Не е лесно да си млад в наши дни.

Все същите
АВе
Обратна връзка:

Не е лесно да си млад в наши дни.

Мнение от АВе »

Не е лесно да си млад в наши дни. Топчета по езика, обеци на какви ли не места, татуировки, боядисани коси, разни лъскавини по лицето...
Па мое време трябваше само да се обличаш като диско кретен и си готов. Не се налагаше да те дупчат и татуират. После просто оставяш старите си диско дрехи при кофите за боклук - за циганите, много им се радват, - и безпроблемно се превръщаш в дебел и оплешивяващ човек на средна възраст и със средна заплата. Изхвърляш старите си снимки и децата ти никога не научават какъв идиот си бил. А сега, с всичките дупки и татуировки, няма как да не разберат.
Да-а-а. ;-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

хич не си прав, ама хич :lol:

никакви снимки не трябва да се хврълят, ако може и да не ставаме средни чичковци/ лели със средни заплати, напротив

ако не беше страх от дупчене, досега сигурно поне 3 татуировки щях да имам, още не съм се отказала напълно, само да се престраша. представяш ли си каква "яка" баба ще съм, да разхождам внучето и да си сравняваме татуировките, на кой са му я направили по-добре :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз си пазя коженото яке, бе! На Рамщайн бях с него. И с жената и детето, де риш, обаче и с якето.
Чичко?!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:хич не си прав, ама хич :lol:

никакви снимки не трябва да се хврълят, ако може и да не ставаме средни чичковци/ лели със средни заплати, напротив

ако не беше страх от дупчене, досега сигурно поне 3 татуировки щях да имам, още не съм се отказала напълно, само да се престраша. представяш ли си каква "яка" баба ще съм, да разхождам внучето и да си сравняваме татуировките, на кой са му я направили по-добре :-)
Като си изпраскам един огнен дракон, дето почва от бузата и едни червени лещи и лелей! Млади, тва ти онова ти..!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Като си изпраскам един огнен дракон, дето почва от бузата и едни червени лещи и лелей! Млади, тва ти онова ти..!
на теб ще ти ходи :-) татуировка де, не червени лещи :lol:
адски ме кефят мъжове, костюмари и горе някъде над ризката леко са подава част от тату... мммм.....
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

latrevw написа:
Green Light написа: Като си изпраскам един огнен дракон, дето почва от бузата и едни червени лещи и лелей! Млади, тва ти онова ти..!
на теб ще ти ходи :-) татуировка де, не червени лещи :lol:
адски ме кефят мъжове, костюмари и горе някъде над ризката леко са подава част от тату... мммм.....
Това е по-готино според мен :bigsmile:
Изображение

А за мъШ върви това може би:
Изображение

Е, има и други варианти, разбира се :rotfl24:

Изображение

Изображение

Изображение

- Скъпа, какви са тия татуировки на гърдите ти?
- Бившите ми гаджета.
- Ама защо си ги татуирала там?
- Представи си само какви ще им са физиономиите след 20 години...

:blum:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Мда, и аз съм млада и татуса си го направих преди две години - катана с орхидеи. Нищо не разбираш ти :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа: А за мъШ върви това може би:
...
Кофтито на майтапите е че може риш да те праснат като бумеранг. Тоя пич с пистолета зависи какъв пистолет вади, ако ме разбираш, риш ли ме. Щото един хилеж може да настане като ги свали тия джински, не ти е работа.

Или па мацката с огъня. ПрЕстави си я кьоркютук. Талпа.

Бе я да бачкам
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Кофтито на майтапите е че може риш да те праснат като бумеранг. Тоя пич с пистолета зависи какъв пистолет вади, ако ме разбираш, риш ли ме. Щото един хилеж може да настане като ги свали тия джински, не ти е работа.

Или па мацката с огъня. ПрЕстави си я кьоркютук. Талпа.

