Тъжно ли, смешно ли...
- Green Light
Re: Тъжно ли, смешно ли...
Аз го смятам за глупак. Не е хитър човек, който използва момента, а просто глупак късметлия. А го мисля за глупак, понеже редовно ми разказват диалози между него и негови съратници, като пример за хитрина, ум, политически игри и комбинативност. Ми те не са тъпи, а вдлъбнати тия хораpocti_bezobidna написа:http://dnes.dir.bg/2007/02/08/news1306708.html
волен-недоволен пак се прояви.
Мисля си, че е обикновен хитрец.
Подушил е какво привлича опребедена бройка хора и редовно го развява -
бедност, национално достойнство, исторически корени, изнамиране на удобен враг, непрекъснати обвинения към управляващите, агресия, омраза и т.н.
Имам неприятното усещане, че модел са му нелицеприятни политически движения.
При посещението на Кондолиза Райс ми се наложи да мина през тълпа негови следовници,
щото бяха спрели движението, пък аз оттам се прибирах от работа.
Бяха озверели - цял ден ги беше въртял из Южния парк като Мойсей евреите през пустинята,
с цел да си предадат някаква декларация.
ужасих се от лицата, които видях. Не смея да си помисля какви настроения насажда лаейки всеки ден от ефира на СКАТ - последователно, лъжичка по лъжичка.
В случая е използвал тези хора, за да си отбележи поредната точка.
Имам съсед турчин, роди му се дете наскоро - Мурад искаше да кръсти, но реши да му даде християнско име - за всеки случай, каза. Тъпо, а?
Подушил е какво привлича опребедена бройка хора и редовно го развява -
бедност, национално достойнство, исторически корени, изнамиране на удобен враг, непрекъснати обвинения към управляващите, агресия, омраза и т.н.
При посещението на Кондолиза Райс ми се наложи да мина през тълпа негови следовници,
щото бяха спрели движението, пък аз оттам се прибирах от работа.
Бяха озверели - цял ден ги беше въртял из Южния парк като Мойсей евреите през пустинята,
с цел да си предадат някаква декларация.
ужасих се от лицата, които видях. Не смея да си помисля какви настроения насажда лаейки всеки ден от ефира на СКАТ - последователно, лъжичка по лъжичка.
В случая е използвал тези хора, за да си отбележи поредната точка.
Имам съсед турчин, роди му се дете наскоро - Мурад искаше да кръсти, но реши да му даде християнско име - за всеки случай, каза. Тъпо, а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много тъпо, ама и тъжно в същото времеpocti_bezobidna написа: Тъпо, а?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Гледай по- философски. Малцинствата винаги са страдали от такива неща. И аз имам приятели турци. Кофти, но никое общество не обича различните. Има и далеч по- лоши неща от това да се родиш турчин в Бг. Може, например, да се родиш тъп.pocti_bezobidna написа:
П.П. Волен ще залезе безславно. Така мисля аз.
П.П.2 Ама кога ли пък съм познал нещо? Ще повярваш ли, че 96/97г на Нова година сключих бас с цялата компания, че чалгата ще изчезне от София след 5 години? Хита беше Радка пиратка, 24 часа правеше литературен анализ на текста...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Познал си дотолкова, че поп-фолка измести "радка" и "100 патрона"....Вече сме 2007:blink::?Green Light написа:
П.П.2 Ама кога ли пък съм познал нещо? Ще повярваш ли, че 96/97г на Нова година сключих бас с цялата компания, че чалгата ще изчезне от София след 5 години? Хита беше Радка пиратка, 24 часа правеше литературен анализ на текста...
За к'во беше баса?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
почти безобидна
такива като него за жалост много добре виреятGreen Light написа: П.П. Волен ще залезе безславно. Така мисля аз.
- Green Light
Забравил съм. Май на Джак Даниелс. Има го записано на една новогодишна поканаfrisky lioness написа:Познал си дотолкова, че поп-фолка измести "радка" и "100 патрона"....Вече сме 2007:blink::?Green Light написа:
За к'во беше баса?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не каза к'ва стана с Джак:winkw:Green Light написа:
Забравил съм. Май на Джак Даниелс. Има го записано на една новогодишна покана

- Green Light
Ами аз се предадох и почерпих преди да минат 5 години. Почти в същия състав бяхме в Китен една или две години след баса. Там докато се разхождахме, стигнахме до една супер готина метал- кръчма. Нямаше места и ние се спряхме и се оглеждаме, тука ли, там ли, улицата - на завой и се отваря гледка към много заведения. И един от аверчетата вика- "Нали имаме бас, че ще изчезне чалгата? Гледай сега и брой кръчмите с чалга." Едно едничко заведение на отктито, с 4-5 маси и тих рок беше въпросната метал-кръчма. Затисната от всякъде с грандиозни заведения в тон с грандиозен фолк. По това време ни намериха място, седнахме и аз се признах за победен. Май черпих цаца, бира и картофки. Призна се, понеже е преди падежаfrisky lioness написа:Не каза к'ва стана с Джак:winkw:Green Light написа:
Забравил съм. Май на Джак Даниелс. Има го записано на една новогодишна покана
- frisky lioness
- Обратна връзка:
важно е всички да са щастливи и доволни, пък било то и с цацаGreen Light написа: Май черпих цаца, бира и картофки. Призна се, понеже е преди падежа
"Цаца, ама риба..."
Което ме подсети днес да купя едно кило и да си пръжнем в къщи, пък що не и с винце, щото аз бира не пием:-)

