които си обидил, към които си бил груб и арогантен са си получили заслуженото, изпросили са си го, както се казва в такива случаи, а вероятно дори благородно си им спестил нещо, така че всичко е наред, всичко е наред. :winkw:
Аватар
Света вода ненапита

pocti_bezobidna написа: Ами да, ти.
Но пък какво от това - на останалите явно им харесва, ти самият не виждаш проблем, така че в крайна сметка аз съм глупачката.
Всъщност, не, не ти. Ти си се държиш съвсем приемливо, тези, които си обидил, към които си бил груб и арогантен са си получили заслуженото, изпросили са си го, както се казва в такива случаи, а вероятно дори благородно си им спестил нещо, така че всичко е наред, всичко е наред. :winkw:
тя прие нещата... защо ТИ продължаваш, година по-късно, да се заяждаш?

и, още нещо интересно... забелязвам, че се появяваш САМО, когато се събира "хора на прокурорите"...
само някой да "извика" тук: "Дъжте Боев/Ън/Съра!..." и ти веднага цъфваш да громиш злото...

е, щом те влече прокуростването, кой съм аз да те спирам... прокурорствай си... твоя воля... :kiss:
Виж подводницата!
annonymus

Мнение от annonymus »

pocti_bezobidna написа: Ами да, ти.
тя прие нещата... защо ТИ продължаваш, година по-късно, да се заяждаш?

и, още нещо интересно... забелязвам, че се появяваш САМО, когато се събира "хора на прокурорите"...
само някой да "извика" тук: "Дъжте Боев/Ън/Съра!..." и ти веднага цъфваш да громиш злото...

е, щом те влече прокуростването, кой съм аз да те спирам... прокурорствай си... твоя воля... :kiss:
каква година, бе?!
Вчера писах на репликите ти към Уиниди, а само преди малко - заради намеците, отправени към Амаранта и Вяра, и то не лично от теб, а се закачи за евтините фашизоидни подхвърляния на Боев!

Що се заврях тука изобщо!!!!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Кръщелнико, и аз ще кажа доста. Време е всеки да погледне малко извън собствената си камбанария. Или поне да помълчим. И вместо да се чувстваме ранени и да раняваме в замяна да опитаме да бъдем устремени към доброто за промяна.

Благодаря на всички.
Публикувай отговор