Бе я да бачкам
Хубу де, забрави огъня, гледай маймунката... втората, примерно... :bigsmile:

Работи, работи :blum:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и аз обмислям татуировка
от дълго време
но не ме е страх от болката
по-скоро от ъ-ъ хигиената тук
щях да си правя във виена, даже студио си бях избрал и бях говорил с една колежка дето си е правила там татуировка ама утече работата с виенските татуировки засега

и хич не ме интересува дали съм чичко за някои, плешив за други и със средна заплата за трети
аз съм този, който съм
супер готин и всички мацки ме харесват
точка
:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Татуировката е символ на човешката глупост. В края на миналото столетие се правеха с губерка и не знам някой да е умрял от това. Истински шедьоври имаше по телата на пандизчиите - невероятни, произведения на изкуството направо. Накратко - технологията се състоеше в това - химикал, игла, бутилка водка. Фигурата се рисува на определеното място, пълнителят се издухва върху вестник и се започва, върхът на иглата се топи в мастилото и започва дупченето докато линиите на татуировката не се запълнят с множество малки точки, през това време, докато те дупчат ти отпиваш на едри глътки от шишето водка. Мойта я направих за една нощ в такъв пиянски несвяст. Единственото хубаво нещо от това действие е, че я направих на "скрито място" - сиреч, там където може да се види само когато си без дрехи.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Gaspode написа: Хубу де, забрави огъня, гледай маймунката... втората, примерно... :bigsmile:
а де и са мустачките на маймунката по муцунката :cool:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Nejimaki-dori

БоЕВ написа:Татуировката е символ на човешката глупост. В края на миналото столетие се правеха с губерка и не знам някой да е умрял от това. Истински шедьоври имаше по телата на пандизчиите - невероятни, произведения на изкуството направо. Накратко - технологията се състоеше в това - химикал, игла, бутилка водка. Фигурата се рисува на определеното място, пълнителят се издухва върху вестник и се започва, върхът на иглата се топи в мастилото и започва дупченето докато линиите на татуировката не се запълнят с множество малки точки, през това време, докато те дупчат ти отпиваш на едри глътки от шишето водка. Мойта я направих за една нощ в такъв пиянски несвяст. Единственото хубаво нещо от това действие е, че я направих на "скрито място" - сиреч, там където може да се види само когато си без дрехи.
За ТЕБ е символ на човешката глупост, щото си я правил в пиянска несвяст. Отдавна татусите не се правят по този начин, а в модерни студия и ако ти я прави професионалист почти не изпитваш болка. :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Nejimaki-dori написа: За ТЕБ е символ на човешката глупост, щото си я правил в пиянска несвяст. Отдавна татусите не се правят по този начин, а в модерни студия и ако ти я прави професионалист почти не изпитваш болка. :-)
Мен изобщо не ме кефят татуировките. И смятам, че татуираните, тези с многото накачулени неща по тях - пиърсинги и прочие, тези с пластичните операции и др. имат проблем със себе си, понеже не се харесват и обичат. Това си е лично мое мнение, знам че ще ми се изсипете да ме биете, ма не ми дреме особено. :shy::winkw:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:
Nejimaki-dori написа: За ТЕБ е символ на човешката глупост, щото си я правил в пиянска несвяст. Отдавна татусите не се правят по този начин, а в модерни студия и ако ти я прави професионалист почти не изпитваш болка. :-)
Мен изобщо не ме кефят татуировките. И смятам, че татуираните, тези с многото накачулени неща по тях - пиърсинги и прочие, тези с пластичните операции и др. имат проблем със себе си, понеже не се харесват и обичат. Това си е лично мое мнение, знам че ще ми се изсипете да ме биете, ма не ми дреме особено. :shy::winkw:
и аз не харесвам, но кой каквото не харесва - това му се пада, татко ми има, вече и голямата си направи (без наше съгласие и разрешение, явно е някакъв вид бунт и желание за принадлежност към дадена група)
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

