как да ти кажа, Уиндиwindcolours написа:за кое, бе, Рем?
за филма говоря май
Духче, мога ли така да те наричам, правил съм го преди без да питам, но сега да питам, мен не си мен нито си ме обидила, нито си ме притеснила. И не се плаши. Ние тук се познаваме и така си приказваме понякога като енигми. Щото се познаваме и има неща в контекста, които са именно защото се познаваме. Ще ни свикнеш и ще станеш част от това. [каква икона да сложа, че да те усмихна]genius loci написа:Аз се извинявам за проблемите които без да желая съм създала с вчерашните си мнения по темата за Япония.
Съжалявам, не съм имала никакви прикрити мисли. Честно признавам, че все още на разбирам с кое съм те обидила, както и какво от написаното към теб вбеси толкова много Latrevw. Извинявам се, няма да Ви притеснявам повече. Забравила съм какво е да общуваш във форум.
тати ще ми купи велосипед... ама друг пътRemmivs написа:ми аз не мога да го видя, нямам огледало наблизо щотоELBI написа:абе само аз ли виждам слънчицето и ... и снощи мачлетата бяха гот. Утре да видим жребийчо за следващия кръгпък като му седнем и ... пропуснем най-хубавите положения поради виното. А днес съм с една ризка,трепач
а снощи заспах
пък на мен ми купиха ризка трепач преди малко
латервю е готина и се съмнявам, че се е вбесила, но тя да си каже. Тук-таме стават грешки (казал таралежът и слязъл от четката за под), но ... абе не знам, вероятно не е добре да давам съвети и мнения, защото понеже ...genius loci написа:Аз се извинявам за проблемите които без да желая съм създала с вчерашните си мнения по темата за Япония.
Съжалявам, не съм имала никакви прикрити мисли. Честно признавам, че все още на разбирам с кое съм те обидила, както и какво от написаното към теб вбеси толкова много Latrevw. Извинявам се, няма да Ви притеснявам повече. Забравила съм какво е да общуваш във форум.
и от това риза не става... аре, молим те... ама аидата е истински трепач. ама много сленг, рийшли...Remmivs написа:ахаholi_day написа:конски мухи ли шъ трепете с тия ризки-трепач
седем с един удар (с една риза)
Remmivs написа:да бе, само заблуждавам холи трай па ти сега, кой ще си цапа новата ризка трепачELBI написа:и от това риза не става... аре, молим те... ама аидата е истински трепач. ама много сленг, рийшли...
и да, ириш яко, добре, че има субтитри
радвам се, че ти хареса, друже
наздраве
имам, но я захвърлих в мазето - безполезна еholi_day написа:понеже темата е за практични неща
имам питане има ли някой парочистачка и какви са отзивите му от нея
ползвам ариете, но една такава ръчна, прилична на кана с капак + дюза и приставки, а не от тия, за килими и комбинирани...
та ако някой сподели, ще ми е интересно да прочета
моето мнение отново е в другата крайностshshtt написа:имам, но я захвърлих в мазето - безполезна е
нито печка, нито тоалетна можеш без търкане да изчистиш
голяма врътня е, а и час по час трябва да я пълниш, че свършва водата
рекламата заблуждава
Има специални препарати за почистване на варовикови отлагания в ютии и кафе-машини. Предполагам ползват се същитеholi_day написа: щях да питам - как се почиства резервоара от варовик. в упътването пише, да не се ползват за него оцет или препарати, тогава с какво да се почисти

за хора с алергии - прахосмукачка Рейнбоуholi_day написа: моето мнение отново е в другата крайност
мн.полезна, особено за хора с алергии към прах и препарати
иначе за многократното зареждане - така е, но пък блестящите повърхности като мивки от алпака, прозорци... светват
прекрасно се почиства и хладилника, даже както е включен
фуги...
щях да питам - как се почиства резервоара от варовик. в упътването пише, да не се ползват за него оцет или препарати, тогава с какво да се почисти
мани ги парочистачкитеlatrevw написа:за хора с алергии - прахосмукачка Рейнбоу