И задължително в царевично брашноfrisky lioness написа: Което ме подсети днес да купя едно кило и да си пръжнем в къщи, пък що не и с винце, щото аз бира не пием:-)
- Глас в пустиня
Нека да оставим този психопат настрана. Айде сега съвсем честно ми отговори, това което си написала не е ли валидно за целият ни политически сектор?pocti_bezobidna написа: Подушил е какво привлича опребедена бройка хора и редовно го развява -
Мен пък ме е страх, страхме е защото, един кмет сгазил лука, срещу когото тече прокурорска проверка е "повишен" в длъжност(предполагам по заслуги към управляващите) заминава за посолството ни в Одеса. Страх ме е, защото бившия шеф на МВР Пазарджик, същият който "расея" слуховете за участието на министерски син в убийството на сестрите и после подаде оставка, защото негови подчинени застреляха гъбар в гората, сега е извикан на "секретна" работа в министерството. Страх ме е, защото хората които ни управляват го приемат това за нормално и арогантно ни заявяват, че всеки греши и има право на втори шанс, а "ако" прокуратурата докаже нещо, няма проблем да бъдат съдени. Страх ме е, защото "модела" е един - партизанскокомунистически...децата и приближените на парт.секретарите могат да извършат всичко и никога няма да бъдат наказани...Питам се, дали румънския вариан не е по-добрия, дали не трябваше навремето върхушката на БКП(БСП) да бъде изправена до стената...
Такива ми ти работи!
пп По въпроса с "нелицеприятните политически движения" - историята не познава друга терористична организация като БКП, която да е извършила толкова много престъпления срещу собствения си народ "в името на народа".
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ахъм иначе не става...Да е жива и здрава една дружка, дет ме светна преди време на тази тънкост, че аз се чудех защо рибките не ми се получават и стават на една крупна, кашава маса:winkw::-)4avdar4e написа:И задължително в царевично брашноfrisky lioness написа: Което ме подсети днес да купя едно кило и да си пръжнем в къщи, пък що не и с винце, щото аз бира не пием:-)

-
Гост
За щастие не целия политически сектор крещи глупотевини по третокласни кабеларки.БоЕВ написа: Айде сега съвсем честно ми отговори, това което си написала не е ли валидно за целият ни политически сектор?
Не целия политически сектор проповядва омраза и агресия.
Всички тия приказки са си чист популизъм, Боев, който и да ги говори.БоЕВ написа: Мен пък ме е страх, страхме е защото, един кмет сгазил лука, срещу когото тече прокурорска проверка е "повишен" в длъжност(предполагам по заслуги към управляващите) заминава за посолството ни в Одеса. Страх ме е, защото бившия шеф на МВР Пазарджик, същият който "расея" слуховете за участието на министерски син в убийството на сестрите и после подаде оставка, защото негови подчинени застреляха гъбар в гората, сега е извикан на "секретна" работа в министерството.
Не много отдавна разни отрядници са наказвали и изправяли до стената децата и прибилжените на търговци и едри земеделци. Като чуя отнякъде другаря Дачков си мисля дали някой от тях не се е преродил в него например - реториката му е като на член на ЧКБоЕВ написа: ...децата и приближените на парт.секретарите могат да извършат всичко и никога няма да бъдат наказани...Питам се, дали румънския вариан не е по-добрия, дали не трябваше навремето върхушката на БКП(БСП) да бъде изправена до стената...
Хайде де! И коя история? БКП-то са невинни дечица в сравнение със свои сродни организации.БоЕВ написа: пп По въпроса с "нелицеприятните политически движения" - историята не познава друга терористична организация като БКП, която да е извършила толкова много престъпления срещу собствения си народ "в името на народа".
Разбира се, с вродената лудост на Фюрера, подсилена от комплексите му за малоценност и тежкото детство никой не може да се сравнява.
- Глас в пустиня
Дай определение кое е, и кое не е, "третокласна кабеларка"?Anonymous написа:Всички тия приказки са си чист популизъм, Боев, който и да ги говори.БоЕВ написа: Мен пък ме е страх, страхме е защото, един кмет сгазил лука, срещу когото тече прокурорска проверка е "повишен" в длъжност(предполагам по заслуги към управляващите) заминава за посолството ни в Одеса. Страх ме е, защото бившия шеф на МВР Пазарджик, същият който "расея" слуховете за участието на министерски син в убийството на сестрите и после подаде оставка, защото негови подчинени застреляха гъбар в гората, сега е извикан на "секретна" работа в министерството.
Преди да изкажа някакво мнение, винаги се старая да проверя информацията поне от няколко източника...Не проверените твърдения са клишета.
За кмета на Несебър и назначаването му в Одеса:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=310296
http://news.ibox.bg/news/id_425794455
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001201
http://burgas.dir.bg/2007/02/08/news1305502.html
Следващият линк е за назначаването на Жоро Стоицев, няма да коментирам слуховете и обременявам клубното съзнание с убийството на сестрите, но е факт, че Стоицев вече веднъж "оправда" Петърнейчев когато блъсна и уби пешоходец
Повишението като наказание!
Спирам да коментирам по темата, съжалявам че я разводних, но щеше да е много лесно само да изръкопляскаме и да заявим, че сме единомислещи.