до сега не можеха да мърдат много
сега ще плъзнат навсякъде

:lol:
http://www.burgasnews.com/svetat/politi ... ite-dvojni
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: и аз не харесвам, но кой каквото не харесва - това му се пада, татко ми има, вече и голямата си направи (без наше съгласие и разрешение, явно е някакъв вид бунт и желание за принадлежност към дадена група)
Да, явно. А бунтът би трябвало да е - абе що да ви се водя по чуждия акъл! Ама иди обяснявай. И най-вече иди обяснявай кое аджеба е чуждия акъл - тоз на роднинския кръг или на оня на еди кое си "общество" с "нрави", щото общо взето акъла все е на някой друг. :lol::winkw:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

jazz написа:до сега не можеха да мърдат много

И ще минат оттука всичките като в оня виц. На два пъти, щото нали ще ги върнат.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:

абе това не е ли за другата тема, обърках се нещо
jazz

Мнение от jazz »

лесно им е
всичкото домашно е в гугъл :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

jazz написа:лесно им е
всичкото домашно е в гугъл :-)
нали, нали...

на нашите даже им казват "извадете си от нета, съчинение-разсъждение на тема еди-каква си". как беснея в къщи не е истина
даже могат просто да си разпечатат текста, не е необходимо да го преписват в тетрадката за домашно
а после квичат, че децата пишели грозно, неграмотно и т.н.

и Грийна ще ми съжалява детето за 2 листа на ден изписани. не го разбирам и това е
jazz

Мнение от jazz »

преди 3-4 поколения
са се радвали
ако децата могат да пишат
сега за какво им е
нали има ф7
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

jazz написа:преди 3-4 поколения
са се радвали
ако децата могат да пишат
сега за какво им е
нали има ф7
не знам, за мен единственият начин да си що-годе умен човек е да учиш, мнооооого, да пишеш - нон-стоп, да четеш - непрекъснато...
jazz

Мнение от jazz »

ако четеш
ставаш начетен
не умен :bigsmile:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

jazz написа:ако четеш
ставаш начетен
не умен :bigsmile:
да, прав си
обаче мен и начетен ме устройства на първо време :lol:
Аватар
Мнемозина

Re: Не е лесно да си млад в наши дни.

Мнение от Мнемозина »

АВе написа:Не е лесно да си млад в наши дни. Топчета по езика, обеци на какви ли не места, татуировки, боядисани коси, разни лъскавини по лицето...
Па мое време трябваше само да се обличаш като диско кретен и си готов. Не се налагаше да те дупчат и татуират. После просто оставяш старите си диско дрехи при кофите за боклук - за циганите, много им се радват, - и безпроблемно се превръщаш в дебел и оплешивяващ човек на средна възраст и със средна заплата. Изхвърляш старите си снимки и децата ти никога не научават какъв идиот си бил. А сега, с всичките дупки и татуировки, няма как да не разберат.
Да-а-а. ;-)
Точно така е! Напълно!

Аз затова съм решила твърдо: край! Никога повече на 16 години... :lol::lol::lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
Green Light написа:

абе това не е ли за другата тема, обърках се нещо
Не се шашкай.
Разговорите в клуба много често приличат на вещерското сборище на Пратчет. Ама ние си се разбираме, кво. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

vyara написа: Мен изобщо не ме кефят татуировките. И смятам, че татуираните, тези с многото накачулени неща по тях - пиърсинги и прочие, тези с пластичните операции и др. имат проблем със себе си, понеже не се харесват и обичат. Това си е лично мое мнение, знам че ще ми се изсипете да ме биете, ма не ми дреме особено. :shy::winkw:
Освен че ми грознеят татуировките, не обичам нищо окончателно. Дори и да ми харесат в един момент, откъде да знам дали после не бих искал да ги махна.
Наздраве :cool:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Мнемозина написа:
АВе написа:Не е лесно да си млад в наши дни. Топчета по езика, обеци на какви ли не места, татуировки, боядисани коси, разни лъскавини по лицето...
Да-а-а. ;-)
Точно така е! Напълно!

