Водопад бил...Виртуален шизофреник написа:ъъъ... сигурен ли си, че е след дъжда, а не след пороя?
защото пътя (ако това е асфалтов път), повече изглежда, като водопад...
не се заяждам... така го виждам...
инак всичко друго е супер...

Не е вярно. Не изглежда като водопад, а точно като това, за което е рисуван-мокър асфалтВиртуален шизофреник написа:ъъъ... сигурен ли си, че е след дъжда, а не след пороя?
защото пътя (ако това е асфалтов път), повече изглежда, като водопад...
не се заяждам... така го виждам...
инак всичко друго е супер...

Наис:-)Ън написа:[url=http://postimage.org/image/2yqxzalt0/]

Вярно:blink:windcolours написа:

frisky lioness написа: Нищо не разбираш
Виртуален шизофреник написа:Колко си многословен:blum:frisky lioness написа:
а аз имам огромен интерес Ън да стане велик художник... все пак притежавам няколко негови "ранни" творби...
как не те домързя...
Нямаше нужда от всичките тези обяснения и оправдания.
Казал си каквото мислиш
Аз направих същото
Точка.
П.П. Аз имам само една

ами, като го защитаваш само виртуално, така ще еfrisky lioness написа: П.П. Аз имам само една
Да бе, няколко...frisky lioness написа:
П.П. Аз имам само една

Е, и? Знам, че е добър. Трябваше ли да ме депресираш, като ми го казваш?frisky lioness написа:Ън,този го намерих от линка ти. Много ми харесват картините му, особено портретите. Много е добър с пастелите
И акварелите му са добри...
Абе...хареса ми, сигурно защото е от Пловдив:bigsmile::winkw:

Мдааа, време е да вземеш да си записваш.Ън написа:Да бе, няколко...frisky lioness написа:
П.П. Аз имам само една
Колко "няколко", бе?! Лъже, Фриски, да знаеш! То, верно, че не помня вече на кой кво съм подарявал, ама на него само един Левски рисувах и то не беше за него май...
П.П. Ся си преброих картините с масло вкъщи- 10:lol:, а съм нарисувал 60. 50 са отишли по разни хорица...
И на мен ми харесва много картината.Мнемозина написа:Мдааа, време е да вземеш да си записваш.Ън написа:Да бе, няколко...frisky lioness написа:
П.П. Аз имам само една
Колко "няколко", бе?! Лъже, Фриски, да знаеш! То, верно, че не помня вече на кой кво съм подарявал, ама на него само един Левски рисувах и то не беше за него май...
П.П. Ся си преброих картините с масло вкъщи- 10:lol:, а съм нарисувал 60. 50 са отишли по разни хорица...
Обичам ги тези сиво-жълти есенни съчетания.