За свободните в събота
- Света вода ненапита
За свободните в събота
В събота, 15.01.2011 г. от 9:00 часа на градския стадион в гр.Симитли ще се проведе традиционния парад на кукерите в България.
Ще участват около 20 групи от цяла България.
Мисля, че това е един хубав начин да си направи човек една разходка, а за хората с ремаркета, отлично забавление за дребосъците.
Аз лично мисля да отида, ако не ми мине котка път (то се опита една котка да ми мине път, ама й теглих една...). И тая една надежда да поснимам малко там... Ама знае ли човек...
Ще участват около 20 групи от цяла България.
Мисля, че това е един хубав начин да си направи човек една разходка, а за хората с ремаркета, отлично забавление за дребосъците.
Аз лично мисля да отида, ако не ми мине котка път (то се опита една котка да ми мине път, ама й теглих една...). И тая една надежда да поснимам малко там... Ама знае ли човек...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Аз мога и необработени да ги видя, тоест искам, моля. Може и не тук.Виртуален шизофреник написа:беше прекрасно...Мнемозина написа:Успя ли да отидеш?
Сигурно е било хубаво...
обаче... снимки... по-нататък...
огромно количество трябва да обработя...
Само не ги обработвай толкова дълго, че да забравиш кой кой е.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Галерия от подбрани (набързо) снимки...Мнемозина написа:
тепърва ще добавям там много снимки...
щото щракнах нейде около 900 снимки...
е, в навалицата и много брак се получи... я, някой ще мине пред обектива, я нещо ще мръдне фокуса...
ама поне едно 200-300 снимки ще гледам да събера...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Виж сега, снимките наистина ми харесват.Виртуален шизофреник написа:изпросена работа...Мнемозина написа:Благодаря. Хубави са...
Друг е въпросът, че тъй както тръгна, някак изгубих ентусиазъм да изразявам възторг.
Ама това е нещо, дето като влезеш във фаза да го разбереш, ще си върнеш другия ник.
Panta rhei...