Аз затова съм решила твърдо: край! Никога повече на 16 години... :lol::lol::lol:
- Веднъж се става на 18 години!
- А на 81 - още по-рядко!
Наздраве :cool:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

АВе написа:Изхвърляш старите си снимки и децата ти никога не научават какъв идиот си бил. . ;-)
де да беше толкова лесноооо....
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа:
За ТЕБ е символ на човешката глупост, щото си я правил в пиянска несвяст. Отдавна татусите не се правят по този начин, а в модерни студия и ако ти я прави професионалист почти не изпитваш болка. :-)
Болката е малка, а срама голям, бе!:lol:
Мойта е от над 20+, всеки ден виждам с очите си как "идеалната" някога "Фигура"/картинка се е променила и вече не е чак толкова правилна и идеална вследствие естествените промени на тялото и кожата, мастилото също не е толкова свежо, а някак избеляло, грозно и вехто. Такива неща си мисля в момента от дистанция на времето. ще имаш ли времето, куража средно на 5 години да ходиш и да я повтаряш, за да поддържаш цветовете ярки, а какво ще правиш когато след време контурите не са толкова идеални вследствие отпускането на кожата...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:а какво ще правиш когато след време контурите не са толкова идеални вследствие отпускането на кожата...
1. тогава това ще ти е последният проблем
2. още преди това можеш да си я махнеш
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа: 2. още преди това можеш да си я махнеш
За ваденка ли говорим или за татуировка?
Аватар
Nejimaki-dori

БоЕВ написа:
Мойта е от над 20+, всеки ден виждам с очите си как "идеалната" някога "Фигура"/картинка се е променила и вече не е чак толкова правилна и идеална вследствие естествените промени на тялото и кожата, мастилото също не е толкова свежо, а някак избеляло, грозно и вехто. Такива неща си мисля в момента от дистанция на времето. ще имаш ли времето, куража средно на 5 години да ходиш и да я повтаряш, за да поддържаш цветовете ярки, а какво ще правиш когато след време контурите не са толкова идеални вследствие отпускането на кожата...
Къф срам бе, човек. Моята съм я мислила много време. Чаках и търсих точния човек да ми я направи. И да, ще ходя да я "освежавам". Аз наистина си обичам татуса. Той е част от мен, от моята същност. Не очаквам да разбереш. :-)
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа:
БоЕВ написа:
Къф срам бе, човек. Моята съм я мислила много време. Чаках и търсих точния човек да ми я направи. И да, ще ходя да я "освежавам". Аз наистина си обичам татуса. Той е част от мен, от моята същност. Не очаквам да разбереш. :-)
Напротив - разбирам те много добре! Минал съм вече по тоя път. :lol:
Ще ми се да можех да чуя мнението ти отново след 20 години да речем.:bigsmile:
Аватар
Nejimaki-dori

БоЕВ написа: Напротив - разбирам те много добре! Минал съм вече по тоя път. :lol:
Ти пък, след 20 години, може и да не помня, че имам татуировка, знае ли човек кога ще го удари склерозата. А моята е на гърба, там деформациите няма да са толкова жестоки, най-много Катаната да се понащърби, а орхидеите да поувяхнат, но така е и в живота, нали.:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Nejimaki-dori написа:
БоЕВ написа: Напротив - разбирам те много добре! Минал съм вече по тоя път. :lol:
Ти пък, след 20 години, може и да не помня, че имам татуировка, знае ли човек кога ще го удари склерозата. А моята е на гърба, там деформациите няма да са толкова жестоки, най-много Катаната да се понащърби, а орхидеите да поувяхнат, но така е и в живота, нали.:grin:
Мечовете се затъпяват в битки, а много от цветята изглежда доста добре дори и хербаризирани!:bigsmile:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:
http://tatoo-bg.net/Premahvane-na-tatui ... lazer.html

стига да искаш става точно толкова лесно колкото ваденка :winkw:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
БоЕВ написа:
http://tatoo-bg.net/Premahvane-na-tatui ... lazer.html

стига да искаш става точно толкова лесно колкото ваденка :winkw:
Мерси!
Публикувай отговор