Не знам дали се гледа ББС в България на iplayer но като знам че повечето тук са айти пръфешънълс сигурно и това гледате... аз смятам да го пусна на детето да го гледа
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b0 ... _Cannabis/
shshtt написа:не
опитвала съм, но не ми харесва....
+ това съм гнуслива и като ми я подаваха също ми беше гадно и съвсем ме загубиха за каузата
не виждам защо трябва да рискувам - то към едни цигари се пристрастява човек пък какво остава за марихуаната
пробайте да шмръкнете нещо по-твърдо.windcolours написа:shshtt написа:не
опитвала съм, но не ми харесва....
+ това съм гнуслива и като ми я подаваха също ми беше гадно и съвсем ме загубиха за каузата
не виждам защо трябва да рискувам - то към едни цигари се пристрастява човек пък какво остава за марихуаната
същите причини важат и за мен.
Пък и така и не усетих някакъв ефект де
Предпочитам бира.
голям майтапELBI написа:мда - гадове...latrevw написа:не мога да го видя аз - not available in your area
пристрастяването към марихуаната не е физиологично казват, въпреки, че във филма споменаха, че е вероятно някой хора да са предразположени към такова пристрастяване и че е генетично...shshtt написа:не
опитвала съм, но не ми харесва, обичах си цигарите с тютюн
отпускала била, падали задръжките, весело му ставало на човек - тинтири-минтири - като пушат марихуана и ги мързи да гледат
а ти като ни гледаш така... как мислиш?Sweety написа:Вие пушите ли марихуана?
![]()