Хоби
Хоби
Кърти, чисти, извозва...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не виждам подробности на снимките, то няма и значение де, тоя кант дето се набива в очи е много як и е за предпочитане - мое си мнение. Поставянето му обаче иска модерна и яка машина което е над нивото хоби.itcome написа:Из тези снимки май няма с различен кант... инак така стават наистина разкошни неща.БоЕВ написа:Майстор!
Готини са - много. Така ли ми се вижда или наистина са различно кантирани?
Не съм снимал и всичко, което сме правили...
Освен ако не правиш идейните проекти и да ги даваш на специализирана работилница. Едно е сигурно - добре изглеждат и са практични. Поздравления за което!
Ползваме машини под наем... якички са си... проектите в повечето случаи са си на клиента с малки наши корекциии... Все пак съм завършил лесото, само това ми е останало от там... и си е хоби, за почивните дни...БоЕВ написа:Не виждам подробности на снимките, то няма и значение де, тоя кант дето се набива в очи е много як и е за предпочитане - мое си мнение. Поставянето му обаче иска модерна и яка машина което е над нивото хоби.itcome написа:Из тези снимки май няма с различен кант... инак така стават наистина разкошни неща.БоЕВ написа:Майстор!
Готини са - много. Така ли ми се вижда или наистина са различно кантирани?
Не съм снимал и всичко, което сме правили...
Освен ако не правиш идейните проекти и да ги даваш на специализирана работилница. Едно е сигурно - добре изглеждат и са практични. Поздравления за което!
Кърти, чисти, извозва...
- Глас в пустиня
Това с машините под наем е златна опция.itcome написа: Ползваме машини под наем... якички са си... проектите в повечето случаи са си на клиента с малки наши корекциии... Все пак съм завършил лесото, само това ми е останало от там... и си е хоби, за почивните дни...
Хобито ти е жълтичка в джоба, един прекрасен занаят.